Victor Vernicos: ”Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι αν θα υπάρξει κάποιο τουρ”!

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου ο Ευθύμης Κάλφας & η Μαρία Αμανατίδου, από το ZOOradio 90.8 κουβέντιασαν τηλεφωνικά με τον τον εκπρόσωπο την ελληνικής συμμετοχής για την φετινή Eurovision, Victor Vernicos.

Ο Victor αναφέρθηκε αρχικά στις πρόβες με τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο:

Κάνω πρόβες και σωματικά και φωνητικά. Με τον κύριο Ρήγο δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί. Είναι πολύ καλός και δημιουργικός. Στο Λίβερπουλ θα βάλουμε το συναίσθημα του τραγουδιού, πάνω στη σκηνή. Δεν θα υπάρχει το υγρό στοιχείο στη σκηνή, όπως υπήρχε στο Video Clip. Το κόνσεπτ στην εμφάνιση μου θα είναι διαφορετικό.

Πολύς λόγος γίνεται αν θα συμμετάσχει σε κάποιο Pre-Party ή αν θα κάνει κάποιο τουρ, με τον Victor να δίνει την απάντηση του:

Μιλάμε με την ΕΡΤ για το αν θα υπάρξει κάποιο τουρ. Ακόμα, δεν είμαστε σίγουροι αν θα υπάρξει κάποιο τουρ.

Θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο What They Say;

Δεν θα αλλάξει κάτι στο τραγούδι. Σίγουρα θα παρατηρηθούν κάποιες μικρές αλλαγές στην παραγωγή.

Τέλος, ανέφερε ότι μια συμμετοχή που ξεχωρίζει γι αυτόν από τον φετινό διαγωνισμό, είναι αυτή της Τσεχίας.

Παρακάτω ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZOO 90.8 (@zooradio)

Η Ελλάδα με το Victor θα εμφανιστεί στην όγδοη θέση του Δεύτερου Ημιτελικού την Πέμπτη 11 Μαΐου διεκδικώντας ένα από τα δέκα χρυσά εισιτήρια για το μεγάλο Τελικό του Σαββάτου 13 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για το “What They Say“, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2023!

15 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Ναι μωρε έχουμε χρόνο..σκεφτείτε το με την ησυχία σας ! Εντάξει πραγματικά έχω χάσει κάθε ελπίδα φέτος. Όταν μια συμμετοχή περνάει άκρως απαρατήρητη, το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι ένα τουρ σε 3-4 χώρες κλειδιά μπας και σε παρατηρήσουν και κινήσεις λιγο το ενδιαφέρον. Αν δεν κάνουμε ούτε και αυτό ε κλασικά θα λέμε λιγες μέρες πριν τις προβεσ μακαρι να έχει ετοιμάσει κατι εξωπραγματικά μαγικό ο Ρηγος μπας και αποφύγουμε το bottom 5 του τελικού.

    Απάντηση
  2. Mike
    Mike says:

    Η αλήθεια είναι ότι το τουρ δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, έχουμε δει ότι καθοριστικό ρόλο έχουν οι πρόβες στη σκηνή της Eurovision και το ποσο καλά πηγαίνουν ή όχι.

    Ίσα ίσα που συνήθως σε αυτα τα πάρτυ υπάρχει κακός ήχος και μόνο αρνητική εικόνα μπορεί να δημιουργήσει για μια συμμετοχή (όπως με το Ηνωμένο Βασίλειο).

    Οπότε ότι έχουν να δείξουν καλύτερα το Μάιο κ ότι γίνει.

    Απάντηση
    • Bajba
      Bajba says:

      Συμφωνώ μαζί σου. Καλύτερα από εμάς γνωρίζουν. Αν επιλέξουν να αφοσιωθούν στις πρόβες για καλό θα είναι. Πραγματικά βλέπω κάποια σχόλια και απορώ. Πάντα κάποιοι θέλουν να τα ξέρουν όλα. Πλέον διαδικτυακά είναι το κυρίως προμο.

      Απάντηση
  3. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Ακόμα κ αν θεωρώ, με τα ως τώρα δεδομένα, όχι κ τόσο ανταγωνιστική την φετινή μας παρουσία, εύχομαι απ τα βάθη της καρδιάς μου να σας ταπώσει όλους όσους βγάζετε χολή που δεν επελέχθη το basic dance γιεαγιεαγιεαλάιερ κομματάκι σας.
    Από μενα μπράβο κ για το γούστο του που του αρέσει η Τσεχία που για μένα μαζί με τη Φιλανδία και τη Σλοβενία είναι ο λόγος που θα δω φέτος eurovision… και φυσικά Ελλάδαρα και Κύπρος μας!

    Απάντηση
  4. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Αρχικά να πω ότι ο Victor έχει δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις! Δεν τον προλαβαίνω! Θετικότατο, μιας και ίσως καταφέρει να βελτιώσει λίγο την εικόνα που έχουν ορισμένοι fans για αυτόν (για ό,τι έγινε με την ΕΡΤ, για το τραγούδι του κλπ.).

    Αναφορικά με το τι θα συμβεί επί σκηνής, από τις περιγραφές που έχουμε ακούσει είναι πολύ θετικό το ότι θα αλλάξει το concept και πιστεύω ότι δεν θα είναι τελείως minimal. Θεωρώ ότι θα είναι κάτι ναι μεν απλό, αλλά θα έχει πολλά μέσα. Απλά μια εικασία κάνω, δεν ξέρω τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να παρουσιαστεί κάτι που θα ενθουσιάσει τους ξένους eurofans και θα τους πείσει ότι ο Victor αξίζει μια θέση στον τελικό και ένα πολύ καλό πλασάρισμα σε αυτόν.

    Σχετικά με τα pre-parties θα ήθελα να πάρει έστω και σε ένα από αυτά μέρος ο Victor, αλλά με την προϋπόθεση να υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα ότι θα παρουσιαστεί κάτι άρτιο σε αυτό. Διαφορετικά, να γίνει προσπάθεια να προωθηθεί η συμμετοχή μας είτε με συνεντεύξεις σε δημοφιλείς ιστότοπους μεταξύ των Ευρωπαίων (πχ στους Wiwiblogs, όπως και έγινε), είτε με οποιονδήποτε άλλο (δίκαιο) τρόπο βρεθεί.

    Εύχομαι να πάνε όλα καλά τον Μάιο!!!

    Απάντηση
    • Slay
      Slay says:

      Όντως κανει παρά πολλές συνεντεύξεις και μπράβο του <3 Ο Βίκτωρ είναι πολύ αγαπητός από τους fans. Πάντα θα υπάρχουν οι haters όσο καλός και να είναι κάποιος, άρα δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να πείσει κανέναν από αυτούς για την αξία του. Φαίνεται το ταλέντο του και το πόσο σκληρά δουλεύει. Συμφωνώ σε όλα τα άλλα που είπες <3

      Απάντηση
      • Tina
        Tina says:

        Αν είναι αγαπητός από τους fans όπως λες ελπίζω το ίδιο να είναι και το τραγούδι του γιατί τα poll μέχρι τώρα δίνουν περισσότερες πιθανότητες να βρεθούμε εκτός μεγάλου τελικου

        Απάντηση
        • Slay
          Slay says:

          Το άμα είσαι αγαπητός από τους φανς δεν έχει να κάνει με την ανταπόκριση του τραγουδιού πάντως. Άμα περάσει τελικό καλώς, εγώ μια αξιοπρεπή εμφάνιση θα ευχηθώ να έχει κυρίως.

          Απάντηση
  5. DK
    DK says:

    Οι haters δεν επιρρίπτουν ευθύνες στον 16χρονο Βίκτωρα , αλλά στην διαδικασία επιλογής του τραγουδιού . Αν το ίδιο τραγούδι είχε επιλεχθεί με διαφανή κι αδιαμφισβήτητο τρόπο θα είχε την πλήρη υποστήριξη . Τώρα δεν την έχει και δικαίως για τρεις λόγους : 1) ενδέχεται η διαδικασία να ήταν παρωδία και να αδίκησε άλλους καλλιτέχνες . 2) η ομάδα του Βίκτωρα δεν απαίτησε απο την ΕΡΤ να δημοσιεύσουν τα πρακτικά επιλογής ώστε να μην κουβαλάει τη ρετσινιά του ευνοημενου για να το πω ευγενικά . 3) γιατί ως τραγούδι δεν τραβάει, κατι που επιβεβαιώνεται και από την γενική υποδοχή από το fandom της Eurovision που συνήθως ψηφίζουν και τις εταιρίες στοιχημάτων . καλή μας επιτυχία

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *