Victor Vernicos: ”Δεν πάω για τη θέση. Πάω για να τα δώσω όλα”!

Λίγο πριν πετάξει για το Λίβερπουλ, ο εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2023, Victor Vernicos, έδωσε την τελευταία του συνέντευξη σε ελληνικό μέσο.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star, “Breakfast@star”, μίλησε για τα συναισθήματα του για το φετινό μαγικό ταξίδι της Eurovision, αλλά και τις προετοιμασίες για τον φετινό διαγωνισμό.

Μαζί μου θα είναι όλη η οικογένεια μου. Η σκηνική εμφάνιση θα είναι έκπληξη για όλους. Θα έχω όλη την Ελλάδα μαζί μου στη σκηνή.

Θα εκφράσουμε το συναίσθημα του τραγουδιού. Μόνος μου στη σκηνή, θα βγει πιο έντονο το συναίσθημα αυτό.

Κοιτάζει τα στοιχήματα και με ποια θέση θα ήταν ευχαριστημένος;

Δεν κοιτάζω τα στοιχήματα καθόλου. Δεν πάω για τη θέση. Πάω για να τα δώσω όλα.

Οι συμβουλές και οι ευχές από πρώην Έλληνες Eurostars.

Μίλησα με τον Σάκη Ρουβά και την Αμάντα και μου έδωσαν τις συμβουλές τους.

Ολοκληρώνοντας οι δύο τελευταίες εκπρόσωποι της χώρας μας, Stefania και Amanda, που μας έφεραν αμφότερες στην τελικά δεκάδα, έστειλαν τις ευχές τους, στον Victor.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και το My Number One, της Ελλάδας, Έλενα Παπαρίζου.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision και άλλα πολλά!

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Δεν είναι κακό να είσαι αισιόδοξος αλλά παράλληλα προσγειωμένος μας εκπροσωπεί ένα τραγούδι που από την αρχή της κυκλοφορίας του η κριτική των ξένων σχολιαστών ήταν σχεδόν αρνητική με αρκετούς από αυτούς να λένε αδιάφορο τραγούδι η μονότονο χωρίς κάποια μουσική κορύφωση άλλωστε όπως γράψατε και εσείς στην ιστοσελίδα σας ενώ η Κύπρος ανεβαίνει στα στοιχήματα η χώρα μας βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό πόσα περιθώρια αισιοδοξίας με αυτά τα δεδομένα μπορεί να υπάρχουν μακάρι ο φετινός εκπρόσωπος με την σκηνική του παρουσία να ανατρέψει αυτά τα αρνητικά προγνωστικα κάτι που μέχρι στιγμής φαντάζει δύσκολο.

    Απάντηση
  2. Μάριος
    Μάριος says:

    Όταν συμμετέχεις σε έναν διαγωνισμό, που υπάρχει και βαθμολογικό κομμάτι, δεν μπορείς να λες ότι δεν με νοιάζει η θέση που θα καταλάβω. Αλλιώς πήγαινε να εμφανιστείς σε ένα από τα πολλά φεστιβάλ που υπάρχουν για τη χαρά της συμμετοχής.

    Απάντηση
    • Για γέλια είστε
      Για γέλια είστε says:

      Για γέλια είστε. Δεν είπε δεν τον νοιάζει, απλά είναι προσγειωμένος. Άμα έλεγε ότι θέλει δεκάδα θα γράφατε ότι κάνει μεγάλα όνειρα. Σε μια συνέντευξη που ήταν αισιόδοξος για το πως θα τα πάμε κάποιοι πάλι γκρίνιαζαν.

      Απάντηση
      • Μάριος
        Μάριος says:

        Προσγειωμένος είναι κάποιος που οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα πάει καλά, αλλά ο ίδιος θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη για καλή θέση, ούτως ή άλλως.

        Απάντηση
        • Για γέλια είστε
          Για γέλια είστε says:

          Όταν πας Γιουροβίζιον στα 16 σου και έχεις τέτοια ώριμη σκέψη και έκφραση προσγειωμένος λέγεσαι… Εννοείται πως θέλει να περάσει και τελικό και να τα πάει τέλεια.

          Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Επίσης ανέφερε ότι δεν κοιτάει τη θέση που μας κατατάσσουν τα στοιχήματα κάτι τέτοιο υποτιμά τη νοημοσύνη μου καθώς πιστεύω ότι κάθε χώρα την ενδιαφέρει η αποδοχή που θα έχει το τραγούδι της και αμέσως μετά η θέση που καταλαμβάνει με βάση τα γραφεία στοιχημάτων πόσο μάλλον που ο δικός μας εκπρόσωπος είναι και δημιουργός του κομματιου άλλο είναι να λες ότι ξέρεις που σε κατατάσσουν τα στοιχήματα αλλά προσπαθείς να τα αγνοήσεις για να μην επηρεάσουν την ψυχολογία σου και άλλο ότι δεν έχεις καθόλου γνώση τις βαθμολογικής καταταξης

      Απάντηση
  3. Music -Man
    Music -Man says:

    Να σου πω Βίκτωρα, κοίτα, και λίγα να δώσεις και καλή θέση να πάρουμε δεν θα μας χάλαγε καθόλου!!! Επειδή όμως είσαι νέο παιδί με όλο το μέλλον μπροστά σου, να σου ευχηθώ καλή επιτυχία ο,τι και να δώσεις!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αρχικά δε νομίζω στην εποχή της τεχνολογίας να μην έχει πάρει ποτέ πουθενά το μάτι του την πορεία της Ελλάδας στα στοιχήματα και να μην έχει καταλάβει την αποδοχή που έχει η συμμετοχή του.
    Οκ, ναι πηγαίνουμε για να ζήσουμε την εμπειρία αλλά συνάμα πρέπει να υπάρχει ένας στόχος. Το ’21 στόχος ξεκάθαρα ήταν η επιστροφή στη δεκάδα και πέρσι, μια καλύτερη θέση από την 10η. Επιτεύχθηκαν και οι δύο. Φέτος τι; Έτσι στα κουτουρου; Αυτά τα πάω για την εμπειρία και πάω για να τα δώσω όλα μου κάνουν λίγο προετοιμάζω το έδαφος για μια όχι και τόσο καλή θέση… Μαζί με το τα δίνω όλα και ζω τη στιγμή ας υπάρχει ένας ρεαλιστικός στόχος. Ας έλεγε έστω ότι θα ήθελα να πετύχω να βρεθώ και στον τελικό και από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά γίνεται, ίσως στην 15αδα.
    Αλλιώς όλο αυτό, εμένα, μου κάνει πολύ ωφελιμιστικο, τύπου πάω για την πάρτη μου και την αυτοπροβολή μου. Το έχουν κάνει πολλοί στο πρόσφατο παρελθόν…
    Τέλος πάντων, θα παραβλέψω ως ατυχή την τοποθέτηση του. Ελπίζω οντως η σκηνική παρουσία να εντυπωσιάσει και να ανατρέψει το υπάρχον κλίμα και να βρεθούμε σε πρώτη φάση στο τελικό και όχι στην τελευταία 5αδα αυτού…
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
    • Eurofun
      Eurofun says:

      Ξες τι θα γινόταν αν έλεγε ότι πάει για να περάσει στον τελικό; Όλοι θα έλεγαν ούτε εκεί δεν περνάς. Ωραιότατα απαντάει. Σε πολλές συνεντεύξεις έχει πει ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί και πως στόχος όλων των διαγωνιζομένων είναι η νίκη. Και εδώ λέει ότι θα τα δώσει όλα αλλά μάλλον το παρέβλεψες. Δεν γίνεται όντως να πιστεύετε κάποιοι ότι απλά πάει για την εμπειρία. Η δουλειά του είναι να κάνει την καλύτερη εμφάνιση. Το κοινό δυστυχώς κρίνει αν θα πάει τελικό ή οχι, δεν μπορεί να το ελέγξει αυτό. Επανειλημμένα έχει πει ότι θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για την Ελλάδα

      Απάντηση
  5. dk
    dk says:

    θεωρώ ότι επικοινωνιακά κι αν λάβει κανείς υπόψη την ηλικία του τα πάει περιφημα στις συνεντεύξεις, στα αγγλικά είναι ακόμη πιο χαριτωμένος Ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία όλα τα άλλα περί τραγουδιού κι επιλογής κλπ τα έχουμε όλοι πεί.

    Απάντηση
  6. GeoTsak
    GeoTsak says:

    Είναι απλά ένας διαγωνισμός. Δηλαδή κάπου έλεος όλοι σας οι κακιασμένοι. Εάν εσάς στα δεκαέξι σας δινόταν αυτή η ευκαιρία θα λέγατε όχι δεν θέλω. Αφήστε το παιδί να το χαρεί και κάντε κάτι να αποκτήσει λίγο νόημα η ζωή σας που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Το τραγούδι σε σχέση με τα υπόλοιπα που ακούσαμε ήταν πολύ καλύτερο.
    Μια χαρά τα λέει, θα πάει και θα τα δώσει όλα και ότι γίνει, δεν θα τελειώσει και ο κόσμος. Μακάρι όλοι μας στα 16 να είχαμε τα ίδια μυαλά.
    Καλή επιτυχία Βίκτωρα και μην αγχώνεσαι, ο κόσμος δεν ευχαριστιέται με τίποτα. Άσπρο να πεις εσύ μαύρο θα πουν αυτοί και το αντίθετο.

    Απάντηση
    • Eurofun
      Eurofun says:

      Εύχομαι να κάνει καριέρα στο εξωτερικό γιατί είναι πολύ καλός για Ελλάδα, λυπάμαι που το λέω αλλά στην ελλαδιτσα τραπιλες και κάτι τρασιλες έχουν πέραση. Ο Βίκτωρ είναι σε ότι λέει σωστός και κάποιοι πασχίζουν να βρουν κάτι κακό να πουν

      Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Μπράβο επιτέλους λίγο θετική ενέργεια μπράβο όσοι στηρίζεται και δεν είστε οι ίδιες και οι ίδιες «καρα-Τινες» που δε ξέρουν τίποτα άλλο από την τοξικότητα και το κράξιμο.

      Βικτωρα πήγαινε γερά και ας βγεις 20η θέση…

      Άντε γιατί δε τρώγεστε κάποιοι εδώ μέσα κάθε χρόνο τα ίδια!!

      Απάντηση
  7. Τina
    Τina says:

    Το ότι σου αρέσει εσένα να έρθουμε στην 20η θέση όταν η ΕΡΤ έδειχνε τα δύο τελευταία χρόνια να καταβάλλει πολλή προσπάθεια για να βρεθούμε μετά από αρκετά χρόνια στην δεκάδα είναι δικαίωμα σου όπως είναι και δικό μου δικαιωμα να μου αρέσει να βλέπω την χώρα μου να ξεχωρίζει και όχι να περνάει σχεδόν απαρατήρητη όπως φέτος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *