Victor Vernicos: “Θα το κάνουμε το αδύνατο, το υπόσχομαι” | Δείτε την πρώτη live unplugged συναυλία του!

Στην στοά Κουρτάκη στο “Noel” πραγματοποιήθηκε πριν λίγο το meet and greet της ελληνικής αποστολής και του Victor Vernicos με τους εκπροσώπους του τύπου. Στο τέλος της συνάντησης ο εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό, τραγούδησε ζωντανά τόσο το What They Say, το τραγούδι δηλαδή με το οποίο θα συμμετάσχει στην Eurovision 2023, όσο και άλλες επιτυχίες του θεσμού, αλλά και δικά του αγαπημένα τραγούδια. Το Eurovisionfun φυσικά ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν!

Μελιτά – Κοζάκου ανυπομονούν να ταξιδέψουν στο Λίβερπουλ

Το event παρουσίαζαν οι δύο σχολιάστριες της Eurovision 2023, η έμπειρη Μαρία Κοζάκου και το νέο πρόσωπο Τζένη Μελιτά. Η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε πως το πρώτο πρόσωπο στο οποίο τηλεφώνησε για να ανακοινώσει πως θα είναι στον σχολιασμό του φετινού διαγωνισμού είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για μία ακόμη φορά η Τζένη Μελιτά εξέφρασε την χαρά της που θα βρεθεί στην θέση αυτή, ενώ αναφερόμενη στην Μαρία Κοζάκου δήλωσε πως χαίρεται πως θα συνεργαστεί μαζί της.

Η Μαρία Κοζάκου με την σειρά της έμεινε περισσότερο στον Victor Vernicos. Μίλησε με βάση την εμπειρία της από την συναναστροφή της μαζί του και χαρακτήρισε τον Victor Vernicos ως έναν πολύ μαχητικό και εργατικό νέο, που γράφει μόνος του τα τραγούδια του και κάνει τις παραγωγές τους.

Το μήνυμα της φετινής μας συμμετοχής όπως το περιέγραψε η Τζένη Μελιτά και η Μαρία Κοζάκου είναι πως τα παιδικά μας όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όπως ακριβώς συνέβη και με το όνειρο του Victor να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

“Όλοι μου έλεγαν πως είσαι 16 χρονών και δεν θα τα καταφέρεις, όμως εγώ τα κατάφερα”

Για μία ακόμη φορά ο Victor Vernicos τόνισε πως θέλει να αποτελέσει έμπνευση στους νέους ανθρώπους, που πρέπει να κυνηγούν τα όνειρα τους.

Όλοι μου έλεγαν πως είσαι 16 και δεν μπορείς να τα καταφέρεις, όμως εγώ τα κατάφερα. Ναι υπάρχει τώρα κριτική, αλλά θα τα καταφέρουμε! Θα το κάνουμε, το υπόσχομαι!

Victor Vernicos

O Victor Vernicos φυσικά καταχειροκροτήθηκε. Ακολούθως τραγούδησε unplugged το What they Say, το The Winner Takes It All των ABBA, το Fairytale του Rybak, το Die Together της Amanda, αλλά και ένα δικό του ακυκλοφόρητο τραγούδι.

O Victor εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που τόσοι πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν για να τον ακούσουν ζωντανά για πρώτη φορά στη ζωή του.

Στην εκδήλωση επίσης ήταν παρόντες ο Κωσταντίνος Ρήγος που έχει αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια της φετινής μας συμμετοχής όπως πρώτοι αποκλειστικά σας αποκαλύψαμε, αλλά και εκ μέρους της διοίκησης της ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Μπουρούνης υπεύθυνος του νεανικού προγράμματος.

Οι ερμηνείες του Victor

Εδώ θα ανέβουν όλες οι ερμηνείες του Victor από την σημερινή εκδήλωση, μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες στο κανάλι μας στο YouTube.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *