Victor Vernicos: Τελευταία συνέντευξη πριν την αυριανή αναχώρηση για Λίβερπουλ!

Λίγες ώρες πριν αποχωρήσει η Ελληνική αποστολή για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο φετινός μας εκπρόσωπος Victor Vernicos έδωσε την τελευταία του εγχώρια συνέντευξη.

Καλεσμένος ήταν ο φετινός μας εκπρόσωπος στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ 1 “Δύο στη Μία” όπου και απάντησε σε όλα όσα σχετίζονται με τη φετινή συμμετοχή, το “What They Say”

Πως ένιωσε λίγο πριν του ανακοινωθεί το αποτέλεσμα;

Έτρεμα.. με το κινητό περίμενα να ακούσω ποια θα ήταν η απάντηση.. αν με έπαιρναν να μου πουν “όχι.. συγγνώμη.. δεν πειράζει” ή να μου πουν ότι προκρίθηκα.. και χάρηκα πάρα πολύ!

Το γούρι του για το διαγωνισμό

Έχω ένα γούρι.. είναι το φτερό που φοράω γύρω από το λαιμό μου.. μου το έδωσε πριν 1,5 χρόνο ένα άτομο που αγαπώ πολύ.

Σχόλια για τη φωνή του

Μου λένε ότι έχω βαθιά φωνή.. εγώ δεν το περίμενα.. νόμιζα ότι έχω ψιλή φωνή.

Σχετικά με τις πρόβες

Σίγουρα έχουμε κάνει πάρα πολλές πρόβες.. θα συνεχίσουμε να κάνουμε καθημερινά, με την πρώτη τεχνική πρόβα και με τη δεύτερη.. θα κάνουμε πρόβες και ενδιάμεσα. Είμαστε έτοιμοι!

Το ενδεχόμενο αποτυχίας και διαχείριση της κριτικής

Το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό που θα πάω να κάνω στη σκηνή.. δε σκέφτομαι την κριτική, δε σκέφτομαι τι θα μπορούσε να γίνει.

Πιστεύω ότι αν αγχώνεσαι δίνεις κάτι χειρότερο πάνω στη σκηνή.. δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωθείς. Δηλαδή όταν αγχώνεσαι τα πας χειρότερα. Απλά να ξεχνάς το άγχος σου και να πεις ότι έχω ετοιμαστεί και πάω να κάνω το καλύτερο.

Τραγούδια που ξεχωρίζει από το φετινό Διαγωνισμό και Top 5

Όλα είναι τέλεια. Δεν μπορώ (να ξεχωρίσω). Νιώθω άσχημα ξεχωρίζοντας κάποιο. Μου αρέσουν διαφορετικά μέρη από όλα.

Για top 5.. μου αρέσει πάρα πολύ η Γαλλία, μου αρέσει η Τσεχία, η Σουηδία είναι πάρα πολύ καλή… όπως είναι πάντα στην Eurovision.. Φινλανδία.. είναι πολύ συμπαθητικός αυτός που θα πάει. Και για πέμπτο δε θέλω να βάλω κανέναν. Για να μην πει κανένας γιατί δεν τον έβαλα στο Top 5.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς έγραψε το κομμάτι και αν είχε σκεφτεί ότι θα τον οδηγούσε στην Eurovision o Victor σχολίασε:

Το τραγούδι το έγραψα στα 14 μου, ακριβώς δύο χρόνια πριν. Το έγραψα για μία αγχώδης κατάσταση που πέρασα και απλά το εξέφρασα μέσα από αυτό το τραγούδι. Έκανα και την παραγωγή και το κατέθεσα μόλις έβαλα την Eurovision στόχο.

Δεν το έγραψα για την Eurovision. Ήταν απλά ένα τραγούδι που έγραψα μέσα απ’την καρδιά μου, με όλα τα συναισθήματα που είχα και τώρα ελπίζω να συνδεθεί και ο κόσμος στην Eurovision.

Φυσικά και σε ερώτηση για την καταγωγή του, απάντησε πως περιμένει την στήριξη όχι μόνο της Δανίας αλλά και όλης της Σκανδιναβίας.

Συμβουλή που κρατάει

To take care of myself! Να φροντίζω και να προσέχω τον εαυτό μου!

Πως θα παρουσιαστεί το κομμάτι  με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρίγου.

Θα είναι κάτι που θα εκφράζει το τραγούδι. Προσπαθούμε να το κάνουμε minimal και απλά να με εκφράζει.

Ο Κωνσταντίνος Ρίγος τα έχει όλα και τα εξηγεί καλύτερα απ’ ό,τι εγώ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Victor.

Παρακάτω μπορεί να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αντιδράσεις και το σχολιασμός της ομάδας του Eurovision Fun για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα γύρω από το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 που ξεκινάει αυτήν την Κυριακή 30 Απριλίου με τις πρώτες πρόβες!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *