Ανδρομάχη: “Δε με ενόχλησε που αποκλείστηκα, με ενόχλησε που δεν ήμουν εκείνη που ήθελα να είμαι!”

Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” ήταν καλεσμένη η Ανδρομάχη και μίλησε εκτός άλλων για την καριέρα της, την περσινή της συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision, τον αποκλεισμό της αλλά και τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου με τον Andrew Lambrou και το “Break a Broken Heart”!

Αρχικά μας μίλησε για τη ζωή της μετά τη Eurovision αναφέροντάς μας:

“Διανύω μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής μου. Κάνω ζωντανές εμφανίσεις, ο κόσμος με στηρίζει πολύ! Αυτό είναι καταπληκτικό, παίρνω πολλή ενέργεια από αυτό!”

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε φυσικά στην εμπειρία της ως εκπροσώπου της Κύπρου πέρυσι με το Έλα“, την πίεση και τα ξεσπάσματα που είχε:

“Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ως Κυπριακή αποστολή ήμασταν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον, περάσαμε τόσο πολύ! Στεναχωρήθηκα όμως για αρκετά πράγματα, υπερβολική πίεση, γι’ αυτό ξέσπασα σε κλάματα!”

Τι την οδήγησε όμως στα ξεσπάσματα αυτά; Μας εξηγεί:

“Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος! Το πρόγραμμα στη Eurovision είναι πραγματικά ταραχώδες, ήμουν στο τρέξιμο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το πρωί της επόμενης μέρας. Μου είχε στερηθεί ο ύπνος!”

Στη συνέχεια μας ανέφερε πως ένιωσε μετά τον αποκλεισμό της και της Κύπρου, στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας:

“Μετά τον ημιτελικό μου, διαπίστωσα ότι δε μου άρεσε το πως είχα τραγουδήσει και εμφανιστεί! Ήμουν εντάξει που αποκλείστηκα. Δεν μου άρεσε όμως που δεν ήμουν όπως θα ήθελα να είμαι! Ήταν δύσκολο στην αρχή, αλλά με έχει βοηθήσει πολύ αυτή μου η εμπειρία στην εξέλιξη του χαρακτήρα μου.”

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου με τον Andrew Lambrou και το “Break a Broken Heart”!

“Μου αρέσει πάρα πολύ ο Andrew, είναι πολύ γλυκό παιδί και πολύ ταλαντούχος. Και έχει και πολύ όμορφη αύρα!”

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *