Σκληρή κριτική και από τον ερτικό Λευτέρη Κογκαλίδη!

Ο Λευτέρης Κογκαλίδης είναι χωρίς υπερβολή η ζωντανή παρουσία της ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής ιστορίας αυτής της χώρας. Από τους πρωτοπόρους του ραδιοφώνου και από τους σημαντικότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της χώρας, με αστείρευτη αγάπη για όλα τα μουσικά φεστιβάλ, είτε αυτό λέγεται Eurovision, είτε Sanremo, είτε Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Λευτέρης Κογκαλίδης που έχει πραγματοποιήσει και τη ραδιοφωνική μετάδοση του διαγωνισμού για λογαριασμό φυσικά της ΕΡΤ, ενώ ήταν και αρκετές φορές και μέλος της κριτικής επιτροπής στους εθνικούς τελικούς που πραγματοποιήθηκαν για την επιλογή των συμμετοχών μας, ανέφερε τα εξής:

Όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή του ο Γ.Λιαγκας η επιτροπή του κοινού άλλο τραγούδι ψήφισαν και όχι αυτό του Βερνίκου. Ο μόνος υπεύθυνος γι αυτή την αλλαγή είναι ο πρόεδρος της ΕΡΤ που έχει και την τελική απόφαση. Ποιοι άσκησαν πίεση για την επιλογή του 16χρονου;

Ο Βερνίκος ήταν ο μόνος που πίστευε στην δημιουργία του, μολονότι ούτε είχε συναυλιακή εμπειρία, ουτε δισκογραφία, είχε μόνο εμμονή για την συμμετοχή. Ο παραγωγός, ο σκηνοθέτης ΔΕΝ τον βοήθησαν καθόλου και τον παρουσίασαν σαν πρόσκοπο, με ανύπαρκτη σκηνική εμφάνιση, με αρκετό άγχος, που προσπαθούσε να ξεπεράσει με αναπηδήσεις. Η σύνθεση δεν ανήκει στην κατηγορία των εύκολων να τραγουδηθούν, η Πανικ που ξέρει να βγάζει επιτυχίες πως τον εμπιστεύθηκε; Θα τολμήσει να του βγάλει δίσκους; Μετά από 10 χρόνια ίσως να ήταν έτοιμος για Γιουροβίζιον αλλά τώρα έκαψε το όνειρο του.
Τελικά ο θεσμός κατάντησε φεστιβάλ νέων ταλέντων, απείρων, κακοφώνων και ατάλαντων. Όπως υπάρχει το Τζούνιορ Γιουροβίζιον γιατί δεν τολμάει (η EBU) μια ανάλογη παράλληλη εκδήλωση νέων ταλέντων.
Η αντίδραση του Λευτέρη Κογκαλίδη έρχεται να προστεθεί στην σωρεία αντιδράσεων που υπάρχουν από το πρωί σε όλα τα media.
Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

2 ΣΧΟΛΙΑ
    • louka
      louka says:

      Κατόπιν εορτής; Και πώς γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται για πολιτική σκοπιμότητα ή επαγγελματική δυσαρέσκεια; Ας πάψουν να ξεκατινιάζονται θα πρότεινα, αρκετά μπάχαλο τα έκαναν.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *