Αυστρία: Επιλύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα στην Δεύτερη Πρόβα!

Ενθουσιασμένες δηλώνουν οι εκπρόσωποι της Αυστρίας στην Eurovision 2023, Teya και Salena, μετά από την Δεύτερη Πρόβα τους στη σκηνή του Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους στο κρατικό κανάλι της Αυστρίας, ORF, τόσο οι ίδιες οι καλλιτέχνιδες, όσο και η αποστολή της χώρας στον διαγωνισμό είναι πολύ ικανοποιημένοι και πιο σίγουροι από ποτέ, αφού τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισαν στην Πρώτη Πρόβα έχουν πλέον επιλυθεί.

Μιλώντας στο ORF η Teya και η Salena δήλωσαν τα εξής:

“Η δεύτερη πρόβα ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη. Όλα πήγαν καλά και ήδη ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη μεγάλη σκηνή της Eurovision την επόμενη εβδομάδα. Η χορογραφία ήταν καλύτερη από την προηγούμενη φορά και τα προβλήματα με τον ήχο επιλύθηκαν. Όλα πήγαν υπέροχα!”

Ο αρχηγός της Αυστριακής αποστολής είναι επίσης θετικός μετά την Δεύτερη Πρόβα:

“Η δεύτερη πρόβα πήγε πολύ καλά, ειδικά επειδή μπορέσαμε να διορθώσουμε τα τεχνικά προβλήματα. Η ομάδα του BBC έκανε εξαιρετική δουλειά και αυτό έκανε την Teya & Salena να αισθάνονται πολύ πιο άνετα στη σκηνή. Πολλές αλλαγές που θέλαμε μετά την πρώτη πρόβα όσον αφορά τα πλάνα και το περιεχόμενο των LED εφαρμόστηκαν.”

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την αντίδραση του EurovisionFun στην Αυστριακή συμμετοχή:

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: OTS

Πηγή Φωτογραφίας: Sarah Louise Bennett / EBU

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *