Βίκτωρ Βέρνικος: “Είναι ψηλό το δύο σαν βαθμός!”

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας Βίκτωρ Βέρνικος και μίλησε για την εμπειρία του στην Eurovision.

Αφού αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό που ακόμα νιώθει αν και πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες, τοποθετήθηκε και για τη βαθμολογία που έδωσε στην Κυπριακή αποστολή, μιας και ο Βίκτωρ θα έδινε στον Andrew Lamprou δύο πόντους με βάση τα γούστα του. Αναλυτικότερα τη βαθμολογία του θα τη βρείτε εδώ.

Συγκεκριμένα, είπε:

Το είπα από την εμπειρία μου. Και δεν είναι και μια βαθμολογία που θα μετρήσει. Εγώ καθόμουν μες στο στάδιο στον τελικό και είδα όλα τα τραγούδια και αυτή ήταν η βαθμολογία που έδωσα. Και είναι ψηλό το 2. Μου άρεσε, μου άρεσε πάρα πολύ” 

Όταν ρωτήθηκε για το ποια χώρα πίστευε ότι θα κερδίσει το διαγωνισμό, ο Βίκτωρ είπε τη Φινλανδία.

Εκείνη τη στιγμή νομίζω ήταν η Φινλανδία γιατί είχε τρελαθεί όλο το στάδιο. Η Πορτογαλία ήταν το δωδεκάρι μου γιατί η ενέργεια μέσα στο στάδιο ήταν πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ έθνικ. Η Αρμενία ήταν επίσης πολύ ψηλά για εμένα”

Τέλος, μίλησε και για τα κακεντρεχή σχόλια που του κάνουνε.

“Κάποια πράγματα τα είδα, μου ερχόντουσαν notifications.  Σίγουρα έχουν περάσει από το μάτι μου πολλά αλλά εγώ συνεχίζω αυτό που κάνω. Ανέβηκα στη σκηνή, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, δεν βγήκε ο καλύτερός μου εαυτός, αλλά τα έδωσα όλα(…) Απλά δεν ήταν η στιγμή μου!”

Το “What they say” δεν κατάφερε να πείσει το Ευρωπαικό κοινό και έτσι η Ελλάδα μετά την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια κατέληξε στην 13η θέση του δεύτερου ημιτελικού με μόλις 14 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=gJSZA0Zh2xU

Πηγή: MEGATV

 

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Andi
    Andi says:

    Ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο φαίνεται στα μάτια μου. Το 2 είναι πολύ υψηλή βαθμολογία για αυτόν. Καθόλου δε θα έπρεπε να ψηφιστεί. Και θεωρεί ότι θα έπρεπε να πάρει 2 μόνο ο Andrew και επιμένει.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Λογικό να εκτιμά το 2, στην ουσία και αυτός με τη συμμετοχή του 2 βαθμούς πήρε, αν εξαιρέσουμε το 12αρι της Κύπρου που μας το δίνει με ότι ερασιτεχνικη πατάτα επιλέγει να στέλνει η ΕΡΤ…
    Καλά αυτό το δεν ήταν η στιγμή μου τώρα κατόπιν εορτής; Προφανώς και δεν ήταν η στιγμή σου, ούτε πέρσι ήταν ούτε φέτος ούτε του χρόνου σε 5-6 χρόνια αφού αποκτήσεις εμπειρία και κριτική σκέψη με το τι μπορεί να πάει καλά στο διαγωνισμό και τι όχι ίσως τότε να ήταν η στιγμή σου. Τώρα βικτωρακο επειδή βολεύτηκες ή και εν μέρει βοήθησες στο να δημιουργηθει αυτή η στιγμή μόνο και μόνο για τη δική σου αυτοπροβολή, καλά θα κάνεις να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι έχεις περάσει στις χειρότερες συμμετοχες τις Ελλάδας και στους λιγότερο συμπαθείς εκπροσώπους. Για μια ξεπετα/πείσμα “να πάω τώρα Eurovision” εννοείται πως θα υποστείς τις συνέπειες του να ξανά γυρίσεις στην αφάνεια.
    Ας πήγαινες σε κανά x factor, εκεί ναι, θα ήταν η στιγμή σου, η ηλικία σου και η εμπειρία σου.

    Απάντηση
  3. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Ε βέβαια είναι ψηλό…αν εξαιρέσουμε το 12 από την Κύπρο η μοναδική χώρα που επί της ουσίας μας ψήφισε ήταν η Αρμενία με 2…και είναι λογικό να του φαίνεται πολύ

    Απάντηση
  4. KostasEV
    KostasEV says:

    Οι δηλώσεις του είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Ο γόνος δεν άκουσε ποτέ κανένα σχόλιο – λες και είναι ο σούπερ σταρ της Ελλάδας και πήγε άκλαυτος.
    Δεν κατάλαβε καν ότι αυτό που έγραψε δεν έχει μελωδία, ότι δεν άρεσε σε κανέναν και πως οι αγγλικές λέξεις γραμμένες στα ελληνικά είναι το λιγότερο κακόγουστο σκηνικό.
    Καμία προσωπικότητα και βγαίνει και δίνει 2 στον Andrew που ανήκουν στην ίδια δισκογραφική και υποτίθεται γνωρίζονται.
    Δεν καταλαβαίνει ότι του κάνει περισσότερο κακό αυτά που λέει; Δεν έχει κάποιον να τον συμβουλέψει;
    Ο χειρότερος μας εκπρόσωπος με διαφορά

    Απάντηση
  5. Just an opinion
    Just an opinion says:

    Τέτοια αθλιότητα δεν έχει ειπωθεί από κανένα διαγωνιζόμενο, καμίας χώρας, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου που παρακολουθώ. Πολύ κακή αρχή. Εκτός εάν είναι εθισμένος στην δημοσιότητα.

    Απάντηση
  6. ANASTASOPOULOU VASILIKI
    ANASTASOPOULOU VASILIKI says:

    εγω ως γνήσιος τραπεζικός διατίθεμαι να του διδάξω τι εστί 2 και τι <>! Αντε πια ! Υπερασπιζει την επιτροπη της ΕΡΤ ξεδιαντροπα, αλλα κι αυτη ξεδιαντροπα τον επελεξε

    Απάντηση
  7. Μαρίκα Από Μενίδι
    Μαρίκα Από Μενίδι says:

    Αχχχ καποτε λέγανε για τους Argo οτι ηταν η χειρότερη συμμετοχή μας. Τουλάχιστον αυτοί δούλεψαν και προσπάθησαν και ειχαν αξιοπρεπή φωνή και ηταν down to earth. Αυτος δυστυχώς… κρίμα τι να πω

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *