Γενικός Διευθυντής ΡΙΚ: Το 2024 ο εκπρόσωπος μας θα επιλεγεί μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας!

Ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, Θανάσης Τζώκος βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης, σχολιάζοντας τον απόηχο του διαγωνισμού της Eurovision.

Εκτός όμως όλων των άλλων, ο κ. Τσώκος αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες επίκειται η υπογραφή συμφωνίας με την PANIK Records, για τον διαγωνισμό ταλέντων που θα πραγματοποιήσουν του χρόνου και μέσω του οποίο θα γίνει η ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2024.

Πηγαίνοντας και λίγο παραπέρα ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ ανέφερε πως θα είναι ένας πολύ απαιτητικός διαγωνισμός, που θα διαρκέσει σε βάθος χρόνου και μόνο οι καλύτεροι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι καινούρια, αφού από πέρσι υπήρχε αυτή η ιδέα, να γίνει δηλαδή η επιλογή του Κύπριου εκπροσώπου στο διαγωνισμό, μέσα από ένα μουσικό talent show. Τα σχέδια για το 2023 δεν προχώρησαν, αλλά το ΡΙΚ και η PANIK Records φαίνεται πως δεν πτοήθηκαν και ευελπιστούν να πραγματώσουν τα περσινά τους πλάνα για την Eurovision 2024.

Ο κ. Τσώκος σχολίασε και το 4αρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, αλλά και το ενδεχόμενο η επιτροπή της ΕΡΤ να είναι παράτυπη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πως σας φάνηκαν όλα τα παραπάνω;


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί το ταξίδι για την Eurovision 2024 μόλις ξεκίνησε!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Agirigos
    Agirigos says:

    Αν μιλάει για διαγωνισμό -ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ- ναι , φυσικά είναι το ιδανικό για κάθε χώρα!
    Αν μιλάει για ριάλιτι τραγουδιστών μιλάμε για κατρακύλα μεγάλη.

    Απάντηση
  2. Kipria
    Kipria says:

    Κ. Τσώκο μας νομίζω να αφήσετε τους διαγωνισμούς και να συνεχίσετε με απευθείας ανάθεση. Μόνο έτσι είδαμε καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *