Γιώργος Καπουτζίδης: “Χαίρομαι που έχει πάει η Τζένη Μελιτά εκεί”!

Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε εκτός άλλων για την αποχώρησή του από τον ρόλο του σχολιαστή για την Ελλάδα στη Eurovision. Ο Καπουτζίδης, υπήρξε επί σειρά ετών σχολιαστής μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, ενώ η αποχώρησή του δυσαρέστησε πάρα πολλούς τηλεθεατές, οι οποίοι και είχαν συνδυάσει πλέον το όνομά του με τη μετάδοση του διαγωνισμού.

Σχετικά με τους λόγους της αποχώρησής του, αναφέρει:

Ήταν πολύ οδυνηρό, ήταν πολύ δύσκολο. Χαίρομαι γιατί ξαναγύρισα σε αυτό που έκανα κάποτε, που καθόμουν κι έβλεπα χαλαρά είτε στο δωμάτιό μου, είτε με φίλους. Την Τρίτη ήμουν στην Καλαμάτα και το είδα μόνος μου, σήμερα θα το δούμε παρέα, αυτό μου είχε λείψει.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην αντικαταστάτριά του, Τζένη Μελιτά:

Δεν ζήλεψα, χαίρομαι που έχει πάει η Τζένη εκεί, η χαρά της μου θύμισε τη χαρά που είχα εγώ. Νομίζω ότι ένας λόγος που σταμάτησα να το κάνω είναι γιατί μου έφυγε η χαρά πια, δεν είχα χαρά. Ειδικά πέρυσι ήταν τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία. Είχα χαρά που ήμουν με τη Μαρία μέσα στο μπουθ, αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν…

Επίσης, δε φαίνεται να είναι στα μελλοντικά σχέδιά του η επιστροφή στον ρόλο του σχολιαστή.

Δεν το σκέφτομαι για του χρόνου. Χαίρομαι που η δική μου αποχώρηση άνοιξε την πόρτα σε κάποιον να πάει εκεί και να ευχαριστηθεί κάτι τόσο σημαντικό και τόσο ωραίο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη στοίχισε σε πολύ μεγάλη μερίδα του κοινού, ενώ η χημεία ΚοζάκουΜελιτά δε φαίνεται να έπεισε και να ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, με την αντίδραση του τελευταίου να είναι γενικά χλιαρή έως και καυστική!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *