Ελένη Χατζίδου: Η Melissa Mantzoukis θα περνούσε σίγουρα στον τελικό!

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του STAR – Breakfast at Star, Ελένη Χατζίδου, εξέφρασε την άποψη της για την Melissa Mantzoukis και το τραγούδι της Liar, θεωρώντας πως αν ήταν αυτή η εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2023 θα περνούσαμε σίγουρα στον τελικό.

Η δήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού το πρωινό του STAR θα λέγαμε πως ήταν η εκπομπή που στήριξε περισσότερο από όλους τον Victor Vernicos και στο Λίβερπουλ, αλλά και στη δικαστική διαμάχη που υπάρχει μεταξύ της ΕΡΤ και της Melissa Mantzoukis, στάθηκε ξεκάθαρα στο πλευρό της πρώτης.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και μία δήλωση από το περιβάλλον της Melissa:

Η ομάδα της Melissa δεν θέλει να συσχετιστεί η μη πρόκριση του Βίκτωρα Βερνίκου και της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision με τη δικαστική διεκδίκηση, η οποία συνεχίζεται κανονικά και αφορά τις πλημμέλειες που έγιναν από την επιτροπή της ΕΡΤ προκειμένου να αναδειχθεί το τραγούδι που θα μας εκπροσωπούσε στην Eurovision. Η δικαστική διεκδίκηση αποκλειστικά συσχετίζεται με το ότι η ΕΡΤ δεν τήρησε την διαδικασία για την οποία είχε δεσμευθεί να τηρήσει. Ακόμα και αν περνούσε ο Βίκτωρας Βερνίκος στον τελικό, αυτό δεν θα άλλαζε.

Θυμίζουμε πως το δικαστήριο της Melissa Mantzoukis με την ΕΡΤ θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούνιο. Η πλευρά της Melissa Mantzoukis έχει στην κατοχή της πραγματογνωμοσύνη από μαθηματικό, που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς της, ενώ όπως μας έχει μεταφερθεί από το συνήγορό της, αναλόγως με την έκβαση της δίκης, η Melissa Mantzoukis προτίθεται να ασκήσει αγωγές και κατά των μελών της επιτροπής.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Κατόπιν εορτής είδαν στο breakfast at star ποιο τραγούδι θα περνούσε τον ημιτελικό και θα μας έδινε μια καλή θέση στον τελικο για να στηρίζουν τόσο πολύ τον Βερνίκο όπως λέτε στο άρθρο σας τους άρεσε το τραγούδι αλλιώς ας κρατούσαν ουδέτερη στάση

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Προσπάθησα να κάνω διάφορους υπολογισμούς με το ChatGPT και το Bing σχετικά με την ψηφοφορία που συμμετείχε η Melissa, και είδα ότι είτε η κριτική επιτροπή (των 7) έχει πολύ παραπάνω δύναμη στην επιλογή του τραγουδιού είτε έπρεπε να έχει πολύ λιγότερους πόντους να δώσει. Είναι όμως έτσι ή κάνω κάποιο λάθος; Μπορεί κάποιος ή κάποια που τα πάει καλύτερα στα μαθηματικά να εξηγήσει το πρόβλημα της ψηφοφορίας;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *