Ελλάδα: Η αντίδραση της ελληνικής αποστολής στον αποκλεισμό μας! (video)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος ημιτελικός του 67ου Ευρωπαϊκου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision πριν λίγο. 16 χώρες διεκδίκησαν 10 εισιτήρια για τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, μεταξύ αυτών η Ελλάδα και η Κύπρος. H Ελλάδα δεν κατάφερε να πάρει ένα από τα 10 εισιτήρια και να προκριθεί στον τελικό της 13ης Μαΐου!

Πριν λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από το twitter με την αντίδραση της ελληνικής αποστολής κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της τελευταίας χώρας που προκρίνεται στον μεγάλο τελικό.

Δείτε την εμφάνιση του Victor Vernicos από τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023:

https://www.youtube.com/watch?v=gJSZA0Zh2xU&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Feurovisionfun.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ChrisK
    ChrisK says:

    Και μόνο το ότι ήρθε η κοπέλα από την αποστολή της Εσθονίας να αγκαλιάσει τον Βίκτωρα, (γιατί οι υπόλοιποι δεν…) νομίζω πως λέει πολλά. Σαν πρώτη αντίδραση, με θλίβει πολύ που ο Βίκτωρας δεν είχε πραγματική υποστήριξη. Όσο για τον τηλεοπτικό σχολιασμό, κάποια πράγματα ήταν απαράδεκτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο ύστερα από 2 πανίσχυρες συμμετοχές της Ελλάδας στην Eurovision, με συνεχόμενες θέσεις στο Top10 του Τελικού.

    Απάντηση
  2. ΦΩΤΗΣ
    ΦΩΤΗΣ says:

    Πολλά μπράβο στο παιδί για τις βουτιές που κάνει στη ζωή. Οι υπεύθυνοι στην ΕΡΤ ας σοβαρευτούν τουλάχιστον να ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Και αυτό όχι ότι αν είσαι σοβαρός θα είναι βεβαιο ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα σου έχει μείνει η εμπειρία από τη σοβαρότητα. Αν θες να αποφασίσει μόνο η επιτροπή κάνε το έτσι, μη βάζεις και καλά να συμμετέχει και κοινό με ένα τρόπο ακόμα ψάχνεται η λογική με την οποία συμμετείχε και υπολογίστηκε η άποψη του.

    Απάντηση
  3. T.R
    T.R says:

    Itan adoulevto. Meta to proto refrain to ehase telios kai apla ekane kapies spasmodikes kinisis. Entelos erasitehniko. Den pirazi omos, tou hronou tha epistrepsi dinatoteri i Ellada. Ine kai to tragoudi tetio. Den mpori na gini skinothesia na to anadixi.

    Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    Όμορφα, ανθρώπινα και με ζεστασιά ο αποκλεισμός..η Εσθονη πήγε αμέσως να παρηγορήσει τον Βικτωρα..η καλύτερη απόδειξη για το ότι πολύ κακώς υπήρξε η σκέψη να αλλάξει ο τρόπος ανακοίνωσης φέτος, με τους ερμηνεύετε στημένους μόνους σαν σε εκτελεστικό απόσπασμα.

    Απάντηση
  5. ...
    ... says:

    Με πολύ λίγα λόγια… Κρίμα για τον Βίκτορ που με την ακατάλληλη(την ακαταλληλότερη θα έλεγα) ομάδα έμεινε εκτεθειμένος και μπράβο στην κοπέλα απ’ την αποστολή της Εσθονίας που πήγε να συμπαρασταθεί στον Βίκτορ

    Απάντηση
  6. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν θα πρωτοτυπήσω, μπράβο στην Εσθονη! Έκανε το αυτονόητο, που δεν έκανε κανένας της ελληνικής αποστολής. Άλλο ένα δείγμα ότι τους νοιάζει μόνο η καμπούρα τους, ότι δεν πίστεψαν ποτέ στη συμμετοχή και ότι απλά επελέγη ως εξιλαστήριο θύμα επειδή δεν επελέγησαν τα βύσματα τους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *