Ελλάδα: Η αντίδραση του Victor για το βίντεο της δεύτερης πρόβας!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βίκτωρ Βέρνικος απάντησε για τα σχόλια και τα προβλήματα που συνέβησαν στη δεύτερη πρόβα.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε για το βίντεο των 30 δευτερολέπτων που δημοσιεύθηκε και τα προβλήματα με τον ήχο που έχε λέγοντας:

“Γεια σε όλους και καλημέρα! Ήθελα να έρθω να σας πω για τη δεύτερη πρόβα και τα τριάντα δευτερόλεπτα που είδατε. Υπήρχε πρόβλημα με το in-ear ακουστικό και το leveling (μίξη)! Οπότε μην αγχώνεστε. Στεναχωρήθηκα λίγο χθες βράδυ γιατί ήθελα η πρώτη φορά που θα βλέπατε την εμφάνιση μου να ήταν καλή αλλά θα διορθωθεί με το που ξανά βρεθούμε εκεί. Ανυπομονώ για τον ημιτελικό!”

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

Την επόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη η επόμενη πρόβα της Ελληνικής αποστολής ώστε να απολαύσουμε ξανά το “What They Say” επί σκηνής.

https://www.youtube.com/watch?v=qL0EkId_sTY

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

26 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν όντως ισχύει, τότε υπάρχει ακόμα ελπίδα για μια οριακή πρόκριση (8-10).
    Πάντως σκηνοθετικά αυτό που διέρρευσε δεν είναι άσχημο. Αν και κάποια περιττά τύπου πηδηματακια κλπ θα μπορούσαν να λοιπόν.
    ΥΓ: και η Αυστρία μου ακούστηκε να είχε πρόβλημα, πιθανόν στην μίξη.
    Μένει να δούμε την πρόβα της Τετάρτης και φυσικά τον ημιτελικό της Πέμπτης…

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Ναι το πιστεύω. Όπως έχω δηλώσει δεν με έπεισε και δεν με πείθει η ελληνική συμμετοχή σαν κομμάτι αλλά τηλεοπτική τα περισσότερα τα βρήκα οκ και σε συνδυασμό με τον αδύναμο ημιτελικό και την παρουσία όλων των συμμάχων μας θα έλεγα ότι υπάρχουν λίγες ελπίδες για πρόκριση αν φυσικά ισχύει ότι υπήρχε θέμα με τον ήχο και τη μίξη. Βέβαια αν ήμασταν στον Α ημιτελικό θα μιλούσαμε με μαθηματική ακρίβεια για αποκλεισμό.

        Απάντηση
  2. orestis
    orestis says:

    Παιδιά διέρευσε η πρόβα με τηλεοπτικά πλάνα….Μπορώ να πω ότι μου άφησε θετική εντύπωση σε αντίθεση με αυτό που είδα εχθές και σε άντιθεση με την κακή εντύπωση που μου είχαν αφήσει τα led….Φωνητικά το ίδιο βέβαια…μου φαίνετεαι περίεργο που η ελληνική αποστολή διάλεξε αυτό το σημείο…

    Απάντηση
    • Panos
      Panos says:

      Φωνητικά προφανώς θα ακουγόταν όπως το απόσπασμα γιατί ήταν η πρόβα με το ελαττωματικό μικρόφωνο. Μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα και να λυθεί

      Απάντηση
  3. EVANGELOS TAOUSANIS
    EVANGELOS TAOUSANIS says:

    Kαι για ποιο λόγο επέλεξαν αυτό το απόσπασμα;

    Επίσης κλίνονται τα ονόματα. Βίκτωρ, του Βίκτωρα, τον Βίκτωρα κτλ.

    Απάντηση
  4. Stavros
    Stavros says:

    Ο Victor θα περάσει στον τελικό όχι λόγω του τραγουδιού αλλά επειδη πραγματικά το πιστεύει και προσπαθεί. Είναι αξιοθαύμαστος αλήθεια και για 16 χρονών στέκεται μια χαρά. Ναι όλοι συμφωνούμε ότι η ερτ τα κανε μπάχαλο φέτος αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα τώρα. Στηρίξτε τον μικρό ρε…

    Απάντηση
    • f
      f says:

      κοιτα..ολοι πιστεύουν και προσπαθουν. και οι 16οι. Αξιοθαυμαστος ειναι αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα περασει

      Απάντηση
  5. Α.Σ
    Α.Σ says:

    Φθηνές δικαιολογίες.
    Αν είχε πρόβλημα μόνο σε αυτά τα 30” τότε γιατί και στο υπόλοιπο τραγούδι που έχει ανεβεί στο ινσταγραμ είναι τόσο κακός φωνητικά; Σε κάποιο σημείο κόβεται και η φωνή του.
    Γιατί , αφού υπήρχε πρόβλημα η ΕΡΤ δεν το είπε αμέσως αλλά έβγαλε διθυραμβικό δελτίο τύπου.

    Απάντηση
    • :)
      :) says:

      Καλά πρέπει να είσαι διάνοια. Αυτό που διέρρευσε ήταν από την ίδια πρόβα με αυτό που δημοσιεύθηκε( με το κλιπ των λίγων δευτερολέπτων εννοώ).. Πρώτον στην δημοσιότητα βγήκε το απόσπασμα των 30´´ άρα ο Victor προφανώς και αναφέρεται μόνο σε αυτό και δεύτερον την στιγμή που τράβηξε το βίντεο(γράφει στο στορυ from this morning) δεν είχε διαρρεύσει καν η ολόκληρη εμφάνιση. Και τρίτον (όπως βλέπεις και στο σχόλιο που έκανα παρακάτω σας είδα εσάς να έρχεστε) ΠΡΙΝ βγει το κλιπ σε μια συνέντευξη είπε ότι είχε θέμα με το in-ear. Γνώμη μου είναι ότι έφταιγε και το χοροπηδητο στην φωνητική του απόδοση. STOP HATING. PERIOD.

      Απάντηση
      • Νικόλαος
        Νικόλαος says:

        Μάλλον εσύ δεν είσαι διάνοια.
        Η ολόκληρη πρόβα που έχει διαρρεύσει δεν είναι από την ίδια πρόβα με τα 30”.
        Αν δεις όλο το βίντεο στο τέλος δεν έχει καπνούς, γιατί καπνούς έχει μόνο η τρίτη φορά που το κάνει ο καλλιτέχνης.
        Άρα τα 30” είναι από την τρίτη φορά και η διαρροή όλης της πρόβας από την πρώτη ή την δεύτερη.
        Συνεπώς ήταν κακός φωνητικά σε όλες τις πρόβες.

        Απάντηση
        • :)
          :) says:

          Τα βίντεο που είδα εγώ ήταν μέχρι και πριν τα 30´´ δεν ξέρω τι βίντεο είδες εσύ, τότε συγγνώμη αν βιάστηκα να κρίνω. Αλλά και πάλι πιθανόν να υπήρχε θέμα.

          Απάντηση
  6. :)
    :) says:

    Γλυκακι VICTOR δεν μπορωωω. Βγήκε να απολογηθεί 🙁 τι έχει ακούσει αυτό το παιδί από την αρχή. Μόνο στήριξη και αγάπη πρέπει να δώσουμε σε αυτό το παιδί. Και σε όσους δεν αρέσει, δεν χρειάζεται να στηρίξουν. Hate να μην γίνεται. Είχε πει όντως πριν καν βγει το κλιπ ότι είχε θέμα με το in-ear άρα δεν μπορεί να βγει κανεις να πει ότι είναι δικαιολογία, όπως κάποιοι είδα να γράφουν χθες. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει να κάνουν την κίνηση του όχι τόσο έντονη γιατί θεωρώ επηρεάζει. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ VICTOR και όλα θα πάνε καλά για τον ίδιο.

    Απάντηση
  7. Νικόλαος
    Νικόλαος says:

    Και αυτός ξεφτιλίζει και αυτός την ΕΡΤ, και για το απόσπασμα που επέλεξε και για το δελτίο τύπου που έβγαλε. Με λίγα λόγια λέει ότι η ΕΡΤ μας δούλευε με το δελτίο τύπου που έβγαλε και έλεγε ότι «εντυπωσίασε ο Βίκτωρας στην δεύτερη πρόβα».

    Απάντηση
  8. EscAndy
    EscAndy says:

    Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα πολύ μέτριο απόσπασμα πρόβας. Είναι όμως η πρώτη φορά μετά από κάποια χρόνια συμμετοχών που τίποτα, μα τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά.
    Ο Βίκτωρας μπορεί να δείχνει άνετος και να λέει ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά μας τα παν κι άλλοι στο παρελθόν και είδαμε μετά τα χάλια επί σκηνής.
    Είμαι σίγουρος ότι θα αποκλειστούμε, δυστυχώς δεν μπορώ να αντλήσω από πουθενά κάποια ελπίδα πρόκρισης.
    Αν τυχόν συμβεί ένα τέτοιο θαύμα, θα πανηγυρίζω σα να κερδίσαμε την πρωτιά!

    Απάντηση
  9. Paris G
    Paris G says:

    Δυστυχώς ο Βίκτωρ αποδείχθηκε ακατάλληλος για τον διαγωνισμό! Η ΕΡΤ φέρει ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι υπήρχαν καλύτερα τραγούδια που δεν προκρίθηκαν καν στην τελική επτάδα όπως του Βασίλη Κούρτη. Παρόλο που ο Victor μου αρέσει όπως και το what they say, το LIVE είναι τραγωδία. Δυστυχώς θα επιστρέψουμε πάλι στο σκοτεινές εποχές του παρελθόντος. Αποτυχία και θλίψη!!!

    Απάντηση
  10. Γιάννης
    Γιάννης says:

    ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΤΝΕΟ ΣΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΑΘΛΙΟ,ΚΙΤΣ.ΟΙ ΒΙΚΤΩΡΕΣ ΣΤΑ LED OTI TI?ΞΕΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΦΩΝΗ,ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

    Απάντηση
    • Νίκος
      Νίκος says:

      Συμφωνώ Στέλιο. Και ταπεινή μου αποψη, στην περίπτωση που περάσει οριακά στον τελικό, θα είμαστε οι τελευταίοι στις 25 χώρες το Σάββατο και θα ειναι οτι χειρότερο έχει συμβεί. Καλύτερα να αποκλεισθεί και να μας γίνει μάθημα. Κρίμα που συτους τους 2 μήνες δεν βελτίωσε τίποτε πανω στο τραγούδι. Καλά να πάθουμε με την ΕΡΤ που έχουμε μπλέξει και κατι αταλαντους στην κριτική επιτροπή που βγάλαν τον χειρότερο ολων. Τουλαχιστον η Μαντώ που ειχε παει πολυ άσχημα στον διαγωνισμό ειχε φωνάρα άσχετα με το ειδος του τραγουδιού που είπε και ηταν χιλιοτραγουδισμενο και δεν άρεσε. Αλλά ήταν ηρωική η αποτυχία της. Με τον Βίκτωρα ξέρουμε οτι στελνουμε το χειρότερο τραγούδι και εναν από τους πιο άφωνους εφέτος. Αυτό με πονάει.
      Καλή τηλεθέαση σε όλους μας, ελπιζω να ευχαριστηθουμε συνολικά την παρουσίαση αφου μας αρέσει ο διαγωνισμός.
      Και καλή τυχη στην Γαλλία και στην Ισπανία γιατί το αξίζουν!

      Απάντηση
  11. Νίκος
    Νίκος says:

    Τώρα ειδα τα βρομικα νυχια του στο βιντεακι που ανέβασε. Τι βρομιάρης θεέ μου…
    Δυσφήμιση και για την Ελλάδα μας.

    Απάντηση
  12. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Ο Ρήγος δεν μου άρεσε και δεν μου αρέσει.

    Για μένα ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Και τον αποκλεισμό τον περιμένω και τον έχω αποδεχτεί. Λυπάμαι μόνο τον Βίκτορα γιατί είναι ένα πολύ βίαιο αποτέλεσμα όταν ξεκινάς κατι με τόση ορμή και όρεξη.

    Ας αναλογιστούν στην ΕΡΤ τις ευθύνες τους. Ήξεραν ότι φέτος στους ημιτελικούς ψηφίζει μόνο το κοινό. Όχι 70 άτομα ως δείγμα. Τα προηγούμενα χρόνια μας στήριζαν οι επιτροπές. Φέτος ούτε αυτές θα υπάρχουν, με έναν σκηνοθέτη που δεν μπορεί να σταθεί, με ένα αδυναμο τραγούδι χωρίς γέφυρα και ψηλή νότα, με τόσα πολλά δυνατά κομμάτια.

    Αυτό που με θυμώνει είναι ότι η Ουκρανία έκανε εθνικό τελικό μέσα σε ένα σταθμό μετρό και από πάνω να γίνεται πόλεμος. Και εμείς δεν καταφέραμε ούτε την κομπίνα της ψηφοφορίας να δικαιολογήσουμε.

    Δεν πειράζει. Δεν θα περνάμε κάθε χρόνο. Ίσως αυτό να είναι ένας λόγος να το δουν σοβαρά. Αν όχι, τότε κανένας Έλληνας καλλιτέχνης δεν θα καταθέτει πρόταση. Θα ψάχνουμε συνέχεια από εξωτερικό που δεν ξέρουν τι γίνεται μέσα στην μπανανοχωρα.

    Απάντηση
  13. Λία
    Λία says:

    Δεν είμαστε με τίποτα ευχαριστημένοι τελικά αυτά που διαβάζω τόσο καιρό για έναν έφηβο καταπληκτικό που προσπαθεί για την Ελλάδα μας και να γίνεται βορά σε κάθε έναν που έχει μάθει να κρίνει αρνητικά όλους τους ανθρώπους εκτός από τον εαυτό του με αφήνει άφωνη. Δεν θα ακούς κανένα αγάπη μου γλυκιά προχωρά με θετική ενέργεια για το τώρα γιατί το αύριο δεν ανοικει σε κανέναν. Μπράβο παλικάρι μου μην στεναχωριέσαι για αυτά που γράφονται πάντα θα υπάρχει η ζήλια .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *