Ελλάδα: Μια εμφάνιση γεμάτη μουσική με το «What They Say» και τον Βίκτωρα Βερνίκο στον κατάμεστο χώρο του Euroclub!

Μια ανάσα πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovisionτην Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, ο Βίκτωρ Βερνίκος εμφανίστηκε χτες Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 στο Euroclub, στο «Camp & Furnace», όπου ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια της Eurovision σε πλήθος δημοσιογράφων και fan του μουσικού διαγωνισμού.

Ένθερμο το κοινό κάθε ηλικίας τραγούδησε μαζί του, τον χειροκρότησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, προτρέποντάς τον να ζήσει στο μέγιστο αυτή την εμπειρία.

Σήμερα, 9 Μαΐου 2023 ο Βίκτωρ παραχώρησε σειρά συνεντεύξεων σε διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και από τη Δανία, ενώ ήταν καλεσμένος στη μουσική εκπομπή του BBC «Radio Leeds». Παράλληλα, ο νεαρός καλλιτέχνης συνάντησε και συνομίλησε με τη μουσικό και τραγουδοποιό Nina Schofield.

Επόμενος σταθμός του Βίκτωρα ήταν η σκηνή του Eurovision Village, σημείο-σταθμός για όσους θέλουν να ζήσουν τον παλμό του Διαγωνισμού Τραγουδιού στο Λίβερπουλ. Στο Eurovision Village, το μεσημέρι της Τρίτης, ερμήνευσε για άλλη μία φορά το «What They Say» και γνώρισε θαυμαστές του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

Πηγή: ΕΡΤ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *