Ελλάδα: Συνεχίζει η ΕΡΤ με το ίδιο ΔΣ;

Σύμφωνα με τις Τυπολογίες και μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές, φαίνεται ότι η ηγεσία της ΕΡΤ θα παραμένει ως έχει και μετά τις εκλογές.

Συγκεκριμένα με δημοσίευμα τους αναφέρουν:

“Ψήφος εμπιστοσύνης” και στην διοίκηση της ΕΡΤ. Η τεράστια νίκη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας έχει αντίκτυπο και στη σημερινή διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Η θετική πορεία της ΕΡΤ πιστώνεται στον Πρόεδρο της εταιρείας Κωνσταντίνο Ζούλα και στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, το υπάρχον διοικητικό σχήμα συνεχίζει τη θητεία του, έχοντας αλλάξει σε σημαντικό βαθμό την εικόνα της ΕΡΤ, με στόχο να διορθώσει επιμέρους ζητήματα στην εταιρεία, προχωρώντας και σε σημαντικές αναδιαρθρώσεις.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν στην Eurovision!

Πηγή: Τυπολογίες

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σχετικά με το διαγωνισμό να μπουν τα σωστά πρόσωπα στις σωστές θέσεις και οι άχρηστοι να απομακρυνθούν από θέσεις που δεν τους αξίζουν. Επίσης, να αλλάξει ριζικά η σύνθεση της οποίας επιτροπής και εννοείται να επιλέγει και ο κόσμος για να σταματήσει επιτέλους τα ρουσφέτια τύπου ’16 και ’23. Κοινώς, να ασχοληθεί πραγματικά η ΕΡΤ με το πιο κερδοφόρο προϊόν της και να μην το ευτελίζει όπως έκανε φέτος. Ας μη ζητάει μόνο τηλεθέαση και να αρκείται σε ΤΥΧΑΙΑ αποτέλεσμα τύπου ’21 ’22 που άλλοι δούλεψαν για αυτά, αλλά όταν εμφανίστηκε ο γνωστος του γνωστού το ’23 πετάχτηκαν σαν την τρίχα από το ζυμάρι.
    Σε γενικές γραμμές η ΕΡΤ έχει δείξει άλλο πρόσωπο, πολύ θετικό, με εκπομπές, σίριαλ κλπ αλλά στο θέμα Eurovision πρέπει να κάνει στροφή 180° με δύο βασικές αλλαγές, επιστροφή του κοινού στην επιλογή
    μεσω κάποιου show με ημιτελικούς και τελικό και αλλαγή (διεύρυνση αριθμητικά ηλικιακά και φυλετικά) στην επιτροπή που θα αποφασίσει τα Χ τραγούδια της shortlist.
    Απευθείας αναθέσεις μόνο σε μεγάλα ονόματα ή ονόματα με έμπειρες ομάδες δίπλα τους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *