Εσθονία: Η κάλυψη της Eurovision 2023 από το ERR!

Αποκαλύφθηκε η κάλυψη του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 από τον Εσθονικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ERR.

Ο Marko Reikop θα είναι για άλλη μία φορά σχολιαστής για την κάλυψη του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού στην εσθονική γλώσσα. Αυτή θα είναι η 28η φορά που ο Marko Reikop θα είναι σχολιαστής για το διαγωνισμό, με την πρώτη να αφορά την πρώτη συμμετοχή της βαλτικής αυτής χώρας το 1994. Λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Σαββάτου στις 13 Μαΐου, θα μεταδοθεί η εκπομπή Kuidas valmistutakse Eurovisiooniks Liverpoolis η οποία θα βάλει το κοινό της Εσθονίας σε μία γιουροβιζιονική διάθεση.

Παράλληλα με την κάλυψη στην εσθονική γλώσσα, θα υπάρξει κάλυψη και στη ρωσική γλώσσα μέσα από το κανάλι ETV+ με το σχολιασμό να αναλαμβάνουν για έκτη φορά οι Aleksandr Hobotov και Julia Kalenda.

Η Εσθονία διαγωνίζεται φέτος με την Alika και το τραγούδι “Bridges” εμφανιζόμενη στην τέταρτη θέση του δεύτερου ημιτελικού την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Η πρώτη τεχνική πρόβα της Εσθονίας θα λάβει χώρα αύριο, Τρίτη 2 Μαΐου. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο με τις αντιδράσεις και το σχολιασμό της ομάδας του Eurovision Fun.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

Source: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *