Η Evangelia διασκευάζει το Tattoo της Loreen στα Ελληνικά!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Evangelia έχει εκφράσει έντονα την επιθυμία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Kατέθεσε τρια κομμάτια για τη Eurovision 2022 και αλλά τρία για την Eurovision 2023. Η Evangelia δεν κατάφερε ακόμα να εκπροσωπήσει την χώρα μας αλλά σίγουρα συνεχίζει και ίσως του χρόνου προσπαθήσει και πάλι.

Το ενδιαφέρον της για τον θεσμό δεν σταματάει εκεί καθώς λίγες ώρες πριν, ανέβασε στο προσωπικό λογαριασμό της στο TikTok βίντεο στο οποίο ερμηνεύει τη συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision 2023, “Tattoo”.

https://www.tiktok.com/@evangeliamusic/video/7235669081452563754?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7235935548195571226

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τα τελευταία νέα που αφορούν το διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision 2024, που θα φιλοξενηθεί στη Σουηδία τον ερχόμενο Μάιο!

 

Πως σας φαίνεται αυτή η διασκευή; Πείτε μας στα σχόλια!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν αλλάξει ο τρόπος επιλογής σε εθνικό τελικό, νομίζω είναι ένα από τα ονόματα που θα θελήσουν να καταθέσουν.
    Πολλοί από τους φετινους αδικημένους υποψηφίους για χάρη ρουσφέτιων της ΕΡΤ έχουν δηλώσει ότι θα δοκίμαζαν μόνο αν άλλαζε ο τρόπος επιλογής.

    Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    -Οι αγγέλοι κλαίνε…
    -Ποιοί αγγέλοι?
    -Οι αγγέλοι του Βαγγέλη…

    έχω απογοητευτεί τόσο πολύ φέτος, που ειλικρινά δεν νομίζω να χαλάσω άλλο Σάββατο από τη ζωη μου βλέποντας τις επιτροπές να οργιάζουν

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Τραγική κ η ΕΡΤ, τραγικοί κ οι μνηστήρες κάθε χρόνο με την ελληνική eurovision – όλοι άιντε για τα 3 λεπτά δημοσιότητας- τραγικός ο άκρως φιλοσουηδικος θεσμός, τραγικοί ΟΛΟΙ!
      Η απογοήτευση μου φέτος δεν περιγράφεται. Όχι μόνο ως προς τα της συμμετοχής μας, αλλά κ ως προς τη συνολικότερη εικόνα

      Απάντηση
  3. Katerina
    Katerina says:

    Θέλω πολύ να δω την Evangelia στην eurovision. Μετά από δύο απορρίψεις και το φετινό φιάσκο συνεχίζει να προσπαθεί και αυτό δείχνει πόσο το θέλει. Δυνατή παρουσία γενικά αλλά για να ανταμειφθεί χρειάζεται το κατάλληλο τραγούδι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *