Κύπρος: Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη συναυλία του Het Grote Songfestivalfeest στο Άμστερνταμ!

Στις 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά to Het Grote Songfestivalfeest στο Άμστερνατμ. Πρόκειται για μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην οποία δηλώνουν το παρών πολλοί αστέρες του διαγωνισμού ερμηνεύοντας τα τραγούδια τους, κλασσικά πλέον στον διαγωνισμό.

Η μεγάλη συναυλία με την ονομασία Het Grote Songfestivalfeest αποτελεί μία συμπαραγωγή του δημόσιου καναλιού AVROTROS με την PILOTSTUDIO, ενώ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2019.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους φαν του διαγωνισμού με την αγαπημένη σε όλους Ελένη Φουρέιρα να δηλώνει το παρών φέτος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης. Η Ελένη Φουρέιρα συμμετείχε το 2018, εκπροσωπόντας την Κύπρο, με το “Fuego” καταφέροντας να τερματίσει στη 2η θέση, την υψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει το νησί της Αφροδίτης στον διαγωνισμό.

Μια ανάρτηση, μάλιστα, στον προσωπικό λογαριασμό της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram πριν από λίγες μέρες σχετικά με την επικείμενη περιοδεία της, μάς είχε προϊδεάσει ότι σταθμός της ευρωπαϊκής της περιοδείας θα ήταν και το Άμστερνταμ, με το τελευταίο τελικά να επιβεβαιώνεται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

 

Μέχρι στιγμής το line-up του Het Grote Songfestivalfeest περιλαμβάνει πολύ γνωστά ονόματα όπως τη Ruslana(Ουκρανία 2004), την Emmelie De Forest(Δανία 2013) και τον Johnny Logan(Ιρλανδία 1980 και 1987), ενώ πολλοί άλλοι Eurostars πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Η τελευταία εκδοχή του Het Grote Songfestivalfeest είχε και ελληνικό άρωμα με την παρουσία της Έλενας Παπαρίζου-ως solo καλλιτέχνιδα αλλά και ως μέλος των Antique-, καθώς και της Stefania.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

1 reply
  1. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Εγώ κάτι άσχετο πρόσεξα εδώ. Ποιός τη μισεί τόσο που να τη βάλει να ταξιδέψει Ισπανία -> Ελλάδα -> Ισπανία σε 2 βδομάδες αντί να κάνει τις 2 ημερομηνίες της στην Ισπανία σερί και μετά να επιστρέψει Ελλάδα?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *