Κύπρος: Η Dress Rehearsal του Andrew Lambrou για τον Μεγάλο Τελικό! (Video)

Πλησιάζοντας ένα βήμα πριν το τέλος, ήρθε η ώρα για την πρώτη dress rehearsal του Μεγάλου Τελικού του φετινού διαγωνισμού. Η πρόβα είναι ανοιχτή για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται είτε στο Λίβερπουλ, είτε στο online press center.

Παρόν στον Μεγάλο Τελικό δεν θα είναι η Ελλάδα, ωστόσο ο Andrew Lambrou, με την χθεσινή του εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό, κατάφερε να φέρει την Κύπρο στον Μεγάλο Τελικό για άλλη μια φορά, μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Η Dress Rehearsal του Andrew Lambrou

Εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης (γης), από την άβυσσο στην κάθαρση των νερών των καταρρακτών και στο τέλος την λάβα και την φωτιά που οδηγεί στην αναγέννηση, είναι η σκηνική εμφάνιση του “Break A Broken Heart”, της φετινής κυπριακής συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Ο Andrew είναι ντυμένος στα μαύρα και ξυπόλητος. Επίσης, είναι μόνος στην μεγάλη σκηνή, ενώ σε όλο το πρώτο μέρος επικρατούν μπλε και μαύροι φωτισμοί.

Λίγο πριν το τέλος, το μπλε σκηνικό μετατρέπεται σε κόκκινο της φωτιάς, ενώ ο ίδιος βρίσκεται πλέον στην μπροστινή μικρή σκηνή.

Στο background βλέπουμε πολλές φωτιές, ενώ δεν λείπουν οι καπνοί και τα πυροτεχνήματα.

Φωνητικά εκπληκτικός και αυτή τη φορά!

Μια δυνατή εμφάνιση, ίδια με αυτή του ημιτελικού, που κατάφερε να φέρει στο νησί της πρόκριση! Ο Andrew έχει σίγουρα βάλει στόχο, το καλύτερο αποτέλεσμα της Κύπρου τα τελευταία χρόνια!

Παρακάτω δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από την Dress Rehearsal:

https://youtu.be/ZEYghAjKWwU

Μπορείτε να δείτε το live μας στο YouTube με την αντίδραση μας στην Dress Rehearsal του Μεγάλου Τελικού:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *