Κύπρος: Ο Andrew Lambrou σχολιάζει το 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο!

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Star channel και στην εκπομπή “Breakfast @Star” o Andrew Lambrou μίλησε για την εμπειρία του στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και σχολίασε το 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο.

Αναλυτικότερα ο Andrew χειροκροτήθηκε από τους φανς οι οποίοι του επιφύλαξαν μια θερμή υποδοχή. Για την συμμετοχή του στον φετινό διαγωνισμό είπε:

Είμαι τόσο συγκινημένος, προσπαθώ να βρω λόγια αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν, στους ανθρώπους της Κύπρου, της Ελλάδας, της Αυστραλίας, σε όλο τον κόσμο! Είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος όλου αυτού και θα χαμογελώ για πάντα!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν αποτελεί έκπληξη οι 4 βαθμοί της ελληνικής κριτικής επιτροπής και οι 3 βαθμοί της κριτικής επιτροπής της Αυστραλίας στην Κύπρο, o Andrew Lambrou σχολίασε:

Είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς ότι νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας και για μένα αυτό είναι τα πάντα.

Τέλος φανερά συγκινημένος ο Andrew Lambrou ευχαρίστησε την οικογένεια του που ήταν μαζί του σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, τους αγαπάει όλους πάρα πολύ και το καλύτερο που μπορούσε να κάνει για εκείνους είναι να τους κάνει υπερήφανους, κάτι το οποίο κατάφερε.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Andrew Lambrou στην εκπομπή “Breakfast @Star”:

Ευχαριστούμε και εμείς τον Andrew Lambrou μας έκανε όλους περήφανους! 

Τι πιστεύετε για τους βαθμούς της ελληνικής κριτικής επιτροπής στην Κύπρο;


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φοβερό παιδί και άνθρωπος! Σιγά μην ασχοληθεί με τους κομπλεξικους στο ραδιομέγαρο. Αυτός πήγε, έσκισε, και θα έσκιζε περισσότερο αν δεν υπήρχε το μαγαζάκι ονόματι ΕΡΤ,ενώ κάποιοι άλλοι ψαχναν βαθμούς με τα κυάλια στον ημιτελικό…
    C’est la vie.

    Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Ευγενικό παιδί, διακριτικό, κριμα που δεν πήγε παραπάνω. Και την 10η θέση
    να είχε, αν η επιτροπή μας του έδινε παραπάνω από 4, πάλι δεν του άξιζε. Καλή του επιτυχία. Ποιος ξέρει, μπορεί τα επόμενα χρόνια να εκπροσωπήσει και την Ελλάδα. Έδειξε ότι το έχει πάρα πολύ.

    Απάντηση
  3. Παρης Αρμυρος
    Παρης Αρμυρος says:

    Συγχαρητηρια για το πολυ καλο τραγουδι και ολη του τη παρουσια..αλλα πολυ περισσοτερο για το ηθος,την αξιοπρεπεια, το σεβασμο στους γονεις του, το ευχαριστω σε οσους τον ψηφισαν ακομη και στους κακοβαθμολογητες του, λοιπον πετυχε το πιο σημαντικο να ειναι ο μονος που θα θυμομαστε απ το φετινο”διαγωνισμο” κοντρα στα κιτς,κλισε, απομιμησεις, υπερβολικες ανουσιες εμφανισεις που θυμιζαν απο θεατρο εως τσιρκο, του ευχομαστε η συμμετοχη αυτη να γινει εφαλτηριο για μια λαμπρη σταδιοδρομια. 12η θεση για ευρωπη,4 points για καποιους αλλους…σιγουρα Νο1 στην καρδια ολων των Ελληνων

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *