Νέα Ζηλανδία: To UKTV δε θα μεταδώσει την Eurovision 2023!

To UKTV δε θα μεταδώσει το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στους τηλεθεατές της Νέας Ζηλανδίας. Η τελευταία φορά που μετέδωσε το διαγωνισμό ήταν το 2016.

Το UKTV επιβεβαίωσε στη Eurovision New Zealand ότι δεν σκοπεύει να μεταδώσει ζωντανά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στους τηλεθεατές στη Νέα Ζηλανδία. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας μετέδωσε για πρώτη φορά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2014 δείχνοντας τόσο τους ημιτελικούς όσο και τους τελικούς, ενώ το 2016 μετέδωσε μόνο τον τελικό.

Το 2017, ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, ο οποίος αποτελεί μέρος της διεθνούς αλυσίδας καναλιών του BBC, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό. Πριν το UKTV μεταδώσει τον διαγωνισμό, μεταξύ 2009 και 2011, ο Stratos μετέδωσε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με 12 ώρες καθυστέρηση το 2009 ενώ το 2010 και το 2011 τον μετέδωσε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο αντίστοιχα.

Επί του παρόντος, οι ακόλουθες μη συμμετέχουσες χώρες έχουν ανακοινώσει τη μετάδοση του διαγωνισμού:

  • Χιλή – Canal 13
  • Βόρεια Μακεδονία – MRT
  • Ηνωμένες Πολιτείες – Peacock

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *