αλεξ παναγη

Ο Άλεξ Παναγή ζωντανά στο Eurovisionfun από το Λίβερπουλ!

Στο Live του καναλιού μας στο Youtube συμμετείχε εχθές ο Άλεξ Παναγή, υπεύθυνος φωνητικής διδασκαλίας των TuralTuranX που εκπροσωπούν το Αζερμπαϊτζάν στη φετινή Eurovision.

Ο Άλεξ Παναγή δήλωσε πολυ ικανοποιημένος για τη συνεργασία του με την καλλιτεχνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν:

Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά. Κάναμε άλματα, καθώς μέχρι πριν 6 μήνες τα παιδιά αυτά (ενν. TuralTuranX) έπαιζαν την κιθάρα τους στο δρόμο για ψιλά.

Είναι, επίσης, η πρώτη φορά από το 2008 που το Αζερμπαϊτζάν εμπιστεύεται ντόπιους καλλιτέχνες με δικό τους κομμάτι, γιατί πάντα εμπιστευόταν ξένες χώρες, όπως τη Σουηδία και την Ελλάδα, για τα τραγούδια και τις παρουσιάσεις του.

Όσον αφορά τη διοργάνωση εν’όψει της πρώτης πρόβας του Αζερμπαϊτζάν, ανέφερε ότι ο ήχος ήταν καταπληκτικός και ότι έγιναν πολλές και άμεσες διορθώσεις με τις κάμερες και τον ήχο, γεγονός πολύ σπάνιο.

Για τον Victor Vernicos, εκπρόσωπό μας στη φετινή Eurovision, είπε τα εξής:

Γνώρισα και τον Βίκτωρα, είμαστε στο ίδιο ξενοδοχείο. Έχει μια αθωότητα, μια ειλικρίνεια που δεν μπορείς να τη βρεις μετά τα δεκαέξι. Μια αφέλεια με την πολύ καλή έννοια. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να προκριθεί στον τελικό.

Ο Άλεξ Παναγή πέρα από το γεγονός ότι έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του δύο φορές στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελλάδας και της Κύπρου, καθηγητής φωνητικής, συνθέτης, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και φυσικά ερμηνευτής. Δεν θα θεωρούνταν υπερβολή αν λέγαμε ότι σε ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική βιομηχανία στη χώρα μας (και φυσικά και στην Κύπρο) δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχει επιχειρήσει ή να μην έχουν εμπιστευθεί τη συμβολή του.

Μπορείτε να παρακολούθησετε όλα μας είπε ο Άλεξ Παναγή στο ακόλουθο βίντεο:

Οι TuralTuranX διαγωνίζονται στην δωδέκατη θέση του Πρώτου Ημιτελικού με το τραγούδι “Tell Me More“. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2023.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *