Σουηδία: Δύσκολη η επιστροφή της Petra Mede στην παρουσίαση της Eurovision 2024!

Με τη νίκη της Loreen στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και τη μεταφορά του διαγωνισμού στη Σουηδία, δε σηματοδοτείται μόνο η έναρξη της κούρσας διεκδίκησης μεταξύ Σουηδικών πόλεων για τη φιλοξενία του διαγωνισμού αλλά και η επιλογή των παρουσιαστών για τη Eurovision 2024.

Διακαής πόθος των fans είναι η επιστροφή της Petra Mede στην παρουσίαση του διαγωνισμού, έχοντας παρουσιάσει με πολύ μεγάλη επιτυχία τη Eurovision το 2013 στο Malmö αλλά και το 2016 στη Στοκχόλμη μαζί με τον Måns Ζelmerlöw. Μάλιστα, ήταν τέτοια η επιτυχία του διδύμου Mede και Zelmerlöw στην παρουσιάση του διαγωνισμού, που σε ψηφοφορία των fans αναδείχθηκαν ως οι καλύτεροι παρουσιαστές του διαγωνισμού στη δεκαετία του 2010.

Εσωτερικά κωλύματα, ωστόσο, μπορεί να κρατήσουν την αγαπημένη στο κοινό Petra Mede μακριά από την παρουσίαση της Eurovision 2024. Ο λόγος είναι η απασχόληση της Mede στον μεγαλύτερο αντίπαλο του SVT, το TV4.

Δημοσιογράφος της Aftonbladet δηλώνει πως:

Η εσωτερική πολιτική του SVT μπορεί να καταστήσει δύσκολο το να δουλέψει για ένα μόνο σόου του, εργαζόμενος του κύριου ανταγωνιστή του SVT.

Αν καταφέρουν να έχουν την Petra Mede στη συμπαρουσίαση του διαγωνισμού με τον Måns Ζelmerlöw, τότε ίσως το SVT να το δεχθεί πιο εύκολα.

Αυτό μπορεί να λυγίσει τη σκληρή πολιτική του SVT, έχοντας υπόψιν πάντα πως αυτή είναι η επιθυμία των fans.

Η ίδια η Mede δεν έχει αποκλείσει σε συνέντευξή της πριν δύο χρόνια την επιστροφή της στον ρόλο της παρουσίασης του διαγωνισμού.

Από την άλλη, κώλυμα αποτελούν και τα προβλήματα υγείας της 53χρονης παρουσιάστριας.

Ο ίδιος δημοσιογράφος, Tobbe Ek , έχει αναφέρει τα εξής:

Η Petra Mede αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη μέση της. Φέτος μάλιστα αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Σουηδικής εκδοχής του “Strictly Come Dancing” εξαιτίας του προβλήματος στη μέση της. Ίσως η επιστροφή της στη Eurovision να μην είναι εφικτή εξαιτίας αυτού.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurotrippodcast.com
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *