Σουηδία: Παράπονά από το SVT στο BBC για τα τηλεοπτικά πλάνα του “Tattoo”!

Μέσα από το γνωστό Σουηδικό site που ασχολείται για την Eurovison Aftonbladet γνωστοποιήθηκε πως ο Σουηδικός φορέας, SVT, έκανε τις παρατηρήσεις του στο BBC μιας και δεν ήταν ικανοποιημένοι με τα πλάνα της συμμετοχής τους στον ημιτελικό.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο στο Melodifestivalen όσο και στην Eurovision, η Loreen στη γέφυρα του τραγουδιού είναι κάτω από την υπερυψωμένη οθόνη, στην οποία εμφανίζονται κάποια σύμβολα. Στην τηλεοπτική κάλυψη της Τρίτης, τα σύμβολα αυτά και το συγκεκριμένο πλάνο δεν φάνηκε ποτέ.

Η αρχηγός αποστολής Lotta Furebäck δήλωσε σχετικά με την έλλειψη του τηλεοπτικού πλάνου:

“Η εικόνα αυτή (με τα σύμβολα στην οθόνη) πρέπει να είναι ορατή αλλά την Τρίτη η εικόνα δεν φάνηκε και δεν περιλήφθηκε. Το έχουμε αναφέρει στην παραγωγή του BBC!

Μένει να δούμε εάν το Σάββατο θα κατορθώσει το BBC να φέρει εις πέρα της απαιτήσεις της Σουηδικής αποστολής για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Το απόσπασμα για το οποίο δεν είναι ικανοποιημένη η Σουηδική αποστολή είναι στο 2:38.

Πηγή: Aftonbladet

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *