Σουηδία: Το Jönköping για την διοργάνωση του διαγωνισμού της Eurovision 2024!

Τοπικές ομάδες και αρχές καλούν το Jönköping να υποβάλει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Το Jönköping ίσως να μπει στην κούρσα για τη διοργάνωση της Eurovision 2024, αν οι τοπικές ομάδες μπορέσουν να πείσουν την πόλη να υποβάλει προσφορά. Το κάλεσμα προς την πόλη της νότιας Σουηδίας να υποβάλει υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 προωθείται από την Småland Tourism, η οποία πιστεύει ότι ο διαγωνισμός θα μπορούσε να προσφέρει απίστευτη ώθηση στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Το Jönköping αποτελείται από  150.000 κατοίκους και είναι η πολυπληθέστερη πόλη του Småland. Το Jönköping έχει δεσμούς με την Eurovision, καθώς είναι η γενέτειρα της Agnetha Fältskog, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1974 ως μέλος των ABBA.

Ο χώρος που θα διεκδικήσει το Jönköping είναι το Husqvarna Garden, μια ειδικά κατασκευασμένη αρένα που άνοιξε το 2000. Η αρένα ωστόσο δεν πληροί τις απαιτήσεις χωρητικότητας για τον διαγωνισμό, έχοντας χωρητικότητα 7.000 ατόμων, είναι η δέκατη μεγαλύτερη κλειστή αρένα στη Σουηδία.

Η Σουηδία με την Loreen κατέκτησε την πρώτη θέση στο φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι “Tattoo” φέρνοντας την διοργάνωση του διαγωνισμού μετά το 2016 και πάλι πίσω στην Σουηδία.

https://youtu.be/Vul5zgC5Yvg

Πιστεύετε πως το Jönköping θα μπορούσε να αναλάβει την διοργάνωση του διαγωνισμού;

Πηγή: eurovoix.com


 

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *