finland first rehearsal 1

Φινλανδία: Οι πολίτες τρελαίνονται καθώς η χώρα παραμένει στα φαβορί για να νικήσει την Eurovision 2023!

Μετά την εκρηκτική εμφάνιση του Käärijä στο Πρώτο Ημιτελικό, αναδείχθηκε ως το μεγαλύτερο φαβορί, καθώς διεκδικεί το τρόπαιο του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ενάντια στην Σουηδία με την Loreen.

Πόλεις γύρω από την Φινλανδία έχουν στολιστεί στο σήμα κατατεθέν του καλλιτέχνη που δεν είναι άλλο από το πράσινο μπολερό. Οι πολίτες είναι βέβαιοι πως θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο διαγωνισμό ύστερα απο την νίκη των Lordi στην Αθήνα το 2006.

Συγκεκριμένα, στο Τάμπερε, οι κεντρικοί δρόμοι στολίστηκαν με πράσινο φώς, ενώ έχει προγραμματιθεί και δημόσια προβολή του Μεγάλου Τελικού. Ενώ στη πόλη Πόρι, στα αγάλματα Joemsuu και Vaasa έχει δοθεί το πράσινο μπολερό του καλλιτέχνη.

Αυτά είναι λίγα παραδείγματα από την προετοιμασία των Φινλανδών στην προετοιμασία τους για την -πιθανόν- νίκη. Ακολουθούν πράσινα νύχια σε στίλ Cha Cha Cha, δωρεάν κούρεμα σε στίλ Käärijä, στολισμένα δέντρα και διάφορα μνημεία με μπολερό, ποτό τύπου Ρiña Colada με την ονομασία “Cha Cha Cha” και άλλα πάρα πολλά.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: YLE

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *