Άσχημη εξέλιξη: Η Αλβανία μας πέρασε στα στοιχήματα | Στην 13η θέση το “What They Say” για πρόκριση στον τέλικο!

Μία άσχημη εξέλιξη για εμάς πριν από λίγο. Η Αλβανία μας πέρασε στον πίνακα των στοιχημάτων για την πρόκριση στον τελικό και έτσι πλέον η χώρα μας βρίσκεται στην 13η θέση του δεύτερου ημιτελικού.

Η κατηφόρα που έχει πάρει η συμμετοχή μας στις στοιχηματικές εταιρείες φαίνεται να μην έχει τελειωμό, αφού πριν από λίγο και η Αλβανία μας πέρασε στον πίνακα των στοιχημάτων. Πλέον το What They Say του Victor Vernicos φιγουράρει στην 13η θέση των στοιχημάτων, μεταξύ των 16 χωρών του δεύτερου ημιτελικού. Αντίστροφη είναι η πορεία για την Κύπρο και τον Andrew Lambrou που θεωρείται πλέον το δεύτερο φαβορί για την πρόκριση!

Το ανησυχητικό είναι πως οι εταιρείες στοιχημάτων είχαν 10/10 ως πρόβλεψη στον πρώτο ημιτελικό και εφόσον επιτύχουν το απόλυτο και στον δεύτερο ημιτελικό, τότε οι πιθανότητες για την χώρα μας λιγοστεύουν.

Σε πολύ λίγο ο Victor Vernicos θα πραγματοποιήσει την πρώτη dress rehearsal για τον δεύτερο ημιτελικό και ευελπιστούμε με την εμφάνισή του να ανατρέψει αυτό το αρνητικό κλίμα για την συμμετοχή μας.

Μην χάσετε τα live μας σήμερα στο YouTube για τις dress rehearsal του δεύτερου ημιτελικού με τις πρόβες Ελλάδας και Κύπρου. Το μεσημέρι στις 15.20 και το βράδυ στις 21.50.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αναμενόμενη εξέλιξη*
    Όχι άσχημη. Δίκαιη και αναμενόμενη!
    Εκεί θα καταλήξει αυτο που έστειλαν φέτος! 12ο με 14ο στον ημιτελικό….
    Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δούμε κάτι καλύτερο φωνητικά κυρίως και όχι έναν Βίκτωρα να κάνει άκυρες κινήσεις τότε ίσως και να περάσουμε οριακοτατα.

    Απάντηση
  2. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Δε το πιστεύω…μου κάνετε πλάκα έτσι?έχω σοκαριστείέχω μείνει εμβρόντητος…δε μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό…με συγχωρείτε αισθάνομαι την ανάγκη να πάω έξω να κλάψω, να ξεσπάσω λίγο.. συγγνώμη….

    Απάντηση
  3. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Φαβορί για τις τελευταίες θέσεις σε έναν από τους πιο αδύναμους ημιτελικούς που έγιναν ποτέ. Θέλει κόπο για να το καταφέρεις…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *