Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: “Με μεγάλη μου χαρά θα ξανακάνω τον σχολιασμό της Eurovision, γιατί είμαι γουρλού”!

Σήμερα στο Live μας στο YouTube είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την αγαπημένη όλων Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η φωνή που συνόδεψε την μετάδοση της ΕΡΤ στην μοναδική ελληνική νίκη στο διαγωνισμό το 2005 δέχθηκε με χαρά την πρόσκλησή μας. Η πετυχημένη δημοσιογράφος από την Σουηδία, μίλησε για όλους και για όλα, με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια που την χαρακτηρίζει τόσα.

Θα επέστρεφε στον ελληνικό σχολιασμό

Χωρίς δεύτερη σκέψη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αποκάλυψε πως με μεγάλη χαρά θα επέστρεφε στον σχολιασμό της ΕΡΤ για την Eurovision.

Ξέρετε εγώ δεν είμαι ντίβα, ούτε το παίζω. Με μεγάλη μου χαρά θα το ξανά έκανα, γιατί είμαι και γουρλού, είμαι και μασκότ, έχω και τα τρομερά κονέ στην EBU και φυσικά θα το ξανά έκανα για την Ελλάδα!

Δεν τρελάθηκα με την συμμετοχή της Ελλάδας

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για τη γνώμη της για την φετινή ελληνική συμμετοχή. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου φάνηκε συγκρατημένη ως προς την πορεία που θα έχει το τραγούδι στο διαγωνισμό, εκφράζοντας όμως τον θαυμασμό της για τον Victor που σε τόση μικρή ηλικία έγραψε αυτό το τραγούδι. Δεν παρέλειψε φυσικά να ευχηθεί καλή επιτυχία στην ελληνική συμμετοχή.

Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι πολύ ειλικρινής. Θα έπρεπε να είμαι πιο διπλωματική. Το κομμάτι της Ελλάδας…Μπράβο, αλλά δεν τρελάθηκα. Δεν πιστεύω πως θα είναι εύκολη η διαδρομή του.

Η φίλη μου η Loreen το έχει

Ιδιαίτερα αισιόδοξη φάνηκε για την Loreen, που είναι και πολύ φίλη της. Την χαρακτήρισε ως ένα φαινόμενο, ενώ προέβλεψε πως πολύ πιθανό του χρόνου θα είμαστε στην Σουηδία για τον διαγωνισμό, αφού το Tattoo θα έχει ακόμα καλύτερη τύχη από το Euphoria.

H φίλη μου η Loreen το έχει. Είναι καταπληκτική, την αγαπούν όλοι εδώ και πιστεύω σε αυτήν.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αναφέρθηκε και στην επικείμενη κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, που πραγματεύεται και πάλι τις δύσκολες ανθρώπινες σχέσεις και την πατριαρχία.

Μπορείτε να δείτε όλη την παρουσία της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στο live μας στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Στο σχόλιο για την ελληνική συμμετοχή είπε απλώς ότι βλέπουν αρκετοί εδώ και καιρό μια χλιαρή συμμετοχή που ακόμη και μετά τις πρόβες δεν κατάφερε να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε το τραγούδι από την αρχή της δημοσιοποίησης του δυστυχώς η ΕΡΤ μετά από δύο πετυχημένες χρονιές αποφάσισε να πάει στη φετινή Γιουροβίζιον απλώς για να πάει

    Απάντηση
    • Melissa, goodbye!
      Melissa, goodbye! says:

      Πάντως κανένα από τα προηγούμενα δύο τραγούδια που στείλαμε δεν έκανε εμπορική επιτυχία στην Ελλάδα και γενικά δεν φάνηκε να τραβάνε και στην τηλεψηφοφορία. Επίσης, αν είχαν κάνει κάποια αίσθηση, θα βλέπαμε και καλύτερες προτάσεις φέτος. Αντ’αυτού είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολύ κακά τραγύδια (shout out) και σε μέτρια (liar, holy water, what they say).

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *