Αναστάσιος Ράμμος: ”Δεν θα πήγαινα Eurovision με τίποτα”!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τα S.O.S στην TV» και στον Τάσο Ριζόπουλο, παραχώρησε ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Eurovision.

Συγκεκριμένα ερωτήθηκε αν θα πήγαινε στον μουσικό διαγωνισμό, με τον ίδιο να απαντά:

Δεν θα πήγαινα Eurovision με τίποτα. Θα χανόμουν, θα αργούσα. Εκεί υπάρχει πρόγραμμα και δεν είμαι του προγράμματος.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Τον Αναστάσιο Ράμμο τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2015, όπου κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Να Αγαπάς» από την Panik Records. Η μουσική ήταν πάντα μέρος της δικής του ζωής και το πρώτο τραγούδι που συνέθεσε και ερμήνευσε ήταν στην ηλικία των 16 ετών. Έκτοτε συμμετείχε σε μουσικές μπάντες, εκφράζοντας τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, συμμετείχε σε 4 School Wave Festivals, έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές διαφημιστικές καμπάνιες και παράλληλα λειτουργεί tattoo studios σε Αθήνα και Κύπρο.

Έκτοτε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε όταν κυκλοφόρησε με το Number One της Ελλάδος, Έλενα Παπαρίζου το τραγούδι, Αν Με Δεις Να Κλαίω, που έχεις γραφτεί εκτός των άλλων και από τον ίδιο. Επιπλέον, ανήκει και στην ομάδα των Arcade, που βρίσκονται πίσω από μεγάλες επιτυχίες, αλλά και από ελληνικές συμμετοχές στην Eurovision, το SUPERG!RL και το Last Dance. Τέλος, είναι και ένας εκ των συνθετών του Holy Water, της Klavdia.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Θα θέλατε τον Αναστάσιο Ράμμο στην Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *