Ανδρέας Μικρούτσικος: Καταπέλτης για την ΕΡΤ για τη διαδικασία επιλογής | “Αν δεν είσαι παιδί θαύμα, δεν έχει νόημα…” !

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, συζήτησαν σήμερα όλες τις εξελίξεις γύρω από την φετινή Eurovision, σχολιάζοντας φυσικά και την πρόβα του Victor Vernicos. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άσκησε δριμύ κριτική τόσο στον Victor Vernicos, όσο και στην ΕΡΤ που τον επέλεξε, ώστε να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό.

Σοκ έπαθε το πάνελ με την πρόβα της Ελλάδας

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεκίνησε την συζήτηση λέγοντας πως η πρόβα του Victor Vernicos έγινε viral στα social media, συγκεντρώνοντας πολλά αρνητικά σχόλια. Μάλιστα και το Protothema σήμερα αναφέρεται στο γεγονός.

Όλο το πάνελ της εκπομπής σχολίασε πολύ αρνητικά το video από την δεύτερη πρόβα της ελληνικής αποστολής, με την Κατερίνα Καινούριου να απορεί αν αυτό το βίντεο είναι το κανονικό ή υπάρχει κάποιο άλλο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε πως η ελληνική πρόβα ήταν η χειρότερη από όλες του δεύτερου ημιτελικού, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος χαρακτήρισε τον Victor Vernicos ανέτοιμο για την Eurovision, με μία άγουρη φωνή.

Αν δεν είσαι παιδί θαύμα, δεν έχει νόημα.. Εκπροσωπεί μια χώρα, κινδυνεύει η ψυχική του υγεία. Αν δε περάσει στον τελικό, θα έχει την κατάρα της κοινής γνώμης, εθνικά θα είναι “κατάπτυστος” με έναν εύθραυστο χαρακτήρα….Είναι άγουρος και ανέτοιμος.

Μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για ευνοιοκρατία της ΕΡΤ και την διαδικασία επιλογής που ακολουθήθηκε για τον φετινό διαγωνισμό.

Το επίθετο Βερνίκος μας κάνει καχύποπτους, σχετικά με το πως κέρδισε το “ναι” για τη συμμετοχή του στην Eurovision.

Αποθεώθηκε η πρόβα του Andrew Lambrou

Στην συνέχεια το πάνελ της εκπομπής σχολίασε και την κυπριακή πρόβα με τον Andrew Lambrou. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μάλιστα έμεινε έκπληκτος με την ερμηνεία και την εμφάνιση του νεαρού καλλιτέχνη, που εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision 2023.

Αυτό μάλιστα είναι τραγούδι. Με μελωδική γραμμή, ωραία ώριμη φωνή!

Δριμεία κριτική και στο ΣΚΑΙ

Παρόμοια σχόλια με αυτά που ακούστηκαν στον ALPHA, ήταν και στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Η Αφροδίτη Γραμμέλη επέμεινε και αυτή, στο ποιος από την ΕΡΤ επέλεξε ένα ανώριμο και ανέτοιμο παιδί για έναν τέτοιο διαγωνισμό να μας εκπροσωπήσει. Ενώ σχολίασαν αρνητικά και την αγγλική προφορά του Victor.

Ποιος είχε την φαεινή ιδέα να στείλει έναν 16χρονο μόνο του και ανέτοιμο σε με τέτοια σκηνή; Η Δημόσια Τηλεόραση μας ταΐζει σανό…Με πειράζει να μου πετάς σανό στην μούρη. Στηρίξτε το παιδί, στηρίξτε την σκηνική παρουσία που είναι αδύναμη…Δεν ήταν η πρώτη επιλογή του κοινού να πάει ο Victor Vernicos…

Αυτό που επίσης σχολιάστηκε ήταν πως φέτος δεν υπάρχει ενδιαφέρον των Ελλήνων για τον διαγωνισμό, εξηγώντας πως και αυτό έχει να κάνει με την φετινή λάθος επιλογή της ΕΡΤ. Από την κριτική δεν γλίτωσαν ούτε τα δελτία τύπου της ΕΡΤ που όπως σημείωσαν άλλα λένε και άλλα συνέβησαν. Το τελευταίο έχει γίνει viral και στο Twitter.

 

Μην χάσετε το σημερινό μας live στις 15.15, όπου θα σχολιάσουμε για εσάς την dress rehearsal του πρώτου ημιτελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

27 ΣΧΟΛΙΑ
  1. JustVoted@gmail.com
    JustVoted@gmail.com says:

    Η διοίκηση και η επιτροπή της ΕΡΤ οφείλει να παραιτηθεί.
    Δεν έχει σημασία αν κάποιοι θεωρούν ευτελή διαγωνισμό την Γιουροβίζιον. Σημασία έχει ότι έστησαν μια διαδικασία και πέταξαν στα σκουπίδια τα δικά μας λεφτά που διαχειρίζονται για να πάει στον διαγωνισμό ο γιος του εφοπλιστή.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Γραμελη και Μικρούτσικος (και τα πάνελ δευτερεύοντος) ξεφτιλισαν την ήδη ξεφτιλισμενη διοίκηση της ΕΡΤ. Είπαν ακριβώς ότι πιστεύουν σχεδόν όλοι (εκτός από 2-3 εδώ μέσα) που εστιάζαμε από την πρώτη στιγμή στο ποσό ακατάλληλα, υποκριτικά και μη δημοκρατικά χειρίστηκαν το διαγωνισμό. Ένα διαγωνισμό που είναι ακόμα αγαπητός στους Έλληνες και τους φέρνει τηλεθέαση… Μας κορόιδεψαν με τη διαδικασία και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν με τέτοιες δηλώσεις. Υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας και εμφανώς δε νοιάζονται για το βάρος που έχει ο Βίκτωρας σε αυτήν την ηλικία και το τι θα τον ακολουθεί σαν καλλιτέχνη με ένα κάκιστο αποτέλεσμα που είναι προ των πυλών (οκ, δεν του έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι να πάει βέβαια…)!
    Όμως πλέον καλό θα ήταν να αναφέρονται και τα ονόματα αυτών των αχρήστων διοικητικά σε επίπεδο διαγωνισμου ανθρώπων.
    Εύχομαι τουλάχιστον να περάσει τελικό γιατί θα ναι βαρύ το κρίμα του αποκλεισμού ειδικά με τέτοιο παρασκήνιο (καλά εκεί δεν έχει ελπίδες για κάτι καλό αλλά οκ!) και φυσικά εύχομαι να πατώσει σε τηλεθέαση η ΕΡΤ! Κοινώς δείτε από αλλού το διαγωνισμό και μην κάνετε νούμερα σε αυτά τα νούμερα!
    Όσοι ενεπλάκησαν στη φετινή διαδικασία-φιασκο να πάρουν δρόμο το επόμενο πρωί και να αλλάξει επιτέλους αυτή η διαδικασία.
    Χαμένη χρονιά και μια συμμετοχή -πεταμενα λεφτά!
    Έρχεται και το δικαστήριο…. Έτσι θέλετε εκεί στην διοίκηση της ΕΡΤ για τη Eurovision,να σας ξεμπροστιαζουν από 10 πλευρές…
    Και για σκεφτείτε μερικοί, η πρώτη που το πήγε ένα βήμα παρά πέρα ήταν η κακία εγωιστρια Γερμανίδα, κατά τα λεγόμενα σας. (Γελάω!)

    Απάντηση
    • Dhmhtrhs
      Dhmhtrhs says:

      Κατά τα άλλα η Μελίσσα μας πείραξε η οποία κινητοποιήθηκε νομικά με κάθε δικαίωμα που είχε και κυριολεκτικά δεν ξεκατινιάστηκε…

      Απάντηση
  3. Νεξτ Γιαρ
    Νεξτ Γιαρ says:

    Εχουμε γίνει ρεζίλι παντού, τικτοκ τουιτερ ινσταγκραμ χαχαχ. Ο απλός κόσμος που δεν ασχολείται με τον διαγωνισμό απορεί και έχει δίκιο. Ποιος αποφάσισε ρε ερτ να στείλεις ενα 16χρονο παιδί; Ποιος θα το προστατεψει; κανείς δε ξεχνάει το έγκλημα πριν κατι μήνας με τη στημένη διαδικασια. Ο Βικτωρ είναι ο μονος που δε φταίει. Ξήλωμα και δρομο ολοι σας αχρηστοι και του χρονου ολικό format!

    Απάντηση
  4. Τina
    Τina says:

    Μια διαδικασία επιλογής παρωδία και δυστυχώς συνεχίζεται αυτή ότι και να πούμε πια η ΕΡΤ έκανε το δικό της έστειλε αυτό που ήθελε αγνοώντας την επιτροπή κοινού από ότι φαίνεται δεν τους ενδιέφερε φέτος να συνεχίσουν ότι έκτισαν τα δύο τελευταία χρόνια αλλά να κάνουν ένα μεγάλο πισωγυρισμα και ο Βερνίκος πιθανόν θα είναι ο τρίτος εκπρόσωπος που θα οδηγήσει την χώρα εκτός μεγάλου τελικού .

    Απάντηση
  5. Δημητρης
    Δημητρης says:

    Δυστυχώς έχει γίνει viral παντού. Κρίμα στην ΕΡΤ που δεν σκέφτηκε να προστατεύσει τον Βίκτωρα. Φέτος, σε αντίθεση με πέρυσι και πρόπερσι που ευχαριστηθήκαμε το διαγωνισμό, η επιτροπή της ΕΡΤ πήγε μάλλον για να διασκεδάσει στο Λίβερπουλ αγνοώντας ότι είναι το μεγαλύτερο μουσικό project παγκοσμίως. Αν η Ελλάδα μείνει εκτός, η τηλεθέαση θα είναι στα χαμηλά, όπως και το 18, και τα έσοδα από διαφημίσεις πολύ μικρότερα..

    Απάντηση
  6. :)
    :) says:

    Το μόνο άτομο για το οποίο στεναχωριέμαι είναι ο Victor. Έχει γίνει viral το κλιπ των 30’’ και άτομα άσχετα που δεν γνωρίζουν το ταλέντο του τον χαρακτηρίζουν άφωνο κλπ. Δεν φταίει σε τίποτα ο ίδιος και πραγματικά μετά από οκά όσα έχει ακούσει δεν ξέρω πως την Πέμπτη θα έχει την δύναμη να ανεβεί στην σκηνή. Προσθέτω βάρος είναι όλα αυτά που γράφονται για τον ίδιο. Εύχομαι να τα πάει καλά πάνω στην σκηνή και ας μην περάσει.

    Απάντηση
  7. Μάριος
    Μάριος says:

    Καλά, στην Καινούριου δεν μπορούσε ο Μάλλης να εξηγήσει ότι η ΕΡΤ επέλεξε το απόσπασμα της ελληνικής πρόβας; Υποτίθεται ότι είναι και ειδικός στον διαγωνισμό.

    Απάντηση
  8. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    ό,τι σπέρνεις θερίζεις καλή μου ΕΡΤ …
    Καλή επιτυχία στον Βικτωρα, θα είναι θαύμα αν περάσουμε Τελικό.
    Και το site καλό θα κάνει να αναγνωρίσει το μερίδιο ευθύνης στο χτίσιμο όλου αυτού (θεοποίηση ΕΡΤ/ Dream Team, δαιμονοποίηση εθνικών Τελικών κτλ)

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ό,τι θυμασαι χαίρεσαι…το site επικροτησε τις επιλογες της ΕΡΤ οι οποιες κ δικαιωθηκαν στο διαγωνισμο εμ 2 συνεχομενα τοπ10 και με 2 εμφανισεις που ολοι ειχαν να πουνε τα καλυτερα. Το site αυτο ηταν το ΜΟΝΟ eurovision site φετος που εξ αρχης εκρουε τον κώδωνα του κινδυνου. Αλλου λοιπον να τα πεις αυτα…

      Απάντηση
      • Donnie Darko
        Donnie Darko says:

        στο σκέλος τον Εθνικών Τελικών όμως? Εκεί υπήρξατε μεγάλος πολέμιος όπως και στο ethnic/folk στοιχείο των επιλογών μας. Θεωρώ πως ασκώ δίκαιη κριτική.
        ΔΕΝ μπορούν οι εθνικές μας συμμετοχές να περιοριστούν σε αγγλικό/ποπ επίπεδο μια ζωή και η θεοποίηση μιας DREAM TEAM είναι λογικό να περιορίζει πολύ την γκάμα των καλλιτεχνών που θα θελήσουν να δείξουν ενδιαφέρον

        Απάντηση
        • Dinle
          Dinle says:

          Είμαι πολύ ενάντια στην dream team, κ σαν αισθητική αλλά κ θεωρώ προβληματικο κρατικες επενδύσεις να πηγαίνουν συνέχεια στα ίδια άτομα, δε θυμάμαι το site να τους υποστήριζε, αλλά ίσως.το έχασα. Όμως θα ήθελα να πω πως αυτό το site είναι πολύ πιο inclusive διαφορετικών απόψεων, πχ στα σχόλια, από κάποια άλλα που είναι λες κ είναι η σοβιετική προπαγάνδας της ΕΡΤ.

          Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Σαφως κ ενας εθνικος τελικος με τα ιδια προσωπα κ την ιδια νοοτροπια δεν θα φέρει καμια λυση στο προβλημα. Το ζητημα ειναι η νοοτροπθα κ οι ανθρωποι που θα αναλαβουν. Οταν επι 2 χρονια πηγαιναμε με την νοοτροπια κ λογικη του ποιου τραγουδιου θα μας φερει την καλυτερη θεση (ειτε ειναι εθνικ, ειτε δυτικου τυπου) στηριζαμε κ καλως κανουμε κ δεν εχουμε να απολογηθουμε πουθενα, ΓΤ ΞΑΝΑ ΛΕΩ δικαιωθηκαμε απολυτα απο την ιδια πορεια των πραγματων. Απλα τα πράγματα.-

          Απάντηση
    • Eurofan
      Eurofan says:

      Μέχρι πρόσφατα ήμουν ομοιδεατης σου επί του θέματος. Ωστόσο, βλέποντας την φανερά πεσμένη διάθεση των παιδιών, εκτιμώ αφάνταστα ότι παραμένουν διακριτικοί προς το παρόν για να στηριξουνε όσο μπορούν τον Βίκτωρα. Άλλωστε, έχουμε λάβει και υπόσχεση από όλη την ομάδα ότι στα live μετά την eurovision θα τα ακούσουμε με το όνομα τους και δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε. Γιάννη συνεχίστε την καλή δουλειά

      Απάντηση
  9. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Είδα το απόσπασμα από την εκπομπή της κ.καινουριου…ένιωσα λες και παίρνουν συνέντευξη από πολιτικό…κρίμα πολύ ψεύτικα τα όσα δήλωσε ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει…δεν με πολύ ενδιαφέρει το πώς τον αντιμετωπίζουν τα μέσα και ας είναι 16…δε συγκινουμαι

    Απάντηση
    • :)
      :) says:

      Βαλε το μυαλό σου να σκεφτεί. Έχει δεχτεί αδίκως τόσο πόλεμο. Μήπως το γεγονός ότι είναι θετικός είναι και ένα είδος άμυνας; Μήπως έπρεπε να βγαίνει και να λέει παιδιά να ξέρετε Πέμπτη δεν περνάμε. Λέει το παιδί ότι θα είναι ικανοποιημένος με ένα αξιοπρεπές performance, κάποιοι πέφτετε να τον φάτε. Λέει το παιδί ότι θα πάει και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να σκίσουμε, κάποιοι πάλι πέφτετε να τον φάτε. Αποφασίστε μερικοί μερικοί. Το γεγονός ότι δεν σε ενδιαφέρει ότι είναι 16 δείχνει και την μικροψυχία σου…

      Απάντηση
  10. Eurofan
    Eurofan says:

    Εμετικός Μικρούτσικος κ πάλι. Αν και δεν είμαι υποστηρικτής του Βίκτωρα, εδώ που είμαστε οφείλουμε να τον στηρίξουμε μέχρι τέλους, οπότε κι αν έρθει αυτό. Οι δηλώσεις του θυμίζουν τα περσινά με την Ανδρομάχη που έπαιρνε θέση για προσωπικά της θέματα.

    Απάντηση
  11. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Καθόλου μικροψυχος…είχε τη δυνατότητα να ζητήσει αναβαθμολόγηση και δεν το έκανε… επίσης σταματήστε πια με το παιδί και το παιδί. Από τη στιγμή που πάει στο διαγωνισμό αντιμετώπιζεται σαν ενήλικας…αν ήταν έτσι όπως το περιγράφεις θα πήγαινε απευθείας στο τελικό και θα είχε ένα 12 δικό του όπως γίνεται στη τζούνιορ ευροβιζιον…και να σου πω και κάτι έχει διαφορά να λες ότι παρόλο που τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως τα θελαμε θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε τη Πέμπτη…όχι θα σκίσουμε λες και όλα πήγαν τέλεια…μπες στα μέσα να δεις τι κράξιμο πέφτει..όλοι δηλαδή είναι σκατοψυχοι και εσείς που τον υποστηρίζετε οι καλοψυχοι…βγείτε να τα πείτε σε κάποιον που δεν έχει ακούσει τη φωνή του και βλέπει για πρώτη φορά τη πρόβα…αυτό λέγαμε τόσο καιρό και εγώ και άλλοι ότι θα πάει και θα εκτεθεί…

    Απάντηση
  12. EscAndy
    EscAndy says:

    Αφού η συμμετοχή μας είναι τέτοια κατάντια που κράζει κι ο Μικρούτσικος με όλα του τα δίκια, τότε είναι πασιφανές… Πάμε για φουλ αποκλεισμό, δεν έχουμε καμιά ελπίδα, ας το πάρουμε απόφαση κι ας προετοιμαστούμε να απολαύσουμε τον διαγωνισμό χωρίς την Ελλάδα μας στον τελικό.

    Απάντηση
  13. Vasilis
    Vasilis says:

    Αυτό με την ηλικία έλεος λίγο. Τα 16χρονα σήμερα είναι πανέξυπνα και γνωρίζουν και παραπάνω πράγματα από τους ενήλικες μερικές φορές. Ο Βίκτωρας είναι πανέξυπνος, και έκανε τον αδιάφορο όταν όλοι έλεγαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τη διαδικασία, είχε τέτοια κάψα να πάει που δεν τον ενδιέφερε αν η διαδικασία ήταν στημένη. Αν ήταν έντιμος θα έκανε πίσω και θα ζητούσε να δώσει η ΕΡΤ τα πραγματικά αποτελέσματα. Μερικοί μερικοί που εδώ κακολογούσαν την Μελίσσα και ότι το κάνει επειδή δεν ξέρει να χάνει, τι έχουν να πουν τώρα που και τα κανάλια κράζουν την ΕΡΤ για την επιλογή ενός άπειρου ανηλίκου και κακού τραγουδιού,λόγω ονόματος. Ένας αποκλεισμός και μια τεράστια αποζημίωση νομίζω θα κάνει τους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στο θέμα Eurovision απο του χρόνου. Να γίνει σαφώς εθνικός τελικός αλλά η απόφαση του κοινού να υπερτερεί, η επιτροπή να αλλάξει να μπουν και πιο νέοι άνθρωποι, η Κοζάκου και ο Παπαδημητρίου να φύγουν χθες. 70% κοινό, 30% επιτροπή θα ήταν το ιδανικότερο. Ενώ απευθείας ανάθεση μόνο σε μεγάλο όνομα και επιλογή τραγουδιού μέσα από ειδική εκπομπή όπως έγινε με Παπαρίζου. Χάσαμε Φουρέιρα, χάσαμε Τάμτα, αν αφήσουν και τη Ζοζεφίν και αναγκαστικά πάει με Κύπρο που η κοπέλα έχει εκφράσει τόσες φορές πόσο θέλει να της πει η ΕΡΤ το ναι και να βρεθεί μια τραγουδάρα για να πάει με τη Ελλάδα. Μια τέτοια επιλογή χρειάζεται τώρα για να επιστρέψει ξανά το ενδιαφέρον των Ελλήνων για τον διαγωνισμό όπως παλιά. Πάντως η ίδια είπε προτιμά να πάει μετά από μια αντρική συμμετοχή. Έχω την αίσθηση ότι ίσως το 24 ίσως να είναι η χρονιά της. Για να δούμε!!

    Απάντηση
  14. Greco London
    Greco London says:

    Αδυνατώ να κατανοήσω τη χρησιμότητα αυτού του φτυαρισματος 2 μέρες πριν ο «Εκπρόσωπος της χώρας» μας ανεβεί πάνω να παλέψει για μέθης στον τελικό.. Βγήκαν οι κα-Τινες και όλοι οι γνωστοί άγνωστοι του καναπέ να κράξουν τον Βικτωρα, το σαιτ εδω, σε λιγο και τα δικαστήρια, τον Άρειο Πάγο, τον Κουλη κλπ κλπ. Ρε σοβαρευτείτε λιγο..!!! Είτε περασει τελικό είτε οχι θα τον σκίσετε έτσι κι αλλιώς.. Λες και όλοι εμεις οι υπόλοιπη που τον στηρίξαμε είπαμε πως έχει το πιο επικό τραγούδι όλων των εποχών, πως η ΕΡΤ τα έκανε ολα τέλεια, πως ο Ρηγος έφτιαξε μια πανδαισία εφέ, πως ολα πήγαν τέλεια.. Όλοι μας έχουμε να πούμε παρα πολλά όπως και τα παιδια του EurovisionFun. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ!!! ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΙΚΤΩΡΑ.. Σταματήστε λοιπόν.. Βάλτε τα φτυαράκια σας προσωρινά στην άκρη για λίγες μέρες και πείτε απλα ενα καλή επιτυχία γιατι εκεί πάνω στον πίνακα ανακοινώσεων θα γράφει ΕΛΛΑΔΑ οχι Βικτωρ..
    Και έχει δίκιο ο Αργυρίου. Τουλάχιστον εδω τα άρθρα δεν γλείφουν, η ομάδα κάνει φοβερή δουλειά κι εσεις έχετε ελεύθερα βγάλει το φτυάρι εδω και μηνες χωρις λογοκρισία ενώ στο άλλο σαιτ απλα αναδημοσιεύουν το δελτίο τύπου της ΕΡΤ πως η πρόβα πηγε απίστευτα καταπληκτικά.. Ας σοβαρευτούμε λιγο παιδάκια

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Ο καθένας έχει το δικαίωμα μέσα σε ένα πλαίσιο ευπρέπειας να εκφράζει την άποψη του είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει

      Απάντηση
      • :)
        :) says:

        Τίνα μου αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει καθόλου ευπρέπεια και μιλάμε καθαρά για επίθεση προς τον Βικτωρ στα σοσιαλ. Άμα δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό το παιδί έχει φάει παρά πολύ πόλεμο αυτές τις μέρες τότε τι να πω. Ανοίξτε τα μάτια σας. Είναι κρίμα να κατηγορείται ο Βικτωρ για την ανικανότητα της επιτροπής της ΕΡΤ.

        Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Καλή μου το ξέρουμε τα έχεις ξαναπεί αυτά και είσαι πρώτη να σχολιάσεις στα αρνητικά άρθρα για τον Βικτωρα.. Μην κουράζεσαι άλλο

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *