ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακούστε το τραγούδι που ήταν δεύτερο στην εσωτερική επιλογή της Ολλανδίας!

Την Ολλανδία φέτος εκπροσώπησαν οι Mia Nicolai και Dion Cooper με το τραγούδι τους Burning Daylight, που συνέθεσε εκτός των άλλων ο τελευταίος νικητής της χώρας στην Eurovision, Duncan Laurence. Το Eurovisionfun σας αποκαλύπτει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που βρέθηκε στην δεύτερη θέση της εσωτερικής επιλογής, που διοργάνωσε η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας, για μία ακόμα χρονιά για την επιλογή της συμμετοχής της στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες την δεύτερη θέση της εσωτερικής επιλογής κατέκτησε η Merol, με το τραγούδι Applaus. Η Merol που έχει γίνει γνωστή στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια, είναι μία καλλιτέχνιδα της synth pop, ενώ τα τραγούδια της απευθύνονται βασικά στους millenials, έχοντας ειρωνικές αναφορές για την αστική ζωή τους, τα ναρκωτικά και το σεξ.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι με το οποίο έφθασε μία ανάσα από τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision:

Η Ολλανδία φέτος αποκλείστηκε από τον τελικό, αφού το Burning Daylight κατέκτησε την 13η θέση στον πρώτο ημιτελικό, συγκεντρώνοντας μόνο 7 βαθμούς.

Πιστεύετε το Applaus θα είχε καλύτερη τύχη; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τα τελευταία νέα που αφορούν το διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tasteful Eurofan
    Tasteful Eurofan says:

    Απλά κρίμα…
    Προσωπικά το προτιμώ πολύ περισσότερο!
    Θεωρώ πως θα περνούσε έναντι της Σερβίας…
    Είχαν qualification strike απ’ το 2016 και το έκαψαν έτσι απλά!
    ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!

    Απάντηση
  2. Katerina
    Katerina says:

    Κατ’ εμέ το Burning Daylight είναι καλύτερο τραγούδι. Αν είχε αποδοθεί καλύτερα live θα είχε περάσει αλλά ακόμα και έτσι θα ήθελα να το δω στον τελικό. Και αυτό καλό είναι αλλά δεν ξέρω αν θα είχε καλή σκηνική παρουσία για να περάσει. Άσχετο αλλά νομίζω ότι η Ολλανδία πρέπει να ξεφύγει λίγο από την μπαλάντα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *