Αυστρία: Προβλήματα με τον ήχο αντιμετώπισαν οι Teya & Salena στην πρώτη τους πρόβα!

Σε συνέντευξη του σε ένα από τα μεγαλύτερα αυστριακά μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός αποστολής της Αυστρίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Stefan Zechner, αποκάλυψε ότι οι Teya & Salena, αντιμετώπισαν τεχνικά θέματα κατά τη διάρκεια της πρώτης τους πρόβας.

«Το σκηνικό και η χορογραφία λειτούργησαν πολύ καλά, αλλά δυστυχώς είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα με τον ήχο. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε πανέτοιμοι μέχρι τη δεύτερη πρόβα της Παρασκευής».

Ενώ η μία από τις δύο εκπροσώπους, Salena, δήλωσε:

«Ήταν πολύ όμορφο που επιτέλους βρισκόμουν στη σκηνή. Οι εντυπώσεις μου ήταν απερίγραπτες. Δυστυχώς, δεν πήγαν όλα καλά με τον ήχο, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και τώρα έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο!».

Η δεύτερη πρόβα της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τις Teya and Salena στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: OTS

Πηγή Φωτογραφίας: Sarah Louise Bennett / EBU

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *