Βίκτωρ Βέρνικος:” Δύο πόντους θα έδινα στην Κύπρο φέτος.Οι δώδεκα βαθμοί μου στην Πορτογαλία!”

Στο λογαριασμό του Angelos Petrou, χειριστή των social media του Βίκτωρ Βέρνικο στο Λίβερπουλ, βρέθηκε ο Έλληνας εκπρόσωπος και μίλησε για την εμπειρία του στο διαγωνισμό.

Μεταξύ πολλών, όπως η αγαπημένη του ανάμνηση στο ταξίδι του, η αγάπη του για τον κόσμο που ήταν στο στάδιο και τα όνειρα του, ο Βίκτωρας έδωσε και τη βαθμολογία του για τις φετινές συμμετοχές μετά τον μεγάλο τελικό. Συγκεκριμένα, η δεκάδα του διαμορφώνεται ως εξής:

  • 1 πόντο στην Αυστρία
  • 2 πόντους στην Κύπρο
  • 3 πόντους στην Εσθονία 
  • 4 πόντους στο Βέλγιο
  • 5 πόντους στην Αυστραλία
  • 6 πόντους στην Ελβετία 
  • 7 πόντους στη Σουηδία
  • 8 πόντους στη Φινλανδία
  • 10 πόντους στην Αρμενία 
  • 12 πόντους στην Πορτογαλία

Φυσικά, σχολιάστηκε η επιλογή του και σε σχέση με το τέσσερα της επιτροπής της ΕΡΤ στην κυπριακή αποστολή λέγοντας:

“Εντάξει τέσσερα, δύο, καλά πήγαμε με την Κύπρο!”

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τα τελευταία νέα που αφορούν το διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision 2024, που θα φιλοξενηθεί στη Σουηδία τον ερχόμενο Μάιο!

23 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurofan
    Eurofan says:

    Απαράδεκτος. Μαζί με αυτά που είπατε στο live, έχει αρχίσει να αλλάζει η θετική εικόνα που είχα για τον Βίκτωρα, άσχετα με το ότι δεν υποστήριζα την επιλογή του. Πάμε στο 2024

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όσα δεν φτάνει η αλεπού…
    Ας βράσει ένα μικρόφωνο να πάρει μυρωδιά από Eurovision. Κούρασε και αυτός και το τσούρμο αχρήστων που των επέλεξαν και τον πλαισίωσαν.
    Νυσαφι πια με το 16χρονο- κρυφό ταλέντο- Βίκτωρα.
    Ας κρατούσε το ταλέντο του κρυφό, ήταν ανάγκη για τη δική του προβολή να εκπροσωπήσει την χώρα;

    Απάντηση
  3. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

    Συνεχίζω να πιστεύω πως το συγκεκριμένο 16χρονο ΔΕΝ είναι καθόλου “αθώο”.
    Αντίθετα, πιστεύω πως είναι ένα κακομαθημένο κ@λόπαιδο, που με τα λεφτά του μπαμπά και τις γνωριμίες – επιρροές της οικογένειας συνολικά, αποφάσισε ότι φέτος θέλει εκείνος να πάει στη Eurovision και ουσιαστικά το διέταξε…
    ΔΕΝ μπορώ να το αποδείξω, αλλά είμαι βέβαιος ότι ισχύει.

    Δηθενιές και ανοησίες,αναμενόμενες από αγοράκια σαν τον Βίκτωρα… Και μακάρι να πάρει σκληρό μάθημα τώρα, μπας και αλλάξει μεγαλώνοντας…δύσκολο όμως…

    Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν γράφω τα παραπάνω λόγω του 2 που έδωσε προσωπικά στο τραγούδι της Κύπρου…

    Απάντηση
    • Μπέλλα για ''το πλούσιο''
      Μπέλλα για ''το πλούσιο'' says:

      Αγαπητέ Ανδρέα, η κριτική και το σκεπτικό σου είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει σχετικά με το κακομαθημένο πλούσιο που κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στην χειρότερη θεση στης στη ιστορία της EUROVISION!
      Το βρεγμένο ξύλο βέβαια, δεν το θέλει μόνο ”το πλούσιο” αλλα και το κακάσχημο μπουλτόκ που τον έστειλε!

      Απάντηση
  4. Euanthia Stamina
    Euanthia Stamina says:

    12 βαθμούς στην Πορτογαλία δίνει μόνο η Ισπανία. Εσύ Βερνίκο θα πας και του χρόνου όπως προβλέπεται και θα στείλεις κάτι με ελληνικό στίχο.
    Ο Βίκτωρας σε λίγα χρόνια θα γίνει η Valentina Monetta της Ελλάδας.

    Απάντηση
  5. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Γονε κάτσε καλά….σου έδωσαν 12 ενώ στη πραγματικότητα δικαιώσουν 0 πίσω από τη Ρουμανία και το Σαν Μαρίνο

    Απάντηση
  6. Τina
    Τina says:

    Μεγάλο θράσος πήγε έκανε το κέφι του δεν τον ένοιαξε που η χώρα μας βρέθηκε εκτός τελικού αφού όπως ο ίδιος είπε στεναχωρήθηκε για λίγο ύστερα είπε ότι από τη μοίρα δεν ήταν γραφτό να πάει καλά στον διαγωνισμό και τώρα θεωρεί ότι η Κύπρος άξιζε 2 βαθμούς για μένα έδειξε τον χαρακτήρα του .

    Απάντηση
  7. Μάριος
    Μάριος says:

    Αποδίδω στο νεαρό της ηλικίας του το ότι δεν έχει καμία συναίσθηση για το όταν έχουμε υπάρξει συναγωνιστές με άλλους καλλιτέχνες, δεν καθόμαστε να τους βαθμολογούμε, και με τέτοια ακρίβεια. Λέμε το φαβορί μας, λέμε και ένα διπλωματικό “όλοι είναι φίλοι μου” και τελειώνει. Χρειάζεται μανατζάρισμα αν έχει σοβαρό σκοπό για καριέρα.

    Απάντηση
  8. Aggeliki
    Aggeliki says:

    Οσο πάει γίνεται και χειρότερο το πράγμα. Με κάθε καινούργια του δήλωση, χαλάει εντελώς την όποια εικόνα συμπάθειας είχε κάποιος για αυτόν. Τουλάχιστον θράσος το 2 στην Κύπρο. Καμία διαθεση αυτοκριτικής και καμία επαφη με την πραγματικότητα. Και όπως είπε και καποιος άλλος στα σχόλια, και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί του.

    Απάντηση
  9. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Δύο πόντους έπρεπε να πάρεις συνολικά φέτος αγορίνα…
    Έναν αριστερό κ έναν δεξί…
    Τώρα που σου έγινε το κέφι να πας αντε καλή καριέρα…

    Απάντηση
  10. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Για οσους λενε οτι δεν φταει και σιγα και οτι ειναι ενα παιδι ειναι αυτο το αρθρο.Μ@λακασ ειναι και αυτοσ.Αντε επομενο και παλι κρατησε

    Απάντηση
  11. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Βρε σεις αφηστε το παιδί να εκφραστεί ελεύθερα. Είπαμε δεν ήταν καλή συμμετοχή φέτος αλλά τι, θα τον θάβουμε με κάθε ευκαιρία;

    Απάντηση
  12. Μαρίκα απο Μενιδι
    Μαρίκα απο Μενιδι says:

    Ελα μωρε τι κανετε ετσι? Τι να ζηλεψει ο βερνικος απο τον αντριου, αλλωστε σιγα την διαφορά που ειχαν. Ο αντριου βγηκε 12ος ο αλλος 13ος. Μονο που ο αντριου βγηκε 12ος στον τελικο και ο αλλος 13ος στον πιο ευκολο ημιτελικο εβερ

    Απάντηση
  13. Vasilis
    Vasilis says:

    Θα συμφωνήσω με παραπάνω σχόλιο μόνο αθώο 16 χρόνο δεν είναι ο Βίκτωρας. Εγώ από τον Φεβρουάριο που μαθεύτηκε το σκάνδαλο αλλά και στη συνέχεια ως εκπρόσωπος δεν μου γέμιζε το μάτι. Μου βγάζει κάτι δήθεν, εγώ θα κάνω αυτό που θέλω και δεν με νοιάζει τίποτα και ούτε ποτέ κατάλαβα ποτέ το τρόπο που μιλάει. Φέτος για μένα είναι σαν να μη πήγαμε καθόλου, ούτε που ασχολήθηκα με τη συμμετοχή αυτή που μας την επέβαλαν και μας έφερε στο πάτο. Επίσης δεν στεναχωρήθηκα που δεν πέρασε στο τελικό και χάρηκα για το κράξιμο που έφαγε η ΕΡΤ από τις εκπομπές για το φιάσκο.
    Άντε να γίνει το δικαστήριο να βγουν και άλλα στη φόρα. Μπας και βάλουν μυαλό στην ΕΡΤ γιατί βλέπω δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τι έχουν κάνει. Αα και για το 2 που δίνει στη Κύπρο, “να ταν η ζήλια ψώρα”!!

    Απάντηση
  14. DK
    DK says:

    Τον υπερασπιστήκαμε όλοι , γνωρίζοντας ότι δεν έχει το πακετο σεβόμενοι την ηλικία του και την εκπροσώπηση της χώρας μας . Αυτός όμως αποφάσισε να συνεχίζει να εκτίθεται και δικαιώνει αυτούς που από την αρχή λέγανε ότι είναι ένα κακομαθημένο . Εγώ υιοθετώ την άποψη οτι δεν μας αφορά τι λέει σαν να πέρασε και να μην ακούμπησε ένα πράμα . Άντε γεια οποια συμπάθεια σου είχαμε λόγω του νεαρού την έχασες κι αυτή .

    Απάντηση
  15. Γιωργακης
    Γιωργακης says:

    Ισως μετα απο αυτην την δηλωση να βγαζει νοημα το 10αρι στην Πορτογαλια. Επισης μονο εμενα μου φαινεται υποπτο που ολοι οι εμπλεκομενοι με την ESC φετος εχουν σχεδον παρομοια αγαπημενα τραγουδια και παρομοιες προτιμησεις ;;;;; περιεργο ……

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *