Βασίλης Ηλιάδης: ”Θα ήθελα πολύ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision”!

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του OPEN, Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, έδωσε ο τραγουδιστής Βασίλης Ηλιάδης.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που είναι νέος στον χώρο, αναφέρθηκε στο είδος τραγουδιού που εκπροσωπεί, το RnB, ενώ σχολίασε και την συμμετοχή της Ελλάδας στη φετινή Eurovision. Φυσικά, αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να βρεθεί στον μουσικό διαγωνισμό.

Συνδυάζω το pop και με το RnB, κυρίως θέλω να ασχοληθώ με το δεύτερο. Μια πιο αμερικάνικη προσέγγιση. Γράφω μουσική και στίχους. Παίζω πιάνο και κιθάρα. Θα ήθελα πολύ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision. Χορεύω και τραγουδάω. Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που είχα πει στην εταιρεία μου την MINOS-EMI. Η φετινή μας συμμετοχή μου άρεσε πολύ, ίσως να μην είναι στα ακούσματα, των Ελλήνων. Ο Victor είναι πολύ καλός.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Μπορείτε να ακούσετε μερικά δείγματα από τη δισκογραφία του στα βίντεο που ακολουθούν:

Ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα ντουέτο με την αγαπημένη μας Joanne.

@vasilis.eliades Ξέρω τι θες… #masarkei #outnow #vasiliseliades #joanne ♬ Mas Arkei by Vasilis x Joanne – Vasilis Eliades

Πως σας φαίνεται η περίπτωση του Βασίλη Ηλιάδη; Θα θέλατε να τον δείτε στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Ευχαριστούμε τον φέρελπι νέο για το ενδιαφέρον του αλλά όχι άλλες «αμερικανικές προσεγγίσεις». Με καθυστέρηση αρκετών ετών ας δύει πούμε επιτέλους κατι που θα συμβαδίζει με τις τάσεις του διαγωνισμού. Είναι απίστευτο πόσοι πολλοί γράφουν στα ξένα site ότι ξενέρωσα φέτος με το τραγούδι μας επειδη δεν θυμίζε σε τίποτα Ελλάδα και θέλουν το ελληνικό στοιχείο, είτε στους στίχους είτε στη σύνθεση.

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Διαφωνώ. Εάν το τραγούδι είνα καλό τι πειράζει που θα έχει μια αμερικάνικη προσέγγιση; Επίσης διαφωνώ με τις τάσεις, η πλειοψηφία των χωρών κάθε χρόνο ακολουθεί τις ‘τάσεις του διαγωνισμού’ και όχι μόνο ούτε καν κερδίζουν αλλά ΄κανιβαλίζουν’ και η μία την άλλη από άποψη πόντων. Απλώς ας στείλουμε κάτι που να αρέσει σε εμάς και να είναι καλό απο εκεί και πέρα είτε είναι αμερικάνικο στύλ είτε ελληνικό είτε εξωγήινο, δεν έχει σημασία.

      Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Μάλλον ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν θα πληροφορήθηκε τους βαθμούς που έλαβε η Ελλάδα στον ημιτελικό αλλιώς θα είχε καταλάβει ότι το τραγούδι δεν άρεσε μόνο στους Έλληνες αλλά και στους ξένους που τους άφησε παγερά αδιάφορους .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *