Βόρεια Μακεδονία: Με την Tamara Grujeska στην Junior Eurovision 2023!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Βόρειας Μακεδονίας MRT ανακοίνωσε πως η Tamara Grujeska θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision 2023.

Η 12χρονη Tamara Grujeska θα σηκώσει τη σημαία της χώρας στην επερχόμενη Junior Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στη Νίκαια της Γαλλίας. Η Tamara επιλέχθηκε ύστερα από ακροάσεις που διεξήχθησαν στα Σκόπια από το MRT την προηγούμενη εβδομάδα.

Σχετικά με την Tamara Grujeska

Η Tamara γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2010 στο Γκόστιβαρ. Τα πρώτα της ξεκινήματα στον κόσμο της μουσικής τα έκανε στην ηλικία των πέντε ετών και έκτοτε δραστηριοποιείται συνεχώς σε παιδικά φεστιβάλ στη χώρα και στο εξωτερικό.

Η πρώτη της εμφάνιση σε διεθνή διαγωνισμό είναι το 2021 στο «Ezerski Biseri» της Στρούγκα, όπου κερδίζει το πρώτο πτυχίο της Laureate I. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ «Zvezdichki» στο Πρίλεπ όπου κέρδισε το βραβείο Grand Prix με το τραγούδι της «Music has a home in me».

Το 2022, η Tamara συμμετέχει επίσης στο πιο διάσημο φεστιβάλ και διαγωνισμό στο Vladimir “Golden Stars Rain”, όπου κέρδισε το βραβείο Grand Prix ανάμεσα σε 150 διαγωνιζόμενους από πολλές χώρες.

Η Tamara είναι μαθήτρια στο δημοτικό σχολείο “Goce Delchev” – Gostivar στην 7η τάξη και στο δημοτικό σχολείο μουσικής “Todor Skalovski” – Tetovo τμήμα “solo singing”.

Πηγή: Eurovoix

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την Junior Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ
    • gus
      gus says:

      MRT was officially renamed from “Macedonian Radio Television” to “National Radio Television” (Национална радиотелевизија).
      As of September 2022 it still broadcasts under its old name, the new name only being used by the government

      Μας γλεντάνε…..

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *