Ελευθερία Ελευθερίου: ”Είχα δεχτεί πρόταση να εκπροσωπήσω την Κύπρο στον διαγωνισμό”!

Καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα», βρέθηκε η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την πρόταση που δέχτηκε να εκπροσωπήσει την Κύπρο, στον διαγωνισμό.

Τι δήλωσε για τον φετινό διαγωνισμό;

Πάντα όταν παρακολουθώ την Eurovision με πιάνει μια νοσταλγία. Βλέποντας την Loreen μου ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις. Ήθελα να κερδίσει.

Πως σχολίασε το 4αρι της ελληνικής κριτικής επιτροπή στην Κύπρο;

Το 4αρι ήταν πικρό. Δεν περίμενα η ελληνική αποστολή να δώσει έναν τέτοιο βαθμό. Το τραγούδι ήταν εκπληκτικό, όπως και ο Andrew. Αν ήταν μια αδύναμη συμμετοχή ίσως να ήταν λογικό, αλλά τώρα δεν είναι.

Θα ξαναπήγαινε στην Eurovision;

Δύο χρονιά μετά τη συμμετοχή μου στο Μπακού είχα δεχτεί μια κρούση από την Κύπρο, αλλά δεν προχώρησε. Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision.

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

 

Η Κύπρια ερμηνεύτρια που έγινε γνωστή στη χώρα μας, συμμετείχε στο 2ο X Factor, ενώ το 2010 ήταν υποψήφια στον ελληνικό τελικό, όπου στη συνέχεια ακυρώθηκε επειδή το τραγούδι της, Tables Are Turning, είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα στο διαδίκτυο. Το 2012 τελικά η Ελευθερία Ελευθερίου κερδίζει τον ελληνικό τελικό και ταξιδεύει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με το Aphrodisiac, όπου και καταλαμβάνει την 17η θέση.

Θα θέλατε να ξαναδείτε την Ελευθερία Ελευθερίου στην Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί το ταξίδι για την Eurovision 2024 μόλις ξεκίνησε!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *