Ελλάδα: Έτσι θα εμφανίζονταν στην Eurovision 2023 η Melissa Mantzoukis!

Οι πρόβες στην M & S Bank Arena στο Λίβερπουλ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μετά την περσινή θα λέγαμε αποτυχία της σκηνής να υποστηρίξει θεαματικές εμφανίσεις, φέτος οι περισσότερες αποστολές φέρνουν εντυπωσιακά concepts. Μία όμως χώρα έχει μία σκηνική εμφάνιση αρκετά κοντά σε αυτό που θα παρουσίαζε η Melissa Mantzoukis στο διαγωνισμό με το Liar, εφόσον φυσικά ήταν αυτή που επελέγετο από την ΕΡΤ να μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό.

Αποκλειστικά λοιπόν σας αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά, ποια ήταν τα σχέδια της σκηνικής παρουσίας της, που υπέβαλε μάλιστα και στην αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ στην τελική φάση επιλογής.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωρίζουμε στην σκηνή θα βλέπαμε το ολόγραμμα ενός αυτοκινήτου. Ένα αμερικάνικο παλιού τύπου ανοιχτό κάμπριο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο θα βλέπαμε την Melissa Mantzoukis, κινούμενη αλλά και όρθια μέσα σε αυτό. Το αυτοκίνητο αυτό θα ταξίδευε σε έναν ουτοπικό, φανταστικό κόσμο, γεμάτο ψέματα και αυταπάτες, παρόμοια με αυτά που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι στην καθημερινότητά μας.

Στο τέλος όμως το ταξίδι θα είχε αίσιο τέλος, αφού το αυτοκίνητο θα έφθανε στον πραγματικό κόσμο, απαλλαγμένο από τους κάθε λογής ψεύτες, που περιτριγυρίζουν στη ζωή μας.

Με την ίδια σκηνική ιδέα αλλά με τελείως διαφορετική προσέγγιση θα εμφανίζονταν στην σκηνή η Μελίσσα Μαντζούκη. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από την εμφάνιση των Voyager από την Αυστραλία, οι οποία μάλιστα φιγουράρουν στην δεύτερη θέση των στοιχημάτων για πρόκριση, στον δεύτερο ημιτελικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Πως σας φάνηκε η σκηνική ιδέα του Liar για την Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

20 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ESC2023
    ESC2023 says:

    Εντυπωσιακό ακούγεται αλλά πολλά αυτοκίνητα θα είχε φέτος καθώς και η Μάλτα χρησιμοποιεί αυτοκίνητο.
    Από τον πρόσκοπο πάντως καλύτερο.

    Απάντηση
    • ArmpitOfEurope
      ArmpitOfEurope says:

      Οχι δε θα γινοταν αυτο. Οταν μαζευονται πολλες συμμετοχες με παρομοιες ιδεες, η EBU τους ζηταει να αλλαξουν την εμφανιση. Για παραδειγμα, η Κυριακου η δικια μας ηθελε προτζεκτορα πανω στο φορεμα της και της ειπε η EBU οτι δε γινεται, γιατι το πηρε η Ρωσια ( a million voices ).
      Με λιγα λογια, αν η Μελισσα εστελνε την ιδεα πρωτη, θα την κατοχυρωνε, και η Αυστραλια θα ετρωγε ακυρο, η το αντιστροφο.

      Απάντηση
  2. David
    David says:

    Βασικά αγαπητό eurovisionfun καλό θα είναι να πείτε πως η Μελίσσα Μαντζούκη ήταν η μόνο που κατέθεσε στην επιτροπή ολοκληρωμένη πρόταση, όπως ακριβώς ζητούσε η αρχική ανακοίνωση της ΕΡΤ. Ο Ρηγος πχ δεν υπήρχε στην ομάδα του Βερνίκου όταν πήγε στην ΕΡΤ για την συνέντευξη. Απλά η επιτροπή και η διοίκηση της ερτ είχε προαποφασίσει οτι δεν πρέπει να παει αυτή, παρά την τεράστια νίκη της στην επιτροπή κοινού. Οι λόγοι….Πολλοί και όταν βγουν στη δημοσιότητα θα καταλάβουν όλοι τα εγκλήματα που φέτος συνέβησαν στην διαδικασία επιλογής, η οποία σαφέστατα ήταν η πιο βρωμικη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      +1.
      Τώρα γιατί επιλέχθηκε ο Βίκτωρας με αυτό το κομμάτι και με αυτή την σκηνική παρουσία ένας θεός ξέρει. Έστω ότι δεν ήθελαν τη dance πρόταση της Μελίσα, είχαν αλλες προτάσεις πολύ πιο ολοκληρωμένες μουσικά και σίγουρα και σκηνικά που δεν τις πέρασαν καν στην 7αδα. (Κούρτης)
      Μετά το τι ακολούθησε είναι τραγελαφικά γνωστό.
      Άντε να δούμε τα φετινά χαιρια τους πως θα εξελιχθουν και από του χρόνου οι ακατάλληλοι να αφήσουν την επιτροπή της ΕΡΤ και γενικά τη Eurovision. Αλλαγές! Πολλές αλλαγές και ντομάτες πολλές ντομάτες στην επιτροπή της συμφοράς! Ανεξαρτήτως πορείας του Βίκτωρα (που είναι εμφανές πλέον το πώς θα πάει) εύχομαι ολόψυχα υπερβολικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης για την ΕΡΤ!
      Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, ισως να φέρει ψήφους το παιδί αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτοί οι ψήφοι θα ναι την ερχόμενη εβδομάδα της Eurovision ή την αμέσως επόμενη…

      Απάντηση
    • Και καλά θα έκανε
      Και καλά θα έκανε says:

      Ναι από αυτή την σκηνική παρουσία που είναι λες και την έφτιαξε κάποιος ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ (που όπως αποδείχτηκε ΕΙΝΑΙ ο Ρήγος) 100000 φορές καλύτερο

      Απάντηση
      • Ξανα μανα
        Ξανα μανα says:

        Ποιός ο λόγος να κάνουμε εικασίες για κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Στο θεωρητικό κομμάτι όλα ωραία ακούγονται πάντα. Και ποιος μας λέει ότι δεν θα έβγαινε χάλια στην σκηνή; ή ότι θα μπορούσε να αποδώσει το κομμάτι φωνητικά; Με dance κομμάτι θα ήταν μέσα στο αμάξι να κάνει βόλτες στην ουτοπία; Πραγματικά ποιος ο λόγος για μια τέτοια συζήτηση που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ο Βίκτωρ είναι ο εκπρόσωπος μας αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους κάποιους.

        Απάντηση
    • ArmpitOfEurope
      ArmpitOfEurope says:

      Δε θα γινοταν κανενα ραλλυ. Οταν μαζευονται πολλες συμμετοχες με παρομοιες ιδεες, η EBU τους ζηταει να αλλαξουν την εμφανιση. Για παραδειγμα, η Κυριακου η δικια μας ηθελε προτζεκτορα πανω στο φορεμα της και της ειπε η EBU οτι δε γινεται, γιατι το πηρε η Ρωσια ( a million voices ).
      Με λιγα λογια, αν η Μελισσα εστελνε την ιδεα πρωτη, θα την κατοχυρωνε, και η Αυστραλια θα ετρωγε ακυρο, η το αντιστροφο.

      Απάντηση
  3. Τina
    Τina says:

    Σημασία έχει το τραγούδι που από ότι είχα καταλάβει από τις περιγραφές σας ήταν ένα πολύ δυνατό ρυθμικό κομμάτι με αξιώσεις να πάει ακόμα καλύτερα από την περσινή 8η θέση και ήταν αυτό που χρειαζόταν να στείλει η Ελλάδα αφήνοντας για λίγο πίσω την μπαλάντα και επενδύοντας σε κάτι πιο ρυθμικό και χορευτικό τα έχω ξαναπεί και οι ξένοι ήθελαν να δουν κάτι άλλο από εμας έτσι τουλάχιστον πιστευω όσο για την σκηνική παρουσία δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αλλά άλλο η περιγραφή και άλλο η εικόνα . Κρίμα γιατί από τα λεγόμενα της κριτικής επιτροπής κοινού και απο τα δικά σας ως site πετάξαμε την ευκαιρία να δούμε την χώρα μας πολύ ψηλά όλα θα ήταν διαφορετικά εάν δεν υπήρχε η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ επιμένω μετά το φετινό επιβάλλεται να ψηφίζει μόνο το κοινό.

    Απάντηση
    • ΤΙΝΑ ΔΩΣΕ
      ΤΙΝΑ ΔΩΣΕ says:

      ΤΙΝΑ ΜΟΥ ΧΔ ΒΛΈΠΩ ΚΑΙ ΤΟ 2030 ΝΑ ΠΑΡΑΠΩΝΙΕΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΜΈΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

      (Προφανώς ήταν στημένη αλλά ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ)

      Απάντηση
      • Τina
        Τina says:

        Δεν είπα ότι ήταν στημένο απλώς η καλλιτεχνική επιτροπή θα ψηφίζει μέχρι το 2030 που λες ότι θα παραπονιέμαιμόνο μπαλάντα

        Απάντηση
  4. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    Σιγουρα πολυ πιο vote friendly και memorable απο τους 5 τεραστιους Βικτωρες στο led.
    Και οχι δε θα γινοταν κανενα ραλλυ, η EBU δεν επιτρεπει παρομοιες σκηνικες παρουσιες για να υπαρχει ποικιλια στο θεαμα ( επετρεψε Αυστραλια και Μαλτα φετος γιατι στη Μαλτα το αυτοκινητο δεν ειναι η κεντρικη ιδεα ).
    Αρα, σημασια θα ειχε ποιος θα κατοχυρωνε πρωτος την ειδα, η Μελισσα η η Αυστραλοι.
    Τελοσπαντων, δεν εχει σημασια πια, η ΕΡΤ εκανε λαθος επιλογη με το What they say και μετα ακομα πιο λαθος με τον Ρηγο, τωρα προσευχομαστε να μας σωσουν οι συμμαχιες και να περασουμε 10οι για κανεναν ποντο διαφορα.

    Απάντηση
  5. Melissa, goodbye!
    Melissa, goodbye! says:

    Λογικά όσες Τίνες πιστεύουν ότι θα μπαίναμε δεκάδα με αυτό το έκτρωμα δεν έχουν δει κι ακούσει Σουηδία Νορβηγία και Ισραήλ που κυριολεκτικά θα εξαφάνιζαν αυτήν την αγγούρω από το Βούπερταλ.

    Απάντηση
    • Ένας που δεν έχει μάθει να διεκδικεί τα δικαιώματά του
      Ένας που δεν έχει μάθει να διεκδικεί τα δικαιώματά του says:

      Σε παρακαλώ, Ινγκολσταντ Βαυαρίας, η φοβερή και τρομερή περφόμερ που τη φοβάται μέχρι και η Lady Gaga

      Απάντηση
  6. Μαρίκα Από Μενίδι
    Μαρίκα Από Μενίδι says:

    Να δείτε που αμα αποκλειστουμε την επόμενη κιόλας μερα θα κυκλοφορήσει το τραγούδι της με βιντεοκλιπ και θα το τραγουδήσει και μες στο δικαστήριο! Do you know what they say? If i represented Greece i would get through the final. But ert preferred to reject me oh. But Germany is going to select me.

    Απάντηση
  7. Vasilis
    Vasilis says:

    Δεν ξέρω για 10αδα αλλά με τη Μελίσσα θα ήμασταν 100% στον τελικό.
    Πάντως εγώ που την ρώτησα σε λάιβ που έκανε στο tik tok είπε ότι δεν έχει ακόμα σκοπό να το κυκλοφορήσει το Liar γιατί έχει άλλες προτεραιότητες και μου απάντησε για τον Βίκτωρα και είπε πολύ καλά λόγια και ότι θέλει να πάει καλά η Ελλάδα. Ότι γίνεται είναι ενάντια στην ΕΡΤ και μόνο. Επίσης δεν βάζει τέλος στο σενάριο Eurovision, όπως λέγατε και θέλει να ξανά προσπαθήσει στο μέλλον αλλά με Ελλάδα δεν ξέρει λόγω της κοπανόΕΡΤ.
    Τελικά θα γίνει όντως αυτό το μήνα το τελικό δικαστήριο; Φανταστείτε τελειώνει ο διαγωνισμός και αμέσως μετά την δικαιώνουν. Ε ρε γλέντια….

    Απάντηση
  8. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Να το πάρει το αμάξι της και να φύγει γιατί μας κούρασε πολύ.
    Ένα άτομο που δεν ξέρει να χάνει, ξεκάθαρα δεν ξέρει να παλεύει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *