Ελλάδα: Αναλυτικά οι βαθμοί που συγκέντρωσε το “What They Say” στον Β’ Ημιτελικό!

Πριν από λίγο δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αναλυτικά αποτελέσματα της Eurovision 2023! Η Ελλάδα με τον Victor Vernicos δυστυχώς δεν κατάφερε να λάβει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον Μεγάλο Τελικό.

Συγκεκριμένα η Ελλάδα κατέλαβε την 13η θέση στην ψηφοφορία του κοινού στον Β’ Ημιτελικό με μόλις 14 βαθμούς.

Οι βαθμοί που έλαβε η Ελλάδα στη Eurovision 2023 ήταν οι εξής:

  • 12 βαθμοί από την Κύπρο
  • 2 βαθμοί από την Αρμενία

Απ’ ό,τι φαίνεται το “What They Say” δεν έπεισε ούτε τους παραδοσιακούς συμμάχους μας σε αυτόν τον ημιτελικό με πολύ ηχηρό το 0 από τη γείτονα Αλβανία.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.tv
15 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Eγώ το είχα πάιξει στοίχημα πάντως καθώς θεωρούσα σίγουρο το bottom 4 στον ημιτελικό, αλλά αυτή η συγκομιδή μόλις 2 βαθμών (εξαιρώ το 12άρι Κύπρου) ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
    Πάτος στην ΕΡΤ ! Μαυρίστε τους!

    Απάντηση
  2. Tassos
    Tassos says:

    Όλη η εμφάνιση ήταν άθλια….καλά έκαναν κ δεν την ψήφισαν . Επιτέλους διώξτε τις επιτροπές από τη Γιουροβίζιον…. πρέπει να επιλέγει ΜΟΝΟ ο κόσμος. Από την επιλογή για το ποιο θα πάει στο διαγωνισμό μεχρι κ την βραδιά της διοργάνωσης

    Απάντηση
  3. EscAndy
    EscAndy says:

    “Απόλυτη ξεφτίλα” λέει ένας, “πιάσαμε πάτο” λέει άλλος…
    Ντάξει μήπως υπερβάλλετε λίγο;
    Δεν βγήκαμε και τελευταίοι ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο!
    Δηλαδή του χρόνου που θα μηδενίσει το κοντέρ (guarantee 0 από Κύπρο), τι θα λέτε;
    Αααα, θα σας μαλώσωωω!!!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πριν το διαγωνισμό είχα πει ότι αυτή θα είναι η χειρότερη μας συμμετοχή. Χειρότερα από τους Argo και δικαιώθηκα… Οι argo συμμετείχαν σε ενα πολυ πιο δυσκολο ημιτελικο με 18 χώρες, όχι με όλους τους συμμάχους και στο κοινό συγκέντρωσαν 22 βαθμούς. Καλά με τη Τερζή δεν το συγκρίνω, αφού σε έναν ακόμα πιο δυσκολο ημιτελικό με μια εξίσου χάλια εμφανιση με αυτη του Βικτωρα, εφτασε στη 10η θέση του κοινού. Αρα καταλαβαίνουμε ότι σαν τραγούδι τουλάχιστον ήταν πολύ ανωτερο και ίσως πιο κατάλληλο για το διαγωνισμό από αυτο το ερασιτεχνισμό του Βικτωρα (και των Αrgo).
    Η Ελλάδα σε εναν ημιτελικο πολύ εύκολο, με όλους τους συμμάχους, με την καλυτερη δυνατη θέση στη σειρα εμφανισης και με μολις 16 χώρες, τερμάτισε 13η με μόλις 14 βαθμούς! (2 στην ουσία αφού οι 12 ήταν χαριστικά από την Κύπρο, τρέμω στην ιδέα αν δεν ήμασταν στον ίδιο ημιτελικό με την Κύπρο).
    Κατάλαβε ο Ζούλας και οι 7 τις επιτροπής ότι επειδη εκείνοι ήθελαν να προωθήσουν τα βυσματα και δεν τους βγήκε και μετά έκαναν εμπαρκο στέλνοντας τον Βικτωρα, πιασαμε πάτο? Θα κάνουν κάτι για αυτό και θα βγουν επιτέλους να δώσουν εξηγησεις και να παραιτηθούν ή μονο να μοιράζουν 4άρια στην αρτια ως προς όλα κυπριακή συμμετοχή είναι ικανοί?
    Εκτός από ευθυνοφοβοι, ακατάλληλοι, άχρηστοι και ανικανοι τωρα είναι και κομπλεξικοί!
    Καληνύχτα ξεφτιλΕΡΤ!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *