Ελλάδα: Ενθουσίασε ο Βίκτωρ με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία

Η παγκόσμια γλώσσα του συναισθήματος, η δύναμη του ελληνικού αλφαβήτου και η αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού γέμισαν τη σκηνή της Eurovision και στη δεύτερη πρόβα του Βίκτωρα Βερνίκου που μόλις ολοκληρώθηκε. Με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία, ο Βίκτωρας ενθουσίασε, αγκαλιάζοντας το σύγχρονο και ευρηματικό concept της παρουσίασης του «What They Say» που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ο 16χρονος Βίκτωρ της γενιάς Ζ, σε γήινες αποχρώσεις, στο κοστούμι που σχεδίασε ο ενδυματολόγος Γιώργος Σεγρεδάκης, είναι ο μικρός μας αδελφός ή ο έφηβος εαυτός μας, γεμάτος όνειρα και προσδοκίες.

Ένα ελληνικό αυγουστιάτικο βράδυ, μόνος στο δωμάτιό του, ο Βίκτωρ βιώνει τις αγωνίες που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Τις αποτυπώνει στο χαρτί. Και το ελληνικό αλφάβητο, βάση του λατινικού και του κυριλλικού αλφαβήτου, «δραπετεύει» από τις σελίδες ενός εφηβικού λευκώματος,  συναντά τις λέξεις του τραγουδιού δημιουργώντας ένα νέο, οικουμενικό λεξιλόγιο για τα συναισθήματα που ξεχνάμε ή παραβλέπουμε μεγαλώνοντας.

Τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στη σκηνή της Eurovision, ανοίγοντας ένα φωτεινό δρόμο που οδηγεί στον έναστρο ουρανό.

Η πρόβα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και, πλέον, η ελληνική αποστολή μετρά αντίστροφα για τον Β’ Ημιτελικό, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023. Παράλληλα, ο Βίκτωρ Βερνίκος συνεχίζει να δίνει πολλές συνεντεύξεις σε ξένα και ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και να πρωταγωνιστεί σε διάφορα μουσικά events, όπως για παράδειγμα η εμφάνισή του στη σκηνή του θρυλικού Cavern Club, απ’ όπου ξεκίνησαν οι Beatles.

Μία παρουσίαση με πολλή ενέργεια, χαρακτηρίζει τη σημερινή εμφάνιση του Βίκτωρα το επίσημο site της διοργάνωσης Eurovision.tv, σχολιάζοντας ότι την επόμενη Πέμπτη, στον Β’ Ημιτελικό, όλο το στάδιο θα χορεύει!

Αύριο, Σάββατο 6 Μαΐου 2023 φτάνουν στο Λίβερπουλ τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής όπως επίσης και οι σχολιάστριες του φετινού διαγωνισμού, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά, οι οποίες ξεκινούν από τη Δευτέρα συναντήσεις και προετοιμασίες για τη μετάδοση των δύο Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2023.

Photo credits: Sarah Louise Bennett / EBU

Photo credits: Sarah Louise Bennett / EBU

Photo credits: Chloe Hashemi / EBU

Photo credits: Chloe Hashemi / EBU

Photo credits: Sarah Louise Bennett / EBU

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.ert.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. CeCe
    CeCe says:

    Στις φωτογραφίες δεν βλέπω να υπάρχουν τα led με τον Βίκτωρ στο background, ελπίζω να έλαβαν το feedback και να τα αφαίρεσαν τελείως.

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Αν μετά και τη δημοσίευση των πλάνων από τη σημερινή μας πρόβα απόψε δεν εντυπωσιάσουμε και δεν αρχίσουμε να ανεβαίνουμε τουλάχιστον 3-4 θέσεις στα στοιχήματα και παραμείνουμε 30+, κλάφτα Χαράλαμπε, πάει και η τελευταία ελπιδα.

    Απάντηση
    • :)
      :) says:

      Οι διάφορες μεταξύ των θέσεων 8-9-10 είναι τόσο μικρές που αναρωτιέμαι αν όντως έχουν σημασία. Και 8οι που ήμασταν σε κάποια φάση πάλι είχαμε ελάχιστη διαφορά από τις χώρες που ήταν στην θέση 9 και 10. Το «ανησυχητικό» θα είναι να δούμε μεγάλη διαφορά. Τώρα πχ που μας έχουν στην 11η θέση με 60% και την Δανία με 61% δεν λέει και πολλά. That’s my opinion αλλά μπορεί να είναι και λάθος.

      Απάντηση
      • :)
        :) says:

        να σημειωθεί πως αυτό το έγραψα πριν βγουν οι πρόβες 🙂 ΒΙΚΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 🙂

        Απάντηση
  3. DK
    DK says:

    Σύγχυση μου προκαλεί ο τίτλος διαβάζω παντού ότι η πρόβα μας ήταν χάλια και απ ότι φαίνεται από το Σνίπετ πράγματι υπήρχε πρόβλημα στον ήχο . Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί διάλεξαν 30 δευτερα λίγο πριν από το τέλος του τραγουδιού που δεν έχει τίποτα το δυναμικό ;; Έστω να κερδίσει τις εντυπώσεις

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *