Ελλάδα: Η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το playlist “The Sound of Greece” στο Spotify ενόψει του φετινού διαγωνισμού της Eurovision!

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Παπαρίζου, νικήτρια της Eurovision 2005, μοιράστηκε με τους ακόλουθους της το playlist “The Sound of Greece” στο Spotify ενόψει του φετινού διαγωνισμού της Eurovision!

 

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως το Spotify την κάλεσε να δημιουργήσει το δικό της playlist, το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένες της συμμετοχές από τον διαγωνισμό της Eurovision, καθώς και τραγούδια φίλων και συνεργατών της μέσω των οποίων μπορεί κανείς να πάρει μια γεύση από την Ελληνική μουσική.

Απολαύστε το playlist της Έλενας Παπαρίζου παρακάτω:

Μέσα στο playlist ξεχωρίζουμε πολλές Ελληνικές συμμετοχές από το Κρασί, Θάλασσα και τ’ Αγόρι μου της Μαρινέλλας, μέχρι και το Last Dance της Stefania, αλλά και άλλα τραγούδια Ελλήνων Eurostars.

Παράλληλα στην ανάρτησή της αναφέρει το εξής:

Η Eurovision για μένα ήταν μια από τις σπουδαιότερες και πιο έντονες στιγμές σε όλη μου τη ζωή. Μπορεί να έχουν περάσει 18 χρόνια από τη νίκη της Ελλάδας, ωστόσο δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα αυτά τα συναισθήματα που ζήσαμε όλοι οι Έλληνες εκείνη τη βραδιά. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλη την αγάπη του κόσμου από τότε μέχρι σήμερα. ♥️ Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους φετινούς διαγωνιζόμενους! 🙏🏻⭐️

Η Έλενα, η μοναδική νικήτρια για την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, αγαπάει πολύ τον θεσμό και το μόνο σίγουρο είναι πως και η Eurovision λατρεύει την Έλενα, ακόμη κι αν έχουν περάσει 18 χρόνια από τη νίκη της στο Κίεβο με το My Number One!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *