Ελλάδα: Η Dress Rehearsal του Victor Vernicos – (Video)!

Ήρθε η ώρα για την πρώτη dress rehearsal του δεύτερου ημιτελικού. Η πρόβα είναι ανοιχτή για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται είτε στο Λίβερπουλ, είτε στο online press center. Είναι η πρώτη πρόβα του δεύτερου ημιτελικού όπου οι δημοσιογράφοι έχουμε τη δυνατότητα, για φέτος, να δούμε λεπτό προς λεπτό κάθε εμφάνιση.

Στη συγκεκριμένη πρόβα, θα δούμε πως ακριβώς θα εμφανιστεί ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, Victor Vernicos, στον αυριανό Δεύτερο Ημιτελικό, ευελπιστώντας, να φέρει τη χώρα μας για άλλη μια φορά στον μεγάλο Τελικό.

O Victor ξεκινάει την εμφάνιση του στην μπροστινή σκηνή και είναι ντυμένος στα μπεζ, όπως και στις πρώτες πρόβες του. Τον βλέπουμε να κάθεται στο πάτωμα, ενώ το σκηνικό είναι σκοτεινό, με μοναδικό φως, έναν προβολέα επάνω του.

Στη συνέχεια το πλάνο ανοίγει και είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα, ενώ στην επιφάνεια του πατώματος που λειτουργεί σαν led σχηματίζεται το ελληνικό αλφάβητο, αλλά και το ομοίωμα του Βίκτωρα.

Λίγο πριν το ρεφρέν σηκώνεται, ενώ πίσω στα γραφικά, βλέπουμε το πρόσωπο του Βίκτωρα το οποίο τραγουδάει μαζί του. Επιπλέον, αναγράφονται και αγγλικές λέξεις, με ελληνικούς χαρακτήρες.

Στο ρεφρέν η σκηνή γίνεται πιο φωτεινή με χρυσά χρώματα, ενώ ο Βίκτωρ με την χαρακτηριστική πηδηχτή κίνηση του ερμηνεύει το ρεφρέν του τραγουδιού.

Στο δεύτερο κουπλέ, μεταφέρεται στη μεγάλη σκηνή, ενώ επικρατούν μπλε και μαύροι φωτισμοί, ενώ το πάτωμα κινείται και πάλι σε χρυσούς χρωματισμούς.

Στα γραφικά πλέον βλέπουμε πολλούς Βίκτωρ, με τις συνήθεις χαρακτηριστικές του κινήσεις. Φωνητικά, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και είναι λίγο αγχωμένος.

Λίγο πριν το τέλος επανέρχεται στην μικρή σκηνή, με όλα τα φώτα πάνω του, ενώ βλέπουμε και καπνούς.

Πολύ καλή προσπάθεια! Μακάρι να δούμε τον Victor στον Τελικό!

Παρακάτω δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από την Dress Rehearsal:

https://www.youtube.com/watch?v=juvji8I0gEg

Μπορείτε να δείτε το live μας στο YouTube με την αντίδραση μας στην Dress Rehearsal του Πρώτου Ημιτελικού:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

 

20 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αγχωμενις στην dress rehearsal με κάποια προβλήματα στα φωνητικά, τρέμω στην ιδέα στο πώς θα είναι αύριο σε ένα πολύ πιο γεμάτο στάδιο…
    Μάλιστα…
    Καλά το ότι συνεχίζει αυτά τα πηδηματακια μπορούν να με κάνει έξω φρενών!
    Δύσκολα, πολύ δύσκολα, σε έναν ημιτελικό μετριοτατου επιπέδου με όλους τους συμμάχους και την τέλεια θέση εμφάνισης…
    Βρε πως τα κατάφεραν έτσι ένα τσούρμο ανίκανων!
    Τι να πω, καλή επιτυχία….
    Την χρειάζεται.

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Κανένας δεν έκλαψε, κανένας δεν δακρυσε. Όλοι κατανοούν πόσο ερασιτεχνική είναι η φετινή μας συμμετοχή και είναι αγανακτισμένοι με το πώς αυτή επελέγη.
        Η μάλλον σχεδόν όλοι…

        Απάντηση
        • ,,anna
          ,,anna says:

          Έλεος όχι τα λόγια θα χάσει έμφραγμα θα πάθει με τόσο κράξιμο..δεν παίζεται η τύχη της χώρας. ..να τελειώσει το δράμα!!!ένα τραγούδι είναι

          Απάντηση
          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Ναι Αννα, ναι, εμείς φταίμε οι πικρόχολοι… Το παιδί έχει μια καλή πρώτη ύλη η οποια είναι αδούλευτη και ερασιτεχνική. Δεν έχει ζυμωθει στη σκηνή και αυτό φαίνεται στο σύνολο της συμμετοχής (τραγούδι, σκηνική παρουσία κλπ). Οπότε δεν είναι κράξιμο είναι, αντικειμενική κριτική. Κανένα δράμα, ας μείνουμε οτι ήταν μι ατυχέστατη και όχι δίκαιη επιλογή εκπροσώπου.

          • Evans
            Evans says:

            Εεε όχι και ένα τραγούδι. Περίπου 400.000 ευρώ έδωσε η Ελλάδα για αυτή την συμμετοχή. Για κάτσε λίγο από τη τσέπη μας είναι . Ο κόσμος πεινάει και ζει με φραγκοδίφραγκα και αυτοί πετάνε λεφτά στα σκουπίδια. Ως εδώ αν δεν θέλανε να κερδίσουμε ή ότι άλλο ας μην στέλναμε κανέναν. Αλλά φαίνεται κάπως θα τα βρήκαν με τους πλούσιους και φάγανε λεφτά πριν φύγουν.

  2. Ben
    Ben says:

    Ξεκινάει το τραγούδι και χάνει, ξεχνάει τα λόγια, σε τραγούδι που ο ίδιος έγραψε. Και λέει και αχ ενώ εξελίσσεται η προβα. Θα τρελαθώ σημερα. Ως εδώ με τις σοφές επιτροπές της ΕΡΤ που είχαν τόσα χρόνια λευκές επιταγές για να διαλέξουν τον εκπρόσωπο μας, χωρίς να λογαριάζουν ούτε καν την εμπειρία του να μπορείς να σταθείς σε μια μεγάλη σκηνή που έχει καταπιεί κόσμο και κοσμακη. Επιτροπές με μέλη που έβγαιναν δημόσια και κουνούσαν μάλιστα και το δάχτυλο σε όποιον τολμούσε να ψιθυρίζει το ενδεχόμενο κάποιου εθνικού τελικού, χαρακτηρίζοντας τον κόσμο απαίδευτο, ασχετο και αμαθο και πως τελικός θα γίνει μόλις “εκπαιδευθεί” το κοινό πρώτα στο πως να διαλέγει σωστά, υπό την καθοδήγηση των σοφών μελών… Επιτροπές που αγνοούν επειδικτικα τις τάσεις του διαγωνισμού όπως έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρονιά, ιδίως ως προς τις εθνικές γλώσσες που σαρώνουν, και στρουθοκαμιλιζουν επιλέγοντας να στείλουν εν έτει 2023 τέτοιο τραγούδι. Η ζημιά δεν θα είναι μόνο η απουσία της Ελλάδας από τον τελικό (που πραγματικά είναι τεράστιο ξενέρωμα τελικός χωρίς Ελλάδα μέσα), η ζημιά έχει γίνει ήδη γιατί κανείς σοβαρός καλλιτέχνης δεν θα βρεθεί να στείλει τραγούδι του χρόνου μετά από όλες αυτες τις παλινωδίες φέτος και ακόμα χειρότερα καμία επιτροπή δεν θα είναι εκεί να στηρίξει ένα 16χρονο Βίκτωρα μετά από τόσο hate που αδικα τρωει γιατι δεν φταιει αυτος, οπως δεν εφταιγαν και οι Αργκο, γιατι καποιοι τους επελεξαν και τους εδωσαν το χρυσο εισιτηριο, αφηνοντας τον να εκτιθεται συστηματικα μερα με τη μερα ηδη απο τη στιγμη που επιλεχθηκε.

    Απάντηση
  3. Mara
    Mara says:

    Άρα ουσιαστικά δεν άλλαξαν απολύτως τίποτα, παρά τις αρνητικές κριτικές. Αφού εθελοτυφλούν και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη του κόσμου, ας υποστούν και τις συνέπειες.

    Άλλες χώρες βλέπεις τουλάχιστον πως προσαρμόζονται και λαμβάνουν υπόψιν την γνώμη του κόσμου, αλλά αφού θέλουν να βγουν στις τελευταίες θέσεις του ημιτελικού…

    Απάντηση
  4. Nora
    Nora says:

    Άμα εξακολουθεί να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση και του χρόνου, καλύτερα θα ήταν να αποσυρθούμε από τον διαγωνισμό για κάνα δυο χρόνια και να υπάρχει ένα γενικότερο revamp σε όλη την διαδικασία επιλογής. Ξεφτιλιζώμαστε.

    Απάντηση
    • Θοδωρής
      Θοδωρής says:

      Βασικά εσύ και όλοι οι πικροχολοι ξεφτιλιζετε τη χώρα σας. Δώσατε τεράστια έκταση σε κάτι χωρίς λόγο. Το αν σε πείραξε επειδή δε σε εκπροσωπεί κάποιος που εσύ θες ξεπέρασε το. Έχει ξαναγίνει. Ακόμα κι όταν ψήφιζε το κοινό. Αυτό είναι, δεξου το και σταματά κι εσύ και όλοι οι άλλοι να βρίζετε παντού αδιάκοπα

      Απάντηση
      • louka
        louka says:

        Είναι φοβερό αυτό που γίνεται εδώ και τρεις μέρες στα σόσιαλ από τους Έλληνες. Χτυπιούνται σαν να ήρθε η καταστροφή του κόσμου και καταριούνται το παιδί. Μπαίνουν στα σχόλια στους λογαριασμούς του και βρίζουν. Τα βάζουν με τους ξένους που γράφουν μια καλή κουβέντα. Άθλιοι και μικρόψυχοι, με δυο λόγια τραγικοί. Έχουν αναγάγει σε μείζον ζήτημα μια συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού. Πόσο κρίμα να είμαστε τέτοιος λαός, χωρίς αξιοπρέπεια και ψυχραιμία. Ντρέπομαι πραγματικά.

        Απάντηση
        • Dinle
          Dinle says:

          Ξέρεις να διαβάζεις; Διαβάζεις κάτι από όλα αυτά που κράζεις στην ανάρτηση του /ης Nora? Καλά κάνεις κ ντρέπεσαι με τον δικό σου φανατισμό που σε οδηγεί να κράζεις οποιονδήποτε έχει να κάνει μια κριτική.

          Απάντηση
          • louka
            louka says:

            Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε άποψη; Μας κάνατε να συμπαθήσουμε τον Βίκτωρα με τις ανοησίες σας. Μάλλον είσαι η ανορθόγραφη Νόρα που κατά τα άλλα ξεφτιλίζεται από μια συμμετοχή στη Γιουροβίζιον.

      • Dinle
        Dinle says:

        Συγνώμη κιόλας που δε λέμε μπράβο που ξέχασες τα λόγια σου ενώ μας ρίχνεις σανό ότι θα έχεις εκπλήξεις, μας έκανες περήφανους. Θα χάσουμε τα λογικά μας με ολους τους σοβιετικούς πια.

        Απάντηση
        • :)
          :) says:

          Σταύρωσέ τον κιόλας επειδή ξεροκαταπιε και πνίγηκε. Που ξες εσυ τι μπορεί ο ιδιος να θεωρεί ο εκπληξη; Φτανει ρε σιχαμενοι είστε. Δεν νιώθετε ούτε λίγο άσχημα να κράζετε; Το πρόβλημα δεν ειναι ο πιθανός αποκλεισμός από την Eurovision, αλλά ο σκατολαος της Ελλάδας. Ειλικρινά ντρεπομαι για τα όσα βλέπω στα σοσιαλ. Και άγχος να μην είχε το παιδί, μετά από τόσο πόλεμο που του έκαναν το θεωρώ απίθανο να μην αγχωθεί. Σκέψου ότι δεν έχει εμπειρία σε τέτοια σκηνή και στέκεται αξιοπρεπέστατα.

          Απάντηση
          • dinle
            dinle says:

            Ειστε γραφικοί. Κατηγορείται συνέχεια για ανυπόστατα πράγματα. Ποιος σταύρωσε τον Βίκτωρα; σε προκαλώ να βρεις ένα σχόλιο μου στο οποίο ασκώ κριτική πριν ο ίδιος δείξει προβλήματα. Οπότε τα προβλήματα της συμμετοχής έφεραν την κριτική μου κι όχι το αντίθετο. Και ακόμη κ τώρα η κριτική μου δεν είναι ποτέ φανατική, σε αντίθεση με πολλούς σαν κι εσένα που έρχεστε κάτω από σχόλια σαν κι αυτό να αντιδράτε τελείως υπερβολικά λες κ λέμε κάτι τρομερό ή κακοηθες.

  5. Euroneuro
    Euroneuro says:

    Ήρθε η ώρα του αποκλεισμού μας λοιπόν..με ένα κακό καταθλιπτικό τραγούδι
    Με έναν 16χρονο αδούλευτο με άγουρη φωνή
    Σκηνή τέρμα cringe τελευταία μέρα πριν φύγουν πρέπει να την σκέφτηκαν..τυχαία γράμματα καπνούς χοροπήδητα και ένα σκηνικό βγαλμένο από τζουρασικ παρκ
    Πολύ λειμ και κοινότυπο ακόμα και για το ταργκετ γκρουπ των 15χρονων
    Εγώ στα 14 ανησυχούσα μην χάσει η ομάδα μου και φάω μεγάλο κάζο την επόμενη μέρα στο σχολείο

    Απάντηση
  6. Angelos-Philip M.
    Angelos-Philip M. says:

    Eurezilition ..!Tha einai i xeiroteri parousiasi tis xoras epi skinis!
    Ton lypamai giati den ftaiei aftos!
    Tha prepei na yparksoun synepeies gia tin ERT kai ton proedro tis… K. Zourla !!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *