Ελλάδα: Ο Victor Vernicos τραγουδά στο Euroclub | Δείτε το video!

Το βράδυ της Δευτέρας 8/5 ο Victor Vernicos ήταν στο Euroclub και τραγούδησε live το What They Say, την φετινή ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Ο Victor δημοσίευσε στο προφίλ του ένα μικρό απόσπασμα από την εμφάνισή του, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η μάχη για την πρόκριση στον τελικό για την ελληνική αποστολή πλησιάζει, αφού από αύριο ο Victor Vernicos μπαίνει στους ρυθμούς του δεύτερου ημιτελικού.

Σήμερα μην χάσετε το live μας στο YouTube για την family dress rehearsal στις 15.30 και φυσικά το βράδυ στις 23.30 για τον σχολιασμό των αποτελεσμάτων του πρώτου ημιτελικού!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Λίβερπουλ:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Το δεδομένο μέχρι τώρα είναι οτι σύμφωνα με τα στοιχήματα δεν περνάμε από τον ημιτελικό και αυτό παγιώθηκε μετά τις δύο πρώτες πρόβες ας ευχηθούμε αύριο αυτό να αλλάξει και να ανατραπεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την συμμετοχή μας

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    Poli kalitero akougete edo. Ok ihe provlimata me ton ixo (giavto ginonte oi proves alloste). Endimatologika me makri panteloni fenete poli poli poli kalitero kai fisika den horopida san to Kaggouro (ara den lahaniazi kai den vgeni ektos tonou). Kani men horevtikes kinisis alla oxi ipervoles. Etsi prepi na ine kai sti skini.

    Απάντηση
  3. Nikolaos
    Nikolaos says:

    Διαβάζοντας τα σχόλια εδώ αισιοδοξώ ότι ψηφίζει μόνο το κοινό, που κατά πάσα πιθανότητα είναι κουφό και δεν ακούει το πόσο φάλτσος είναι.
    Ειδικά αυτή την ψηλή νότα την ψάχνει ακόμα με το GPS.
    Πάντως απορώ πως η ΕΡΤ τον αφήνει να εκτεθεί έτσι.

    Απάντηση
    • T.R
      T.R says:

      To kritirio foni ine pio poli gia tis epitropes. To idame kai persi me tin Andromachi. An psifize mono to koino, tha pernouse teliko. Itan omos 50-50 kai oi epitropes tin evgalan televtea. Me avta ta dedomena kai to gegonos oti ehi hores simmahous i Ellada ston 2o imiteliko, elpizo gia mia oriaki prokrisi. An oxi, kali igeia kai tou xronou.

      Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μάλλον δεν έφταιγε το in ear….
    Bottom 3 μαζί με Άγιο Μαρίνο και Ρουμανία. Δε πιστεύω ότι αυτό το τραγούδι, με αυτη τη live ερμηνεία και αυτό το staging μπορεί να πετύχει πάνω από 25 βαθμούς στο TV.

    Απάντηση
  5. Eurofan
    Eurofan says:

    Απορώ πως τον έστειλαν να εκπροσωπησει ολόκληρη χώρα! Τουλάχιστον να κάθοταν σε μια καρέκλα με μια κιθάρα να μην φαλτσάρει, και να μην κάνει αυτές τις άσκοπες και αμήχανες κινήσεις!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *