Ελλάδα: Στο θρυλικό club των Beatles τραγούδησε ο Βίκτωρ Βερνίκος!

Στο μέρος από το οποίο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Beatles, το θρυλικό Cavern Club του Λίβερπουλ, τραγούδησε ο Βίκτωρ Βερνίκος.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στην ιστορική σκηνή του Covern Club, όπου, εκτός από τους Beatles, έχουν ανέβει πολλοί παγκόσμιου φήμης καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Rolling Stones, Yardbirds, Elton John, Queen, The Who και John Lee Cocker.

Αφού εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του, ο Βίκτωρ πήρε την κιθάρα του και ενθουσίασε το κοινό του ερμηνεύοντας τραγούδια των Beatles, το «What They Say» καθώς και ακόμη ένα δικό του τραγούδι αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

Η ελληνική αποστολή συνεχίζει δυναμικά την προώθηση του «What They Say» με πληθώρα συνεντεύξεων σε διεθνή μέσα ενημέρωσης και meet&greet δράσεις όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα από τον OGAE στο Euroclub του Λίβερπουλ.  Εκεί ο Βίκτωρ συναντήθηκε με την Iru από τη Γεωργία, τους Αυστραλούς Voyager, άλλους εκπροσώπους χωρών του Β’ ημιτελικού, τραγούδησαν τα τραγούδια τους και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και eurofan, μοιράστηκαν μυστικά, πειράγματα και αποκαλύψεις.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Βίκτωρ θα κάνει τη δεύτερη πρόβα του στη σκηνή της Μ&S Bank Arena, στο Λίβερπουλ.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

Πηγή: ΕΡΤ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *