Ελλάδα: “Υπάρχουν δύο αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε”!

Στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, είδαμε το πρωί τον Victor Vernicos σε απευθείας σύνδεση μέσω skype από το Λίβερπουλ. Ο Victor ήταν πολύ ικανοποιημένος και αισιόδοξος μετά την πρώτη πρόβα, ενώ αποκάλυψε πως η ελληνική αποστολή θέλει να κάνει δύο αλλαγές στην εμφάνιση του.

Νιώθω τέλεια, δεν είμαι πολύ αγχωμένος. Τα πάμε τέλεια με την ομάδα, είχαμε χθες την πρώτη πρόβα. Μόλις πάτησα στο Λίβερπουλ, η ενέργειά μου έφτασε στο 200%! Είμαστε έτοιμοι! Είμαι ο νεότερος εκπρόσωπος φέτος στον διαγωνισμό, τρελαίνονται αυτοί και τρελαίνομαι κι εγώ όταν το θυμάμαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τα πάω πολύ καλά με όλους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια του Βίκτωρα δεν κρύβεται! Στην ερώτηση της Δανάης για το πως πήγε η πρώτη πρόβα και αν η ελληνική αποστολή σχεδιάζει κάποιες αλλαγές, ο εκπρόσωπός μας δήλωσε:

Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε. Γενικότερα δεν αγχώνομαι, όλοι με ενθαρρύνουν και όλοι δίνουν ενέργεια στους άλλους.

Την Παρασκευή 5/5 ο Victor Vernicos θα πραγματοποιήσει την δεύτερη τεχνική πρόβα στην σκηνή του διαγωνισμού, ευελπιστώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Δείτε όλα όσα σχολιάσαμε για την πρώτη πρόβα του Victor Vernicos στο χθεσινό μας live:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

19 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος Καμπόλης
    Κωνσταντίνος Καμπόλης says:

    Ελπίζω μια από τις αλλαγές να είναι οι κριντζ φιγούρες- Μέγκα Βίκτωρας (που χορεύουν κιόλας Χριστέ μου…)στα led….
    Για όνομα δηλαδή! Αυτό δεν άρεσε σε κανέναν και χαλάει όλη την προσπάθεια μειώνοντας τις πιθανότητες πρόκρισης…
    Ενδεικτικά η Εσθονία και η Ελλάδα είναι οι μόνος χώρες που κάνουν ελεύθερη πτώση στα στοιχήματα για την πρόκριση.
    Αλλάξτε τα γραφικά με τον Βίκτωρα χθες. Αλλιώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

    Απάντηση
    • Eurovision 2023
      Eurovision 2023 says:

      Επίσης να προσθέσω ότι κατά τη γνώμη μου ειναιε διαφορά η χειρότερη και πιο ερασιτεχνική συμμετοχή που στείλαμε ποτέ και δε περιμένω τον αποκλεισμό που είναι κάτι παραπανω από σίγουρος για να προβώ σε μια τέτοια διαπίστωση και το λέω αυτό ακόμα και αν περάσει..κάτι τελευταίο και με αυτό θα κλείσω…οι αργκό και η Τερζή δεν είναι χειρότερες συμμετοχες από τη φετινή μιας και οι δύο συμμετοχές υποστήριξαν και προέβαλαν το ελληνικό στοιχείο όσο μπορούσαν με το τρόπο που μπορούσαν

      Απάντηση
      • Π.Λ.
        Π.Λ. says:

        Ώπα μισό λεπτό, κι εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Βίκτωρ να περάσει στον τελικό αλλά το ότι οι Άργκο και η Τερζή προέβαλαν το ελληνικό στοιχείο δεν τους κάνει αυτόματα καλύτερους (ειδικά οι Άργκο είναι άνετα ότι χειρότερο στείλαμε σαν χώρα στο διαγωνισμό από το 2001 και μετά).

        Απάντηση
    • Καραν(τίνα)
      Καραν(τίνα) says:

      Φυσικά και σε απασχολεί, για αυτό έχεις πιάσει στασίδι σε κάθε άρθρο για την Ελλάδα και κράζεις σαν κοράκι.

      Απάντηση
      • Tina
        Tina says:

        Σχολίασαν ότι δεν με απασχολούν οι αλλαγές που θα κάνει γιατί για μένα δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει κατι τώρα εάν κράζω σαν κοράκι κάτι που δεν αποδέχομαι τι σε πειράζει δώσε εσύ την θετική σου ενέργεια στον Βερνίκο και άσε εμένα στο στασίδι μου.

        Απάντηση
  2. Dimitris
    Dimitris says:

    Αχ ρε Βίκτορ. Εσύ δεν φταις σε τίποτα. Τζάμπα πήγαν όλα φέτος. 50-50 η πρόκριση μας στον τελικό. Υπάρχουν εμφανίσεις πολύ καλύτερες από τη δικιά μας. Μην κρυβόμαστε. Τρίτος αποκλεισμός για την Ελλάδα και καλά να πάθουμε.

    Απάντηση
  3. Maria
    Maria says:

    Ο Βίκτωρ έχει δυνατότητες αλλά η ΕΡΤ τον χαντακώνει με αυτό το γελοίο σκηνικό. Πρέπει να γίνουν αμέσως αλλαγές και στο LED screen και στο ρούχο του. Παναγιά μου, πώς τον ντύσανε έτσι??? Λες και το ‘σκασε από το την τάξη μου. Αν έχουμε μια σοβαρή σκηνική παρουσία, μπορούμε να ελπίσουμε σε στήριξη των επιτροπών στον τελικό αν εν τέλει περάσουμε. Κρίμα… αυτό έχω να πω μόνο. Τον Βίκτωρα λυπάμαι πιο πολύ απ’ όλους γιατί ενώ η ΕΡΤ κάνει μαλακίες αυτός τρώει το κράξιμο.

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το μικρό δαχτυλάκι μας…

    Όλοι ξέρουμε ότι τα στοιχήματα (καλώς ή κακώς) δείχνουν τη δυναμική μιας συμμετοχής σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε σχέση με αυτό που θα συμβεί και στα live.
    Ειδικά (όπως όλοι πλεον ξέρουμε) όταν έρθει η στιγμή να δούμε τις πρόβες επι σκηνής της κάθε συμμετοχής.

    Η συμμετοχή μας δυστυχώς όχι μόνο δεν κατάφερε να αντιστρέψει το όποιο αρνητικό κλίμα υπήρχε (είτε σε κριτικές,είτε στις στοιχηματικές αποδόσεις), αλλά φαίνεται να χειροτερεύει η κατάσταση σε όλους τους τομείς. Πλεον βρισκόμαστε εκτος 10δας για πρόκριση και μάλιστα με περαιτέρω πτωτική πορεία…

    Αισθάνομαι ότι άφησαν τον Βίκτωρα μόνο του να παλέψει για ό,τι καλό και πραγματικά εύχομαι ολόψυχα (σε μια χαμένη χρονιά για τη χώρα μας στον διαγωνισμό) να κάνει ο πιτσιρικάς την έκπληξη και να περάσουμε στον τελικό. Προσωπικά του εύχομαι να το χαρεί όσο μπορεί και να μη τα παρατήσει όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

    Απάντηση
  5. Dimitris
    Dimitris says:

    Όντως η Ελλάδα έπεσε στη 10η θέση και πραγματικά ( χωρίς να μου φτάνει ο Βίκτορ) θα ήθελα πολύ να δω Πολωνία και Αλβανία τελικό πάρα Ελλάδα. Αισχος είμαστε φέτος. Απορώ που το σκέφτηκαν όλο αυτό. Κρίμα στο παιδί. Δεν έχω λόγια

    Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Το έγραψα στο παραπάνω σχόλιο, η Ελλάδα έπεσε στην 11η θέση και στοιχηματικά (τουλάχιστον) είμαστε εκτός…

      Απάντηση
      • Dimitris
        Dimitris says:

        Η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω την άνοδο της Δανίας. Για Πολωνία δεν θα μιλήσω γιατί δίνει κάτι ξεσηκωτικο στους φαν σε αντίθεση με εμάς. Ούτε καν με την σκηνική παρουσία δεν προσπάθησαν να το σώσουν. Έλεος δηλαδή. Κρίμα για τον Βίκτορ και πάλι

        Απάντηση
  6. Μαρίκα Από Μενίδι
    Μαρίκα Από Μενίδι says:

    Γιατί δεν βάζουν το αμάξι που ήθελε να βαλει η Μελίσα στην σκηνή και να βγαίνει απο κει και να τραγουδάει? Και απο πισω ένα βιβλίο σαν αυτο που ειχε η Καλομοίρα με τις χορεύτριες της Κατερίνα ντουσκα ,με ξιφομαχιες και κονφετι? Θα έβγαινε πολύ εντυπωσιακό.

    Απάντηση
  7. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Από την αρχή το τραγούδι δεν άρεσε στον κόσμο. Ευτυχώς ο Ρήγος φρόντισε να δώσει την χαριστική βολή.

    Κρίμα για το παιδί. Πολύ κρίμα. Ωραία φωνάρα, ωραία ενέργεια, ωραίο τραγούδι, αλλά δίκαιο να αποκλειστεί.

    Είμαστε ασυναγώνιστοι στην καταστροφή ενός τραγουδιού στη σκηνή.

    Εκεί έχουμε πρωτιά ξεκάθαρα.

    Απάντηση
  8. JN
    JN says:

    Δεν χρειαζεται να αλλαξουν τιποτα στην σκηνικη εμφσνιση. Δεν υπαρχει λογος. Το μεγαλο προβλημα ειναι το τραγουδι. Ας το παρουμε χαμπαρι. Απο εκει ξεκινανε και δυστυχως τελειωνουν ολα.Μιλαμε για εναν σιγουρο και δικαιο αποκλεισμο. Του χρονου παλι παιδια. Ας μην κοροιδευομαστε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *