Ελ. Φουρέιρα: “Θα πήγαινα ευχαρίστως για την Ελλάδα στην Eurovision”! (video)

Στην πρώτη της συναυλία μετά την γέννηση του γιου της, το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαίου στο Κατράκειο, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για το 4αρι της Ελλάδας στον Andrew Lambrou, αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στον διαγωνισμό της Eurovision.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Στεναχωρήθηκα για το 4αρι στην Κύπρο

Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε στεναχωρημένη για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο, αφού πίστευε πως ο Andrew Lambrou το άξιζε το 12αρι.

Εγώ στεναχωρέθηκα. Είναι η άποψη του καθένα του τι θα ψηφίσει. Άξιζε όμως η Κύπρος να πάρει φέτος το 12αρι. Ήταν καταπληκτικός, ήταν ένα καταπληκτικό τραγούδι.

Στην ερώτηση για τον Victor Vernicos και την ελληνική συμμετοχή, η Ελένη Φουρέιρα απέφυγε να δώσει απάντηση.

Για την Ελλάδα θα το έκανα

Δεν θα μπορούσαν οι δημοσιογράφοι φυσικά να μην τη ρωτήσουν για την πιθανότητα επιστροφής της στο διαγωνισμό. Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε πως θα το σκεφτόταν, αν και αν δεχόταν την πρόταση για την Ελλάδα θα το έκανε.

Ναι με την Ελλάδα θα το έκανα ευχαρίστως, είναι η χώρα μου την αγαπώ. Αν μου έρθει η πρόταση θα το σκεφτόμουν.

Σας υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκε από τους διοργανωτές της συναυλίας Het Grote Songfestivalfeest στο Άμστερνταμ, πως η Ελένη Φουρέιρα θα δώσει το παρόν στις 16 Νοεμβρίου.

Θα θέλατε να δείτε ξανά την Ελένη Φουρέιρα στον διαγωνισμό της Eurovision, αυτή την φορά με την Ελλάδα;

Μην χάσετε το live μας, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις σήμερα στις 22.00 το βράδυ:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τα τελευταία νέα που αφορούν το διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η γυναίκα θέλει (ακόμα) και μπορεί να μας φέρει τη νίκη! Για όνομα δηλαδή εκεί στην ΕΡΤ, γιατί βάζουν άχρηστους σε θέσεις που δεν είναι κατάλληλοι να αναλάβουν;
    Το επιχείρημα ότι φοβούνται τα έξοδα της διοργάνωσης το θεωρώ γελοίο αφού αφενός τα έσοδα είναι μεγαλύτερα και αφετέρου μπορείς να αρνηθείς τη διοργάνωση ή να συνδιοργανωσεις. Χρονιές όπως το ’16 και η φετινή είναι να ντρέπεσαι να πεις ότι ασχολείσαι ακόμα με τη Eurovision. Πραγματικά ήταν πεταμένα λεφτά μόνο και μόνο για να προωθήσουν βύσματα.
    Ελπίζω να ασκηθεί μεγάλη πίεση και να πάει του χρόνου ένα μεγάλο όνομα, στην προκειμένη η Φουρέιρα και μετά και άλλοι καλλιτέχνες με μεγάλη καριέρα θα θέλουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα.
    Εναλλακτικά αν συνεχίσουν έτσι μόνοι τους θα βλέπουν το διαγωνισμό (όπως δηλαδή συνέβη και φέτος).

    Απάντηση
  2. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Α νταξει ΕΡΤ καληνύχτα… πήγαινε και του χρόνου για να αποκλειστείς αφού δε θες να πας καλά…μόνο σε παρακαλω αντί για Greece να λέει ert

    Απάντηση
  3. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Μακάρι να πάει η Φουρέιρα κάποια στιγμή ξανά στην eurovision, με μια καλή ομάδα γύρω της για το τραγούδι και ιδίως την χορογραφία μπορεί άνετα να φέρει την νίκη μετά τον θαυμασμό που δικαίως έχει λάβει.

    Απάντηση
  4. Πέτρος
    Πέτρος says:

    ΕΡΤ ακούει ακούει? τι να ακούσει και αυτή….λες και νιώθει τίποτα…η “ποιότητα” που δήθεν προασπίζουν θα μας φάει πάλι

    Απάντηση
  5. Music -Man
    Music -Man says:

    Από την στιγμή που άκουσα φέτος το τραγούδι του Βίκτωρα, είχα γραψει…”Επειδή μάλλον πάμε για αποκλεισμό φέτος, του χρόνου θα έχει μεγαλώσει το μωρό της Φουρέιρα για να μπορέσει να πάει παλι η Φουρ, EV”; Τεσπά…χρόνια λέω ότι η Φουρέιρα ΠΡΈΠΕΙ να ξαναπάει EV, και αυτή την φορά με την Ελλάδα. Να της κάνει πρόταση από το καλοκαίρι η EΡΤ, για να ετοιμάσει τραγούδια με την ομάδα της, να της τα στήσει όλα πάνω της, στο act της, και το κοινό να επιλέξει τραγούδι. Ότι κάνανε με Ρουβά, Παπαρίζου και Βίσση δηλαδή. Η Φουρέιρα πρέπει να πάει με την Ελλάδα. Ήρθε ο καιρός!

    Απάντηση
  6. Μαρία
    Μαρία says:

    Η Φουρέϊρα μπορεί να φέρει την δεύτερη νίκη στην Ελλάδα και η ΕΡΤ κοιμάται όρθια! Μπορεί η ΕΡΤ βέβαια απλά να μην θέλει δεύτερη νίκη. Σου λέει που να τρέχουμε τώρα να διοργανώνουμε Eurovision και βλακείες; Μπορεί να βαριούνται οι άνθρωποι, να έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν. Βέβαια δεν αξίζει η Ελένη στην ΕΡΤ, στην Κύπρο την είχαν σαν βασίλισσα και την αγαπάνε πολύ. Θα πέθαιναν για να τους εκπροσωπήσει ξανά η Ελένη. Αλλά ο Ελληνικός λαός την αγαπάει πολύ και θα θέλαμε πάρα πολύ να μας εκπροσωπήσει!!!!

    Απάντηση
  7. Vasilis
    Vasilis says:

    Αν μας εκπροσωπήσει η Φουρέιρα είναι πολύ πιθανόν η Ελλάδα να πάρει την δεύτερη της νίκη. Το θέμα όμως είναι ότι με την κοπανοΕΡΤ που έχουμε μπλέξει, που δεν καταλαβαίνει τι προϊόν έχει στα χέρια της και ένα Παπαδημητρίου που βγάζει σπυριά με τις ποπ τραγουδίστριες δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό. Το ίδιο ισχύει και με τη Ζοζεφίν. Προτιμούν να πατώνουμε κάθε χρόνο παρά να στείλουν αυτές τις δύο!! Μόνο αν αναλάμβανε ο Καλημέρης ίσως γινόταν κάτι!

    Απάντηση
  8. EscSolution
    EscSolution says:

    Είναι πραγματικα ντροπή για την ερτ, να δηλώνουν ανοιχτά οι : Φουρειρα, αργυρος αλλά και η μποφιλιου ότι τους ενδιαφέρει ο διαγωνισμός, και η ερτ να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει αναθέσεις σε Argo, Βερνικους και ό,τι άλλο ανύπαρκτο στη μουσική μας βιομηχανία μπορεί να βάλει ο νους των ιθυνόντων. Μέχρι και οι Μέλισσες είχαν δηλώσει πριν ένα χρόνο ότι δεν τους έχει γίνει ποτέ πρόταση από την ερτ. Ελεος κάπου ρε ερτ μου!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *