Ηνωμένο Βασίλειο: Με τη Sophie Ellis-Bextor στη Eurovision 2024;

Μόλις μια εβδομάδα μετά τον τελικό της Eurovision 2023, το BBC προετοιμάζεται για τη Eurovision 2024 έχοντας ξεκινήσει την αναζήτηση του επόμενου εκπροσώπου του. Μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε για την επιλογή της 25χρονης Mae Muller ως εκπροσώπου του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023 και την 25η θέση που κατέλαβε, το BBC φαίνεται πως προσανατολίζεται στην επιλογή ενός πιο γνωστού και αποδεδειγμένα ικανού ερμηνευτή για τον επόμενο διαγωνισμό.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δείχνουν πως οι υπεύθυνοι στο BBC θέλουν την Sophie Ellis-Bextor ως την επόμενη εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2024.

Ποια είναι η Sophie Ellis-Bextor;

Η 44χρονη Sophie Ellis-Bextor είναι μια καταξιωμένη Βρετανίδα τραγουδίστρια με hits όπως το “Murder On The Dancefloor”. Η Sophie ήρθε ξανά στο προσκήνιο την περίοδο της πανδημίας με τη σειρά των Kitchen Disco βίντεο που μοιράζονταν με τους ακολούθους της στο Instagram, η επιτυχία των οποίων της χάρισε και μια εκπομπή στο Radio 2 με το ίδιο όνομα. Είναι επίσης μητέρα πέντε παιδιών.

Η Sophie Ellis-Bextor φαίνεται, μάλιστα, να είναι το μοναδικό όνομα που υπάρχει στη λίστα του BBC για τη Eurovision 2024 μέχρι στιγμής. Όπως ανέφερε και μια πηγή από τη Βρετανική μουσική βιομηχανία στην “The Mail”:

Μέχρι στιγμής είναι το μόνο άτομο στη λίστα του BBC για τη Eurovision 2024, στην οποία δεν υπάρχει πρόθεση να προστεθούν κι άλλα.

Η Sophie Ellis-Bextor φαίνεται ως η ιδανική επιλογή για τον διαγωνισμό- είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια και performer, ήδη γνωστή σε μεγάλο κοινό, και straight και gay, ανά την Ευρώπη. Η κριτική που έλαβε το BBC φέτος για την επιλογή της Mae Muller υπήρξε αρκετά σκληρή.

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να αφήσει τα κακά αποτελέσματα στο παρελθόν και μετά από την τελευταία θέση με 0 βαθμούς του James Newman το 2021, το BBC ανέθεσε πέρυσι και φέτος την επιλογή των εκπροσώπων του Ηνωμένου Βασιλείου σε έναν εξωτερικό παράγοντα, την TaP Music.

Η εξαιρετική δεύτερη πέρυσι που πέτυχε ο Sam Ryder το 2022, δεν επαναλήφθηκε και φέτος και το Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκε πάλι στο τέλος της βαθμολογικής κατάταξης.

Η δυσπιστία γύρω από το καλό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να φέρει η Mae Muller ξεκίνησε ήδη από τα pre-parties, στα οποία σχολιάστηκαν σκληρά τα αδύναμα φωνητικά της και συνεχίστηκε αμείωτη κατά τη διάρκεια των τεχνικών προβών.

Σάλο προκάλεσαν επίσης και παλιές δημοσιεύσεις της στο Twitter, πολιτικά χρωματισμένες κατά της κυβέρνησης των Συντηρητικών στη Μεγάλη Βρετανία και του Boris Johnson.

Μετά τη σκληρή κριτική και το κακό αποτέλεσμα, το BBC θέλει να στραφεί σε μια πιο δοκιμασμένη συνταγή, σε έναν περισσότερο ευρείας αποδοχής καλλιτέχνη και σίγουρα πιο έμπειρο και με δικό του κοινό. Η κούρσα της ανάληψης της εκπροσώπησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Eurovision 2024, μόλις ξεκινάει!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα γύρω από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: dailymail.co.uk
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Mετά τη φετινή τους υποψήφια που τους γύρισε στη λογική του «ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλαμπούρι μας» τώρα σκέφτονται σοβαρά κάποια που είχε επιτυχίες πριν 20 χρόνια; Καλά θα πάει κι αυτό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *