Ισπανία: Αλλαγή του αρχηγού αποστολής μετά την αποτυχία στην Eurovision 2023!

Η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, RTVE, ανακοίνωσε πως η Eva Mora παύει να είναι πλέον η αρχηγός αποστολής της χώρας στο διαγωνισμό. Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά την 17η θέση της Ισπανίας στην Eurovision 2023, με την τελευταία θέση στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Νέα αρχηγός αποστολής αναλαμβάνει η Ana María Bordas, η οποία ήταν βοηθός αρχηγός αποστολής στο Λίβερπουλ, έχοντας όμως υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις σε σχέση με τον διαγωνισμό της Eurovision από το 2017.

Η RTVE ανακοίνωσε και την ομάδα που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το Benidorm 2024. Έτσι, εκτός από την Ana María Bordas, οι César Vallejo και María Eizaguirre, στελέχη της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης, θα είναι οι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του εθνικού τελικού της Ισπανίας για το 2024.

Μαζί τους τοποθετήθηκαν και τρεις μουσικοί, ως σύμβουλοι. Αυτοί είναι οι εξής:

  • Pablo Cebrián – μουσικός, συνθέτης και μουσικός παραγωγός
  • Rayden – τραγουδιστής, συμμετείχε στο Benidorm Fest 2022
  • Tony Sánchez-Ohlsson – Παραγωγός και συνθέτης

Μια επιτροπή θα αξιολογήσει τα τραγούδια που θα υποβληθούν και θα επιλέξει τα 16 καλύτερα που θα διαγωνισθούν στο Benidorm 2024. Στην επιτροπή αυτή θα συμμετέχουν τα έξι άνω αναφερόμενα πρόσωπα, αλλά και οι José Pablo López, Διευθυντής Γενικού Περιεχομένου στο RTVE, Virginia Díaz, Tony Aguilar και Miryam Benedited.

Αυτή είναι η δεύτερη αντικατάσταση εξαιτίας κακού αποτελέσματος στο διαγωνισμό, μετά την Ολλανδία που αποκλείστηκε φέτος από τον τελικό. Σε κάποιες χώρες φαίνεται πως γίνεται πραγματική απόδοση ευθυνών…

Πηγή: RTVE


Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τα τελευταία νέα που αφορούν το διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision 2024, που θα φιλοξενηθεί στη Σουηδία τον ερχόμενο Μάιο!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *