Κων/νος Ρήγος: “Εμπνευσμένη στυλιστικά από τον Γιάννη Τσαρούχη η εμφάνιση του Victor Vernicos”!

Αποκλειστικά μίλησε σήμερα το πρωί στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ο Κων/νος Ρήγος σκηνοθέτης της φετινής μας συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision.

O Κων/νος Ρήγος αποκάλυψε πως στυλιστικά η εμφάνιση του Victor Vernicos είναι εμπνευσμένη από τον μεγάλο Έλληνα ζωγράφο, Γιάννη Τσαρούχη. Επίσης πρόσθεσε πως το ελληνικό στοιχείο που πρόσθεσε στην εμφάνιση της συμμετοχής μας, είναι το αλφάβητό μας, πάνω στο οποίο στηρίχθηκαν για την δημιουργία τους, τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά αλφάβητα, το λατινικό και το κυριλλικό.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με όσα έδωσε στην δημοσιότητα η ελληνική αποστολή μετά το τέλος της πρώτης πρόβας, τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου που εμφανίζονται στην οθόνη, πίσω από τον Βίκτωρα, συμπληρώνουν τους αγγλόφωνους στίχους του τραγουδιού, δημιουργώντας μία νέα, οικουμενική γλώσσα συναισθημάτων. Τα γράμματα μεταμορφώνονται τελικά σε ένα φωτεινό μονοπάτι προς τον έναστρο ουρανό κι εμείς δεν μένει παρά να το ακολουθήσουμε.

Η δεύτερη ελληνική πρόβα πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/5 και φυσικά την περιμένουμε όλοι με αγωνία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Πάλι καλά που δεν εμπνεύστηκε από τη γέννηση του Αδάμ και δε τον έβγαλε γυμνό πάνω στη σκηνή…άντε και ο επόμενος εκπροσώπος θα εμπνέεται από την έναστρη νύχτα και θα είναι ντυμένος αστέρι…

    Απάντηση
    • Κριντζαρω
      Κριντζαρω says:

      Δεν είσαι αστείος αν αυτό προσπαθείς να γίνεις… μόνο το ότι είσαι κλόουν σε κάνει αστείο. Πραγματικά σχετικά με το ντύσιμο του είστε υπερβολικοί μερικοί. Μια χαρά είναι..τι θέλατε να φοράει

      Απάντηση
      • Eurovision 2023
        Eurovision 2023 says:

        Δε προσπαθώ να γίνω αστείος… ούτως η άλλως έχουμε και αυτό είναι το στημένο στη διαδικασία επιλογής από την πλευρά της ΕΡΤ… καυστικος προσπαθώ αλλά χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις μια και ασχολήθηκες με το σχόλιο…και το αν έχω χιούμορ θα σε παρότρυνα να διαβάσεις κάποια προηγούμενα σχόλια μου…γκεγκε?

        Απάντηση
        • Κριντζαρω
          Κριντζαρω says:

          Ναι οντωσ Σορρυ δεν ξέρω αν έχεις χιούμορ γενικά, πάντως στο σχόλιο σου ήσουν λίγο υπερβολικός βρε φίλος

          Απάντηση
        • AAA
          AAA says:

          Έχαψες κι εσύ το παραμύθι της Μελίσσας περί στημένου. Που τα είπε όλα αυτά για να ακουστεί το όνομα της μετά την αποτυχία της με το πραγματικά απαίσιο τραγούδι της. Που αυτή ήθελε στην ουσία να γίνει το παράλογο. Διαβάστε και ενημερωθείτε ορισμένοι και μην κατεβάζετε αμάσητα τα πάντα

          Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Προς το παρόν η σκηνική έμπνευση του Ρήγου δεν φαίνεται να έχει φέρει κάποιο αποτέλεσμα καθώς τα στοιχήματα μας θέλουν στην 11η θέση του ημιτελικο από 9ηθεσηπου ήμασταν πριν την πρώτη προβα αύριο που θα δοθεί περισσότερο οπτικό υλικό θα μπορέσει να γίνει η ανατροπή και να ανέβουμε στα γραφεία στοιχημάτων αρκετές θέσεις στον ημιτελικό μας εφικτό η όχι ? Είναι η πρόκριση όνειρο απατηλό θα το δούμε αύριο.

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Η Ελλάδα τα πηγαίνει από την αρχή πολύ άσχημα στα στοιχήματα γιατί κάποιοι έχετε αναλάβει εργολαβικά από την πρώτη στιγμή αρνητικό σχολιασμό και συντήρηση μιας ατμόσφαιρας σκανδαλολογίας στις ξένες ιστοσελίδες. Το αποκορύφωμα ήταν που περιμένατε με το δάχτυλο στη σκανδάλη τις πρόβες για να κράξετε όχι τη φωνή ή την κινησιολογία, αλλά κάτι αστειότητες όπως το χρώμα του ρούχου λες και τον στέλνουμε για πασαρέλα και όχι για να τραγουδήσει ή λες και όλοι oι υπόλοιποι είναι πρότυπα σωστού styling. Μιλάτε συνεχώς για αποτυχία ακριβώς για να την προκαλέσετε και να κάνετε τους δικαιωμένους μετά.

      Απάντηση
      • Νικόλαος
        Νικόλαος says:

        Αυτή την γελοία δικαιολογία πότε θα σταματήσετε να την λέτε μερικοί;
        Η Ελλάδα πήγαινε άσχημα στα στοιχήματα επειδή το τραγούδι δεν άρεσε.
        Τα 5000 μέλη του OGAE έδωσαν μόλις 1 βαθμό στο τραγούδι μας, που το Ελληνικό σωματείο στήριξε τον Βερνίκο όσο κανέναν άλλον υποψήφιο τα τελευταία χρόνια (να θυμηθούμε που είχαν στο γκρουπ τους πρώτη την Τσακρινού και μετά την Στεφανία).
        Στο preview show όλων των χωρών (Γερμανία, Νορβηγία, Ισλανδια κτλ) η Ελλάδα ήταν στις θέσεις 25 με 33.
        Στα streams στο Spotify το τραγούδι είναι στην 34η θέση. Άρα ο κόσμος ΔΕΝ το ακούει.
        Στα views στο YouTube είναι στην 31η θέση.
        Τα στοιχήματα αυτά βλέπουν και βγάζουν αποδόσεις. Όχι τί γράφετε εσείς στα διάφορα γκρουπ.

        Απάντηση
      • AAA
        AAA says:

        Πες τα. Κι όλα αυτά γιατί κατάπιαν αμάσητο το παραμύθι της Μελίσσας που για να ακουστεί το όνομα της, μετά την αποτυχία της με το απαίσιο τραγούδι της, έπλασε αυτή την ιστορία πατώντας πάνω στο όνομα Βερνίκος. Που στην τελική αυτό που ζητούσε η Μελίσσα να γίνει ήταν παράλογο. Αλλά κλασικοί ελληναρες όλοι τους

        Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Ρε φίλε βγες απο το μυαλό μου επιτέλους ;0)
        Θα συμφωνήσω για πολλοστή φορα μαζί σου..
        Όταν πολλοί καλοθελητές πηγαίνανε στα ξένα σαιτ και θάβαμε την ΕΡΤ και την Ελλάδα και μιλούσαν για νοθείες και τα σχετικά και άρχισαν όλλοι οι ξένοι να τα αναπαράγουν απο εκεί ξεκίνησε το κακό.. Κάθε χρόνο είτε έτσι είτε αλλιώς εμεις οι ίδιοι χαντακώνουμε πρώτοι τις συμμετοχές μας!!! Και αυτό δεν αλλάζει δυστυχως..

        Απάντηση
  3. Λάιος
    Λάιος says:

    Με τέτοια ανάλυση, από ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων και χωρίς πλάνα σκηνοθέτη, πολλοί από τους αναγνώστες εδώ και πολλοί από τους γιουροειδικούς στην Ευρώπη αδικούνται. Πρέπει να αναλάβουν αυτοί την επόμενη σκηνική μας εμφάνιση.
    Προς το παρόν η πτώση μας στα στοιχήματα δεν οφείλεται στην σκηνική εμφάνιση αλλά στον πανικό των …ειδικών της Γιουροβίζιον που αποκλείστηκαν φέτος από τη ζωντανή κάλυψη των προβών και προσπαθούν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν κλίμα χωρίς να έχουν δει ΤΙΠΟΤΕ περισσότερο από εμάς τους απλούς και ταπεινούς φανς, που ακόμη αναρωτιώμαστε για κάποια απλά πράγματα: οι γιγαντιαίοι Βίκτωρες γιατί ενοχλούν και όχι η γιγαντιαία Νόελ; Το …πρωτότυπο (έλεος!) χορευτικό της άφωνης Μπλάνκα τι το ιδιαίτερο και καινοτόμο είχε και ανέβηκε στα στοιχήματα; κ.λπ. κ.λπ

    Ας δούμε τα τελικά πλάνα της εμφάνισής μας και μετά … ας μιλήσουν οι.. ειδικοί και ας κράξουν οι μελισσικοί!
    Εγώ πάντως με το φτωχό μυαλό μου προβλέπω πολλές ανατροπές ειδικά φέτος και λόγω των πολλών τσίρκων (από πού κι ως πού το κοινό ψηφίζει μόνο χορευτικά; Ποιος το είπε;) και λόγω της μη πρόσβασης στις πρόβες.

    Απάντηση
  4. Μαρίκα Από Μενίδι
    Μαρίκα Από Μενίδι says:

    Γιατί δεν το έβαλε το παιδί στο αμάξι της Μελίσα που ήθελε να φερει στην σκηνή και από πίσω να χει χορευτές της Ντουσκα να κανουν ξιφομαχια?

    Απάντηση
  5. dk
    dk says:

    Η Ελλάδα έχασε το momentum που είχε δημιουργηθεί λόγω της ΕΡΤ αρχικά και τον τρόπο ανάδειξης του εκπροσώπου. Στη συνέχεια αντί να στηριχθεί η επιλογή ή απλά να γίνει αποδεκτή δημιουργήθηκε μια task force μίσους που έβγαζε και βγάζει τοξικότητα σε κάθε ανάρτηση σε άρθρα βίντεο κλπ. αντλι να επαινούμε την ωριμότητα της φωνής την κινησιολογία και την άνεση του Βίκτωρα σ’ενα τόσο μεγάλο stage ασχολούμαστε με ανοησίες. Πάρτε το απόφαση αυτό είναι το τραγούδι κι ο Βίκτωρας το υπηρετεί με τον καλλύτερο τρόπο. Εσείς που συνεχίζετε να κράζετε γίνεστε γραφικοί. Υπόψη ότι ανήκω σ’αυτούς που διαφώνησαν έντονα με την έλλειψη διαφάνειας από την ΕΡΤ.

    Απάντηση
  6. gogos
    gogos says:

    Στ’ αλήθεια πιστεύουν μερικοί ότι αν μια μερίδα φαν αφήσει αρνητικά σχόλια για μια συμμετοχή, τότε αυτή δεν θα πάει καλά στον διαγωνισμό; Εαν είναι έτσι τότε του χρόνου όλοι μαζί να γράφουμε μόνο θετικά σχόλια για να εξασφαλίσουμε μια θέση στο top5 και γιατί όχι και τη… νίκη. 🙂

    Από την αρχή φάνηκε ότι η συμμετοχή μας δεν θα πάει καλά. Είτε εντος, είτε (κυρίως) εκτός της χώρας υπήρξε μια αδιαφορία για το τραγούδι μας. Και αυτός είναι ο ουσιαστικότερος λόγος που είχε και έχει καθοδική πορεία.

    Με τα λεγόμενα κάποιον εδω μέσα (και όχι μονο) δεν φταίνε αυτοί που έκαναν αυτή την επιλογή τραγουδιού ή σκηνοθέτη, αλλά fta;ine τα άσχημα σχόλια κάποιων χρηστων στα social.και sites. Ε, μη μας τρελαίνετε ρε παιδιά και κυρίως μην στρουθοκαμηλίζετε!

    Στο μόνο που δεν είμαι σύμφωνος και το κατακρίνω ΚΑΙ εγώ, είναι οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς τον εκάστοτε εκπρόσωπό μας. Είτε μας αρέσει το τραγούδι είτε όχι.
    Ειδικά φέτος που μας εκπροσωπεί ένα έφηβο παιδί!

    Απάντηση
  7. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το στυλιστικό είναι οκ, βέβαια ιδανικά θα ήθελα μακρύ παντελόνι. Κάποια σχόλια ίσως να είναι υπερβολικά για το στυλιστικό.
    Το staging μένει να το δούμε και από τις κάμερες πως γράφει αλλά το σημείο με τους κλώνους του Βίκτωρα στα γραφικά δεν πείθει. (Χορεύουν κιόλας). Αντιθέτως η φωτογραφία με κοντινό στο πρόσωπο του σαν γραφικό μου άρεσε. Εμένα ούτε τα ελληνικά γράμματα με ενοχλούν. Η βασική μου ένσταση είναι οι φιγούρες -βικτωρας που χορεύουν. Ελπίζω να αφαιρεθούν. Πάντως δεν θεωρώ δεδομένη ούτε την πρόκριση ούτε τον αποκλεισμό. Αν είχαμε κληρωθεί στον α ημιτελικό ο αποκλεισμός θα ήταν σίγουρος. Στον β ημιτελικό πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε σε οποιαδήποτε θέση από την 7η-14η. Στο τελικό όμως ας μην έχουμε αυταπάτες, το ταβάνι είναι η 18η θέση, ίσως να λέω και πολύ…
    ΥΓ: ο Βίκτωρας σαν φωνή και περφορμερ εξαιρετικός σε συνδυασμό με την ηλικία του. Το πρόβλημα είναι το τραγούδι που δεν έπεισε και ο Ρήγος που κάποια από αυτά που έφτιαξε φαίνονται προβληματικά. Καλά για την ΕΡΤ ας μη μιλήσω ένα πρόβλημα μόνη της.
    Αύριο θα μιλάμε με διαφορετικά δεδομένα για τις πιθανότητες πρόκρισης μας μιας και θα έχουμε δει όλες τις χώρες πως γράφουν στο φακό.
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  8. Dinle
    Dinle says:

    Α μαλιστα, μετά τον Μποτιτσελι κ την Αφροδίτη του που είπε ότι ενέπνευσε την σκηνική παρουσία του Aphrodisiac, τώρα επιασε κ τον Τσαρούχη. Τριζουν τα κόκκαλα.

    Απάντηση
  9. Alex
    Alex says:

    Απαράδεκτη η ενδυμασία. Χαντακωνει την εμφάνιση του Βίκτωρα. Θα μπορουσε να φοράει πιο ωραία ρουχα και να αναδεικνύει το νεαρό της ηλικίας του, χωρίς να θυμίζει άνθρωπο που έχει πάει για σαφάρι. Είναι κρίμα μία τόσο ωραία φωνή, να χάνει από την παρουσιαση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *