Κύπρος: Εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης η σκηνική εμφάνιση του Andrew!

Σε πολύ λίγα λεπτά πραγματοποιεί την πρώτη του πρόβα ο Andrew Lambrou στην σκηνή της M & S Bank Arena. Όπως θα δείτε σε πολύ λίγο, αυτό που έχουν προετοιμάσει οι δύο καλλιτεχνικοί διευθυντές της φετινής κυπριακής αποστολής, είναι άκρως εντυπωσιακό και έχει την έμπνευση του από τα στοιχεία της φύσης.

Εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης (γης), από την άβυσσο στην κάθαρση των νερών των καταρρακτών και στο τέλος την λάβα και την φωτιά που οδηγεί στην αναγέννηση, είναι η σκηνική εμφάνιση του Break A Broken Heart του Andrew Lambrou, της φετινής κυπριακής συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Η κυπριακή αποστολή είναι αισιόδοξη πως αυτό που έχουν ετοιμάσει και θα δούμε σε λίγο στις οθόνες μας, θα αφήνει ικανοποιημένους όλους τους Κύπριους και θα είναι μία ακόμη συμμετοχή για την οποία θα νοιώθουν υπερήφανοι.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για περισσότερες λεπτομέρειες για την πρώτη κυπριακή πρόβα στην Eurovision 2023!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *