Κύπρος: Εντυπωσίασε ο Andrew Lambrou στην δεύτερη πρόβα | Το πρώτο σχόλιο της αποστολής!

Όχι απλά ικανοποιημένοι, αλλά με αρκετά μεγάλο ενθουσιασμό αντέδρασε η κυπριακή αποστολή στην δεύτερη πρόβα του Andrew Lambrou.

Όπως μας μεταφέρθηκε το τρίτο run εντυπωσίασε τους πάντες που ήταν παρόντες στην M & S Bank Arena και παρακολούθησαν την δεύτερη τεχνική πρόβα της κυπριακής αποστολής. Τα τηλεοπτικά πλάνα γράφουν πολύ καλά, ενώ  τα φωνητικά του Andrew είναι αψεγάδιαστα. Η κυπριακή αποστολή δέχθηκε από όλους τα συγχαρητήρια μετά το τέλος της πρόβας, ενώ όπως πληροφορούμαστε η μοναδική αλλαγή που θα ζητήσει από τους διοργανωτές είναι οι φωτιές στο τέλος να γίνουν πιο έντονες και να βγουν πιο ψηλά.

Η Κύπρος είναι στην τρίτη θέση των στοιχημάτων για πρόκριση στον τελικό, με τα γραφεία στοιχημάτων να θεωρούν δεδομένη την πρόκριση στον τελικό.

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2023!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *